Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

H701 Vs Bit 1

yossiam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עם לפטופ

אתה יכול לקבוע לך מראש 3 סטאפים ולקפוץ בינהם

אבל לדעתי זה לא שווה יותר מידי

כמו שאני רואה את הדברים, אם אין לך CARPC אין מקום לרכוש מוצר כמו BIT1

אבל זה אני, כל אחד ודעותיו שלו

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא כזה בזבוז

סה"כ לפטופ היום זה אביזר מאוד נגיש ומאוד מצוי כבר בקרב רוב האוכלוסייה שמתעסקת בתחביב הזה ברמות האלה.

כמה כבר עולה לרכוש היו נוטבוק חדש - פחות ממה שהיה עולה לקנות מחשב טוב בחלק גדול מהמקרים.

זה מוצר שפונה לפלח שוק מאוד מסוים ונראה שמאוד מצליח להם (אודיסון) אז בזבוז זה לא.

אני לא חושב שלמי שיש CARPC בהכרח יהיה נוח לשלוט מהCARPC על הביט1 - הרזולציה בעייתית כפי שכבר גורל ציין בעבר.

התממשקות לרכיב הזה עם לפטופ עדיין נשמעת כמו האופציה השפוייה ביותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרזולוציה בעיתית

ויש לזה פתרון, בונים קובץ של POWERSTRIP שמעלה רזולוציה ברגע שמפעילים את התוכנה, ומוריד חזרה ברגע שסוגרים

פורסם

נשמע מעניין - אני אריץ חיפוש על הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בזבוז כי אודיסון היא חברה שמטרתה להרוויח כסף . בשביל להרוויח כסף מוכרים מוצרים . בשביל למכור מוצרים צריך להנדס מוצר שמתאים וקורץ לפלח כמה שיותר גדול של אנשים וזה האתגר ההנדסי בעצם שמניב מכירות. לתכנן מוצר מצוין שפונה לפלח שוק מסוים מאוד זה אתגר קטן מאוד יחסית למוצר שנותן פתרונות לפלח שוק גדול והוא כמובן יהיה המוצר שימכר יותר מן הסתם .. [עד כאן פינת שיווק ופילוסופיה].

עכשיו בקשר למה שנאמר קודם - זה בזבוז אם צריך כל פעם לכוון להביא לפטופ מהבית . לא יודע מה אתכם אבל הרמה שלי לא עד כדי כך גבוהה כמוכם . לי לכוון מערכת כמו שצריך לוקח זמן ואם אני הייתי צריך להביא כל פעם לפטופ מהבית בטוח לא הייתי ממצא את העניין הזה אלא עושה כמה סטפאים באיזור של מה שנראה לי ורץ עם זה. אם הביט אחד היה יושב לי בדשבורד וכל הזמן הייתי משחק איתו ברור שהייתי מגיע למיצוי משובח יותר של המערכת וזה המטרה הסופית הרי לא ? עכשיו אם היו משקיעים עוד קצת ועושים מוצר שאפשר גם לשלוט ממנו בלי תלות בגורם צד שלישי המצב היה ורוד יותר. כרגע הוא כחול (בקריצה ואנלוגיה למסך הכחול של windows) :wink:

פורסם

כל מה שאמרת יפה בבסיסו,

עם זאת פלח שוק גדול מורכב משכבות סוציו-אקונומיות שונות ולכן התמחור חייב להיות אטרקטיבי,

במידה ואתה מכוון לפלח שוק ספציפי שמורכב לרוב משכבות סוציו-אקונומיות גבוהות יותר,

אתה למעשה מאפשר תמחור גבוה יותר ובכך מגדיל את הרווח שלך פר יחידה

אני מסכים איתך בקשר לנוחות

פורסם

יש לי ביט1

יש ללאון ביט1

יש לאלי ביט1

יש לרוני ביט1

יש עוד חבר פורום שברח לי הכינוי שלו עם גולף CL כסופה שיש לו ביט1

יש ברכב שמותקן אצל סאונדסטורם (כבר לא בעצם) שני ביט1 משורשרים...

הייתי אומר שזה אחוז די גבוה של המוצר הזה יחסית לשוק ולפורום עם קהל כל כך סגור... לא רווחי? לא בטוח...

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה טועה אדי,

מתוך 6 מליון שחיים בישראל, בפורום מסתובבים כמה ? 250 איש ?

שמתוכם יש לך פחות מ-50 איש שבאמת לקוחות פוטנצייאלים של המוצר (אנשים שעובדים 3 או 4 WAY, עם ציוד ברמה גבוה)

ומתוכם יש לך 5 יחידות של ביט 1,

כמה פרוססורים של אלפיין יש ?

