Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עונש צפוי,נהיגה בשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך לבית המשפט שנתן לך את השלילה, הוצא אישור הפקדה ולך איתו לאחת מיחידות התנועה במשטרה. הם במקום ימחקו את זה מהמחשב.

גם לי זה קרה כשנתפסתי על מהירות ומה שהציל אותי מעיכוב והובלה לתחנה (נפלתי על שוטרים חכמים במיוחד) היתה העובדה שתאריך הנפקת הרשיון היה אחרי תאריך הפסילה.

גם אצלי הרשיון חודש, השאלה היא אם להתפשר או לעמוד על הזכות שלי, אני מילאתי את חובותיי כלפי בית המשפט והמשטרה, למה אני צריך לרדוף אחריהם לתיקון טעות רישום שלהם, אני מסכים שזה פחות "כאב ראש" לעשות את מה שעשית.

פורסם

את האמת אני לא חושב שהבנתם אותי.

חבר שלי נהג בשלילה וקיבלת דוח תנועה,שכביכול היה אמור לחשוף אותו לשוטרים כנהג בשלילה , רק מה שמנע ממנו את הגילוי הזה ,זה שהיה עליו רשיון (שעוד לא הפקיד למען תחילה של שלילה בפועל),ושהשוטרים לא בדקו אותו במסוף.

השאלה העיקרית,האם הוא יכול להיחשף כנהג בשלילה לאחר רישום דוח?

• תוכן חדש...