Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עונש צפוי,נהיגה בשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,חברי היקר,הייתה לו שלילה על נסיעה בקטנוע ללא רשיון.

הוא נתפס על דוח בנתיב ציבורי ,אך לא הכניסו את פרטיו במקום,אלא רק רשמו דוח.

הוא נהג חדש

?

_תודה_

פורסם

חבר שלך לא הפסיד,

הוא רק הרוויח,

הוא חסך סכום של 6 ספרות, כי במזל, לא קרה לו כלום, ובמזל, הוא לא גילה שאם היה קורה משהו, אין לו ביטוח.

----

פורסם
חבר שלך לא הפסיד,

הוא רק הרוויח,

הוא חסך סכום של 6 ספרות, כי במזל, לא קרה לו כלום, ובמזל, הוא לא גילה שאם היה קורה משהו, אין לו ביטוח.

אני מבין שלרוב משתמשים פה בפורום יש חשק לשנות את העולם עם נאומים מעלפים,אבל בבקשה,אפשר לקבל תשובה על השאלה.?

פורסם
אני מבין שלרוב משתמשים פה בפורום יש חשק לשנות את העולם עם נאומים מעלפים,אבל בבקשה,אפשר לקבל תשובה על השאלה.?

איזו שאלה בדיוק?

תסתכל בבקשה שוב על ההודעה שרשמת.

תודה.

פורסם
הוא נתפס על דוח בנתיב ציבורי ,אך לא הכניסו את פרטיו במקום,אלא רק רשמו דוח.

_

בדקו אותו במסוף?

הוא קיבל דוח מהשוטר ביד?

רשמו את פרטיו ואמרו שישלחו לו דוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בדקו אותו במסוף?

הוא קיבל דוח מהשוטר ביד?

רשמו את פרטיו ואמרו שישלחו לו דוח?

ל'

לא בדקו במסוף,נתנו דוח ביד,רשמו את פרטיו כמובן (מילוי דוח) ואמרו סע לשלום

פורסם

אם כך עד כמה שידוע לי ואאל"ט לא יעשה לו כלום (וחבל) שישלם את הקנס ושיתפלל לטוב.

כנראה שהמסוף לא היה תקין באותו הרגע, מכיוון שאם כן היה מופיע להם שהוא נוהג בשלילה והיו מונעים ממנו לעלות על כלי הרכב שנמצא ברשותו באותו הרגע, ואם זו נהיגה בשלילה יכולים להביאו למעצר אצל הבוחנים להמשך טיפול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרשיון שלי נשלל ל 6 חודשים לפני 10 שנים, הפקדתי אותו ואספתי, מאז היו לי 3 דוחות תנועה שניתנו לי בלי בעיות (פעם אחת אפילו נרשמה לי אזהרה), עדיין כאשר אני נעצר לבדיקת רשיונות נאמר לי שהרשיון שלי בשלילה ועדיין לא הפקדתי אותו, כשאני מעלה את הטענה שאיך יתכן וכבר נרשמו לי דוחות בעבר, הם אומרים שזה לא קשור.

זהו נסיון אישי שלי והוא לא מבוסס על ידע איך המערכת עובדת.

פורסם
אם כך עד כמה שידוע לי ואאל"ט לא יעשה לו כלום (וחבל) שישלם את הקנס ושיתפלל לטוב.

כנראה שהמסוף לא היה תקין באותו הרגע, מכיוון שאם כן היה מופיע להם שהוא נוהג בשלילה והיו מונעים ממנו לעלות על כלי הרכב שנמצא ברשותו באותו הרגע, ואם זו נהיגה בשלילה יכולים להביאו למעצר אצל הבוחנים להמשך טיפול.

ל'

תודה! אשמח לשמוע בכל זאת עוד כמה דעות.

כמו כן זה היה ככל הנראה שיטור סמוי מכוון שהיו על אזרחי(יס"ם סטייל),וניידת סמויה (סקודה לבנה) .