כמה CARPCים יש ?

H700 שאני יכול לספור שהסתובבו פה ככה בקלות זה :

אליקו, תומר, צביקה, עופר, אייל, איציק, אלי, צחי85, - להמשיך ? כי יש עוד לא מעט

CARPC לדוגמא זה מוצר סופר נישה, כמה אנשים יש ?

אני, ניר פוז, אופיר, צביקה, קיפוד, רן, אתה בקרוב, פויינטוייו, והרשימה עוד ארוכה,

מה גם ש-שאלי וליאון בעלים של קארפיסי, ואלי קנה את זה נטו בגלל שיש לו קאר פיסי,

כמו שאמרתי קודם לבעלי קאר פיסי שמסיבות פסיכולוגיות\אמוציונאליות\וודואיסטיות לא רוצים עיבוד במחשב

זה פתרון מעולה

בקיצור זה מוצר לא רע בכלל, במיוחד אחרי שהבאגים יתוקנו לחלוטין,

אבל שיעור החדירה שלו ביחס למיתוג למיצוב וליעוד הוא סביר ולא יותר מזה

פורסם

זה נכון אבל אל תשכח שזה מוצר מאוד צעיר יחסית

ואל תשכח שגם אני עובר לCARPC אבל לא בגלל שיש לי ביט1 ואני רוצה לנהל אותו מהרכב אלא בגלל שאני רוצה מכשיר עם יציאה דיגיטלית ועל הדרך כבר החלטתי שאני רוצה גם GPS, טלפון, רדיו ואולי גם מצלמת רוורס ברכב הבא - הכל מאותו המקור...

המוצר הזה מכוון לפלח שוק מאוד מסויים ואני מאמין שאודיסון מספיק חכמים בשביל לייצר אותו בכמות שתהיה להם גם כדאית לייצור וגם כדאית למכירה - אבל זה כבר לא ענייני, לא עניינך, לא עניינינו :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

גורל אתה קצת טועה לגבי הביט 1 בזמן שהוא קיים בארץ הוא הוא עבר את ה-H701 במכירות והוא הרבה יותר נפוץ אני לא מדבר רק על מה שיש בפורום הכמות שניתקלתי בביט 1 עד עכשיו היא לפחות פי 4 ממה שניתקלתי ב-H701

לגבי CARPC מי שיש לו זה יתרון מוחלט

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

גורל, אני מניח שיש עוד כמה BIT1ים שלא ממש מסתובבים בפורום, כפי שיש עוד כמה H701ים וCarPCים כאלו..

נכון שהיוזרים הידועים מהווים סוג של מיקרוקוסמוס ואינדיקציה +- אבל זה גם עניין של תקופות. לפני שנה עפו כאן H701ים כמו לחמניות ולפני חצי שנה עפו כאן כמה וכמה BIT1ים וכו'.

דוגמה קטנה הרכב שבבניה מחודשת בסדנת ECA אצל יוסי יש לו שני BIT1ים והוא לא ממש חבר פורום..

לגבי כל הנאמר, אני די שותף. בל נשכח שמיצוב ומיתוג הוא חלק אינטגרלי מכל שווק של כל מוצר, ובהתאמה - תמחור.

פורסם

צביקה יש לי הרגשה שאני יודע טוב מאוד על איזה רכב אתה מדבר - אני מאכל ליוסי רפואה שלמה... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אישית לא רואה את הצורך בלפטופ להגדות כדבר בעייתי ולא בגלל שיש לי לפטופ אלא שבכל אופן אצלי היחידת ראש של האלפיין לא מחוברת באופן קבוע לפרוססור ולכן אני אישית לא רואה את זה כסוגייה אקוטית ולהיפך אהבתי מעט יותר את היחידת ראש של ה BIT1 מבחינה ויזואלית.

מישהו שאל וייעץ להחליף מידבאסים וכו... אז יש לי סט 3 WAY מוכן ואני אתקין אותו כאשר אחליף רכב בעוד 5 חודשים וגם אעשה בניות.

אף על פי שזה לא קשור למטרת ונושא השרשור הסטאפ יהיה כך:

מידבאסים CDTAUDIO M6

מידים CDM 88

DYNAUDIO MD100 או XETEC TN28 (שאני שוקל אולי לרכוש בחו"ל).

מגבר ל מידבאסים או אישאר עם ה P2 שלי וכנראה אבדוק איך הC2K ZAPCO שלי מגביר.

לגבי מידים וטוויטרים - קניתי GENESIS 4 ערוצים סדרה 3.

סאב ומונו נשארים כפי שעכשיו בחתימה שלי.

פרוססור - אולי BIT1 :-)

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...