Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת רכב ובעליו. איך?

-Sparco-
שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

איך אני יכול למצוא את הרכב ואת הבעלים שלו? איפה הוא גר, טלפון?

אני יודע את מספר הרכב לפי זה.

יש אולי תוכנה? להתקשר למשרד הרישוי אולי?

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב שאתה מעוניין פרטים עליו לא עשה שום עבירה, על סמך מה אתה מצפה שהמשטרה תתן לך פרטים?

אם אין לך פרוטקציות במשטרה או במשרד הרישוי אני לא רואה דרך שתקבל פרטים על רכב כול שהוא.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לפגוש את הבעלים של הרכב ,אני יכול להציע לך רעיון ,

על גבול - החוקי / קבלת מכות מבעליו .

התקשר למוקד 100 ודווח על רכב שחוסם אותך בחניה (הרכב המבוקש , כן ?).

המוקד יצור קשר עם בעל הרכב , שמן הסתם יבוא לבדוק את מי הוא חוסם בדיוק ומה קורה בסביבות הרכב ,

ברגע הזה צור עימו קשר עין ,וברך אותו לשלום (אין צורך להזכיר בשלב הזה את שיחת הטלפון למשטרה),

שאל אותו מה שרצית לדעת , ותשתדל להפרד ממנו כידידים .

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לפגוש את הבעלים של הרכב ,אני יכול להציע לך רעיון ,

על גבול - החוקי / קבלת מכות מבעליו .

התקשר למוקד 100 ודווח על רכב שחוסם אותך בחניה (הרכב המבוקש , כן ?).

המוקד יצור קשר עם בעל הרכב , שמן הסתם יבוא לבדוק את מי הוא חוסם בדיוק ומה קורה בסביבות הרכב ,

ברגע הזה צור עימו קשר עין ,וברך אותו לשלום (אין צורך להזכיר בשלב הזה את שיחת הטלפון למשטרה),

שאל אותו מה שרצית לדעת , ותשתדל להפרד ממנו כידידים .

בהצלחה

עיצה פשוט מפגרת. אני לא מבין למה כל דבר במדינה הזו חייב להסתכם בפעולה לא חוקית/הטרדה של אנשים שלא עשו כל רע.

כשאני מחפש בעל רכב מסויים (וחפשתי בעבר) מבחינתי קיימות 2 אופציות:

א) לשאול אנשים ברחוב האם הם יודעים למי שייך האוטו (בד"כ זה מספיק).

ב) לפנות לחוקר פרטי (עדיין לא הגעתי למצב הזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מכיר סמב"צית(בעיקר בחה"א כי אני לא ידוע איך זה עובד בירוקים), אז אתה יכול לבקש ממנה להתקשר למשטרה במסגרת התיאום המרחבי ולבדוק את הפרטים.. היומנאי במשטרה ימציא לה אותם תוך כמה שניות. אני עושה את זה המון פעמים. (במסגרת התפקיד בצבא)

כמו כן, כל מתנדב במשטרה מכיר מישהו שיכול לעזור לך בזה. במשמר האזרחי יכולים לעזור לך בזה. שוטרי שח"ם בקלות ישיגו לך את המידע. וכמובן שגם שוטרים.

אין ספק שהפקת המידע שלא לצורך בטחוני\פלילי הוא עבירה על החוק וגם אם זה למטרה תמימה, לא אוכל לעזור.

Mazda 2 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...