Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי, אז ככה..

אני בעל מאזדה 3 אקטיב, רכב נוח, מהיר (יחסית) וזריז אך הוא די גדול מבחינתי, נסעתי לאחרונה ב-B3 2.0 אני לא יודע אם זה דגם ספורט או לא (אני חושב שלא), עכשיו חוץ מהפוזה שיש לרכב ישר שמסתכלים עליו, ממש נהנתי לנסוע בו, הוא מאיץ די מהר והוא די יושב על הכביש (אני לא מדבר כאחד בעל ניסיון, אלא על הנאה אישית שלי). נכון שתא המטען קטן יחסית, העניין שהוא בעיניי המשתמש, אצלי ברכב הדבר היחיד שנכנס בבגאז' זה תיק של מכון כושר (ומשולש), כך שמבחינתי הוא מתאים בול.

לעומת זאת כבר המון זמן בן דודה שלי (שיש לו ידע) דיבר איתי כי הוא מעוניין לרכוש טיוטה אוריס מה שגם הדליק לי נורה, כי להבנתי זו גרסה חדשה של היאריס.

בכל מקרה אני שוקל למכור את הרכב בזמן הקרוב, ההתלבטות שלי היא לגבי שני הרכבים שפירטתי כעת או להמשיך במאזדה לחפש את גרסאת ה-2.0 (מחפש רכב עם כוח), אני לא מתכוון להתעסק בכל אופן עם "אזרחים" אלא אוטומטית מול חברת השכרה/ליסינג או מול סוכנות כעיסקת טרייד אין.

כ"כ אני לא יודע אם זה חשוב לציין או לא, אבל זה עניין עקרוני (ואולי גם ילדותי) מבחינתי - חייב שלרכב יהיה סאנרוף:-)

מקווה שתוכלו לשפוך לי אור על הרכבים ולסייע לי. אני יודע שרק פה אני אקבל את התשובות לשאלותי.

תודה!!

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

טויוטה אוריס כבר לא מיובאת, בגלל שאין לה גיר אוטומטי אלא רובוטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איזה פוזה מצאת ב B3 עם מנוע 2 ליטר? מילא הגודשת, אבל הסטנדרטית? :shock:

האוריס היא גרסת ההאצ'בק של הקורולה, היא גדולה יותר מהיאריס ואין ביניהן שום קשר למעט הסמל שבחזית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חוזר בי ומתנצל על הטעויות!

אז רגע לגבי אוריס אני צריך לפסול ישר?!

ומה הבעיה עם הB3 (קראתי פה הרבה אבל עד עכשיו לא הבנתי, חוץ מהעניין של לא סוחבת ב-1.5) ??

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

מה רע ב-B3- הרגשה פלסטיקית מבפנים, מרווח מצומצם מאוד מאחור, ביצועים סבירים עם מנוע 2 ליטר וצריכת דלק גבוה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה אתם מציעים מבחינת רכב שיענה על צרכים של אדם צעיר כמוני (נוח, נאה חיצונית, חזק, מהיר, זריז)??

פורסם

למה אדם צעיר כמוך צריך רכב משפחתי? אם תפרסם תקציב נוכל לעזור לך יותר טוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עם כמה שאני לא אוהב את הרכב הזה, זה נשמע כאילו גולף TSI תפורה לך

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אז ככה לפני שקניתי את המאזדה די הייתי נעול על איביזה 95-97 ופולו 00-01 אבל בעצתו ובעזרתו של אבא שלי קניתי את המאזדה דרך אלדן. בבדיקה שעשיתי אתמול עפ"י לוי יצחק מחירון הרכב (לאחר הורדת ערך ההשכרה) הוא 74 אלף, אני מאמין שאני יוכל להוסיף ללא בעיה עוד 10-15 אלף. ולגבי גולף - יש לי את החשש ממוסכים, יש לי חבר עם פולו, כבר לקח 7 משכנתאות כדי לטפל ברכב, אין לי רצון לווג'ארס הזה.

בנוסף להיותו "רכב צעיר" (עם סנרוף כמובן חח..) הכי חשוב לי זה הסחירות..

פורסם

באפריל מגיעה האוריס החדשה, נראית מדהים, וגם עם אוטומט רגיל, בניגוד לקודמת הרובוטית. אם אתה מתעניין ברכב חדש ויש לך סבלנות, שווה להמתין

פורסם

לפני הכל תודה רבה על התשובות והעזרה!!

אין לי בעיה לחכות, העניין הוא שאני מעדיף לקנות דרך חברת ליסינג/השכרה מכיוון שככה אני לא נתקע, נותן אוטו ולוקח אוטו (בתוספת כסף כמובן חח), לא צריך להתעסק עם "אזרחים" ואני לא יודע אם האוריס יגיע לליסינג. או ללכת לסוכנות רכב אך המחיר שם יהיה יותר יקר.

כ"כ עליתי על משהו די הזוי, מסתבר שמחירון הרכב שלי עלה ב-10 אלף ש"ח משנה שעברה, קניתי את האוטו לפני שנה ב-64 ועכשיו הרכב שווה 74 (אחרי הורדת ערך ההשכרה). הפחד שלי לפספס את הגל כמו כן אני לא חושב שזה נכון לעלות בשנה מבחינת מודל בתוספת של 10-15 אלף ש"ח.

• תוכן חדש...