אני יודע שזה לא בסדר מה שהוא עשה , הבן אדם יודע שהוא נוהג בשלילה(אהבה שלו תהרוג אותו,אבל לא משנה)בגלל זה לא עובר את ה80 באיילון ,ובעיר אין מה לדבר בכלל(הוא צריך להיזהר שבן אדם לא ידרוס אותו) ואין לו עבר בכביש,לדעתי לא מגיע לו!

שלילה שהוא קיבל ,הייתה בגלל נסיעת מבחן בחניה!!!

כמובן שאין פה תירוצים,ולא אני ולא הוא לא צודקים,אך זאת האמת סה"כ

פורסם
הרשיון שלי נשלל ל 6 חודשים לפני 10 שנים, הפקדתי אותו ואספתי, מאז היו לי 3 דוחות תנועה שניתנו לי בלי בעיות (פעם אחת אפילו נרשמה לי אזהרה), עדיין כאשר אני נעצר לבדיקת רשיונות נאמר לי שהרשיון שלי בשלילה ועדיין לא הפקדתי אותו, כשאני מעלה את הטענה שאיך יתכן וכבר נרשמו לי דוחות בעבר, הם אומרים שזה לא קשור.

זהו נסיון אישי שלי והוא לא מבוסס על ידע איך המערכת עובדת.

תרשה לי לצוטט אותך,בכדי להבין ,תקן אותי במידע ושגיתי:

כל עוד הרשוין עליך (בזמן השלילה,ז"א עוד לא התחילה אבל הרשיון טכנית פסול)

אתה יכול לקבל דוח,או להיבדק ע"י שוטר וסה"כ לקבל תשובה שהרשיון פסול,ולא הרשאה על נסיעה בשלילה?

כמובן לא לפי הוכחות ברורות,רק על פי הנסיון שלך

פורסם

עוד הערה\שאלה קטנה:

קיבלתה דוח בתקופה שהייתה בשלילה,ומה שהציל אותך זה שרשיון היה עדיין עליך,בגלל שלא הפקדתה אותו סה"כ?

פורסם

הרשיון שלי תמיד היה איתי, לא נתפסתי בזמן השלילה (לא נהגתי גם כן), אבל כיוון שלא רשום שהפקדתי אני נחשב בשלילה. בדו"ח האחרון שקיבלתי השוטר לקח את הרשיון, תיקתק במסוף, אמר שיש לי אזהרה ובגלל זה הוא לא ייתן לצאת בלי דו"ח, ורשם לי את הדו"ח. מה שאני חושב שקורה, ששוטרים לא מצליבים את עבר התנועה (שרלבנטי לדו"ח) עם המידע אם הרשיון שלול או לא.

פורסם

לך לבית המשפט שנתן לך את השלילה, הוצא אישור הפקדה ולך איתו לאחת מיחידות התנועה במשטרה. הם במקום ימחקו את זה מהמחשב.

גם לי זה קרה כשנתפסתי על מהירות ומה שהציל אותי מעיכוב והובלה לתחנה (נפלתי על שוטרים חכמים במיוחד) היתה העובדה שתאריך הנפקת הרשיון היה אחרי תאריך הפסילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלילה שהוא קיבל ,הייתה בגלל נסיעת מבחן בחניה!!!

כמובן שאין פה תירוצים,ולא אני ולא הוא לא צודקים,אך זאת האמת סה"כ

זה לא משנה היכן נתפס, חניה היא גם חלק מהדרך, הוא יכל היה גם לרכב על אופנוע בשטח וגם שם הדבר אינו חוקי אם אין לו רשיון, הוא נתפס נוהג ללא רשיון נהיגה.

על פי החוק "היבש" גם אם נהג של רכב שיכור, שנמצא מאחורי ההגה וישן ברכב בתוך חניה סגורה ניתן להאשים אותו בנהיגה בשכרות, אך כאן מפעילים שיקול דעת ולא עורכים בדיקת שכרות ולא נכתבים דוחות על כך.

ל'

• תוכן חדש...