Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאליבו חזקה במנוע, האמן לי שאם הרכב היה חזק מבנית לא היית שורד את התאונה, אז בבקשה מספיק עם השטויות של פח עבה בלה בלה בלה...

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזקה במנוע? יחסית למה? למזדה 3? כן היא חזקה.

ולא הבנתי את פשר התגובה שלך, אם היא הייתה חזקה מבנית לא הייתי שורד את התאונה?

השילדה מאחורה התעקמה , הג'אנטים נשברו קליל כשעפתי על המדרכה , והכנף השמאלית של הנהג נכנסה לתוך חלל המנוע, מה שגרם לי לפתוח את הראש מהחלון, שאגב העובי של החלון לא סטנדרטי בעליל.

אחרי שלקחתי עוד אחת מאלמו , לא הבנתי למה ייצרו חלון כל כך עבה ומשוריין.

מה שהכי הזוי שהכריות אוויר לא נפתחו, לגבי פותח השירשור זה נראה מזל ותו לא , העמוד חצה את הרכב והשאיר את החצי של הנהג יחסית שלם, מה שכן איך הוא יצא מזה בהליכה כבר לא מובן עם עוצמת פגיעה כזאת.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אם אני הייתי הנהג של הרכב הזה מיד לאחר היציאה מהרכב הייתי הולך לעמדת הלוטו הקרובה לקנות כרטיס,משם תופס טיסה לווגאס ומתיישב על הרולטה....

במחשבה שנייה,עם מזל כזה,סביר להניח שבזמן שהוא השתעל מהעשן של הכרית אויר וניתק את החגורת בטיחות פתאום צנח לרגליו הכרטיס הזוכה של הלוטו...

לא בטיחות אקטיבית\פאסיבית,לא מבחן ריסוק אמריקאי\אירופאי\קזחסטני,מזל משמיים,נקודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם אני הייתי הנהג של הרכב הזה מיד לאחר היציאה מהרכב הייתי הולך לעמדת הלוטו הקרובה לקנות כרטיס,משם תופס טיסה לווגאס ומתיישב על הרולטה....

במחשבה שנייה,עם מזל כזה,סביר להניח שבזמן שהוא השתעל מהעשן של הכרית אויר וניתק את החגורת בטיחות פתאום צנח לרגליו הכרטיס הזוכה של הלוטו...

לא בטיחות אקטיבית\פאסיבית,לא מבחן ריסוק אמריקאי\אירופאי\קזחסטני,מזל משמיים,נקודה.

:-D גדול!

אגב, בעוצמת פגיעה כזו כמו שנראית בתמונה, לא יעזרו לא כוכבים, לא כריות אויר ולא נעליים.. זה ממש נס מה שקרה לו.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אכן נראה נס.

או ששברולט יכולים לנצל את התאונה הזאת כדי לפרסם עד כמה הקמארו שלהם בטוחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מדהים איך אפשר לאצת מדבר כזה חי. אגב, יש לי חבר שעשה לא מזמן תאונה(נכנס בעמוד תאורה מברזל) העמוד התעקם ממש בקטנה ובקושי זז. הוא נכנס בעמוד במהירות של 80-100. אז כנראה שגם בארץ יודעים איך לעשות עמודים:)

פורסם

מדהים שרק אירופאים השכילו מזה וכל העמודים שם מתקפלים ומונעים תאונות כמו הזו של הקמארו.

אם אני לא טועה זכור לי שגם לארץ ניסו להביא עמודים כאלו, זה לא הלך בגלל שהחלפה של כל עמוד כזה עולה כסף, ומסתבר שזה עולה למדינה יותר מאשר אדם שנפגע מעמוד קשיח.

פורסם
מדהים שרק אירופאים השכילו מזה וכל העמודים שם מתקפלים ומונעים תאונות כמו הזו של הקמארו.

אם אני לא טועה זכור לי שגם לארץ ניסו להביא עמודים כאלו, זה לא הלך בגלל שהחלפה של כל עמוד כזה עולה כסף, ומסתבר שזה עולה למדינה יותר מאשר אדם שנפגע מעמוד קשיח.

טוב, אנשים יש פה במדינה כמו חול, וכסף - אין.

אם היו כאלה עמודים חד פעמיים בארץ פשוט לא היתה תאורה...:wink:

...:evil: אין אין אין כמו מאזדה :evil:...

zoom zoom zoom ole hazemer

פורסם
כותרת: למכירה קאמרו לחלקים.

*פנסים אחורה

*וטמבון

וזהו עד פה.

יום טוב :lol:

שכחת שלושה ג'אנטים במצב חדש!

מזל ענק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני ראיתי את העמודים המתקפלים האלה,זה מהלומיניום ובפנים העמוד חלול ככה שכשאתה נכנס בו הוא לא ממש עושה לך משהו וגם לרכב לא יגרם נזק רציני.

• תוכן חדש...