Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה חד משמעית !

ועזוב אותך על כל הקישקושים של הריקול האחרון שהיה לחברה , זה יתוקן ובזה ניגמר הסיפור.

אבל כאן , מתחיל הסיפור האמיתי: שום רכב גרמני לא יהיה אמין כמו טויוטה , שלא לדבר על מחירי הטיפולים של צמפיון

מוטורס שיעלו לך 30% יותר מאשר טויוטה בתקופת האחריות.

השוק של טויוטה הרבה יותר טוב משל הגרמניות הצונחות , ולמרות שגם מזדה 3 המכוערת לדעתי נמצאת בתקציבך

היתי אישית רוכש טויוטה שניראת ב 4 ליגות יותר יפה מהמזדה , לא פחות חסכונית , ובטח לא פחות אמינה.

כנס לתוך המזדה , אחכ לטויוטה ותבין על מה אני מדבר .

רכב גרמני שווה למי שמוכן לשלם עליו תרתי משמע , כלומר אין ספק שרמת החומרים היא יותר טובה (לא הביצועים)

והרכב הגרמני ניראה אולי טוב ויוקרתי יותר אך בזה זה ניגמר ומסתכם , ובמוסך ממשיך ומתעצם כולל ירידת ערך גבוהה יותר מהיפני.

+1.

הייתי ממליץ לך לבדוק עוד אופציה : אימפרזה 2 ליטר 4*4.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לפני כשבוע פורסמה כתבה בעיתון "ידיעות אחרונות"-ממון .

שם הכתבה היה "1600 סיבות להחליף את אוטו"

בכתבה הוצגו ארבעה מכוניות :רנו פלואנס , שברולט קרוז ,פולקסווגן ג'טה וקיה פורטה ( אם אני לא טועה) .

לבסוף הוחלט כי השברולט עדיפה .

לדעתי השברולט קרוז זה הרכב הכי יפה שניתן להשיג במחיר .

רמת איבזור מרשימה ומנוע סביר .

אני בהחלט ההיתי לוקח אותה במקומך , אך אני די משוחד ..

פורסם
בעקבות מחירה של הפוקוס סטיישן 2000 אין מה להתלבט(אלא אם אתה נגד פורד או נגד סטיישן).

גם האחזקה והביטוח של פוקוס אינה יקרה.

גם פוקוס 2000 4 דלתות תעשה את העבודה. תא מטען ענק.

פורסם
טויוטה חד משמעית !

ועזוב אותך על כל הקישקושים של הריקול האחרון שהיה לחברה , זה יתוקן ובזה ניגמר הסיפור.

אבל כאן , מתחיל הסיפור האמיתי: שום רכב גרמני לא יהיה אמין כמו טויוטה , שלא לדבר על מחירי הטיפולים של צמפיון

השוק של טויוטה הרבה יותר טוב משל הגרמניות הצונחות , ולמרות שגם מזדה 3 המכוערת לדעתי נמצאת בתקציבך

היתי אישית רוכש טויוטה שניראת ב 4 ליגות יותר יפה מהמזדה , לא פחות חסכונית , ובטח לא פחות אמינה.

רכב גרמני שווה למי שמוכן לשלם עליו תרתי משמע , כלומר אין ספק שרמת החומרים היא יותר טובה (לא הביצועים)

והרכב הגרמני ניראה אולי טוב ויוקרתי יותר אך בזה זה ניגמר ומסתכם , ובמוסך ממשיך ומתעצם כולל ירידת ערך גבוהה יותר מהיפני.

רק שאלה ברשותך, מהיכן לקוחים הבטחון והנחרצות עד כדי קביעת עובדות, שאיך לומר, גם בימים רגילים, נטולי דוושות דלק תקועות, בלמים מזייפים ועוד כהנה וכהנה, נראים מעט חסרי בסיס יציב דיו ?

פורסם
barezra ,

למה אתה משוחד ?

אני מניח כי הסיבה היא שיש לו רכב כזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מניח כי הסיבה היא שיש לו רכב כזה.

עידן

לא זה פשוט כ"כ לא ברור איזה רכבים יש לבחור, למרות שהוא אומר שאין לו רישיון אז הוא לא נהג על הרכבים, והם בכל רוצים לקנות או ג'יפ או רכב מנהלים, אבל הזמינו 159 ובפורום אחר הם בכלל חשבו לקנות בררה (אחרי הנחה של 50K)...

לכן אנחנו לא כ"כ מבינים למה הוא משוחד.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
לא זה פשוט כ"כ לא ברור איזה רכבים יש לבחור, למרות שהוא אומר שאין לו רישיון אז הוא לא נהג על הרכבים, והם בכל רוצים לקנות או ג'יפ או רכב מנהלים, אבל הזמינו 159 ובפורום אחר הם בכלל חשבו לקנות בררה (אחרי הנחה של 50K)...

אחי זה היה ברור אם לא ההית כזה חמור .

אף אחד לא אמר שיש לי רשיון , הרכב לאבא שלי ואמרתי באשכול שלי לפחות 3 פעמים , לא שזה עניינך אבלאני לא מבין מה הבעיה ?

אבא שלי הזמין 159 , היא באיטליה וייקח לה כמה חודשים להגיע (3 לפחות ) יש לנו זמן לבטל אם נרצה , השאלה אם כדאי .

ואם כבר אני מסביר לך אז שאלנו את הסוכן לגבי אם הוא יצליח לרדת ל300 .

ודרך אגב אני משוחד מפני שלאחותי הגדולה יש רכב כזה , ובנתיים אין תלונות (אין לה אותו הרבה זמן אז אל תתפוס אותי במילה ).

פורסם

יש לך קישור לאתר שהוא פרסם את מה שהוא כתב?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
טויוטה חד משמעית !

בליל שטויות אשר מעורר חשד שמדובר על סוכן ואו מגיב עם אגנדה ברורה למען היצרן היפני.

אם אתה חפץ בשימושיות אז אכן הפוקוס סטיישן 2 ליטר היא אופציה מענינת , מציע גם לבדוק את הסיד \ I30 סטיישן , רכב בהחלט חביבץ

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...