Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בית ההשקעות הנ"ל מציע אופציה חדשה - אקסלנס אינווסט. שזה כמו תכנית חסכון אבל נזילה ואתה בוחר את אפיקי ההשקעה של התוכנית.

רציתי לשאול, מישהו התנסה או שמע על זה מחברים וכו'? יש המלצות או ההפך, דברים רעים להגיד על זה?

אשמח לקבל עזרה בעניין.

תודה לכולם.

פורסם

ואתה יכול לשנות את האפיקים מתי שאתה רוצה?

מה העמלות?

חיסרון - צריך להיות עם יד על הדופק בכל תחומי ההשקעה כל הזמן אם אתה רוצה למקסם רווחים או למזער נזקים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

2 אחוז בשנה(מצטבר כל חודש)

ואני לא מתעסק בזה. הם אלו שמנהלים את תיק ההשקעות. אני פשוט בוחר את אפיקי ההשקעה שאני רוצה שהם ישקיעו שם את הכסף שלי.

פורסם

מה זאת אומרת אתה לא מתעסק?

אתה אומר להם איזה אפיק אתה רוצה? (מניתי, אג"ח וכו')

אתה אומר להם תחומים? (נדל"ן, קמעונות וכו')

אתה אומר להם ספציפית שמות של מניות,אג"ח וכו'?

תפרט.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שים לב מה החלאות אדם האלה עושים בד"כ

הם לוקחים את הכסף שלך.

לוקחים 2 אחוז דמי ניהול בשנה.

בהתאם לאפיק השקעה שבחרת, הם מפזרים את הכסף בקרנות נאמנות של אקסלנס נשואה

בקרנות הנאמנות אתה משלם דמי ניהול נוספים המגולמים במחיר הקרן שמשתנה מידי יום...

(הרי אתה לא חושב שהם יקחו את כל המיליון שמונה מאות וחמישים אלף שקל שאתה נותן להם, ויתנו להם יחס אישי ופרטני על ידי מנהל קרן אישי, נכון???)

בקיצור, כפל עמלות.

קח את הכסף ותפזר אותו בעצמך באפיקים השונים שבחרת, רצוי בין כמה קרנות שהציגו ביצועים טובים ביותר בכל אפיק ואפיק.

ושיהיה בהצלחה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

נקודה מעניינת. אבדוק את העניין.

שאלה- אם אבחר להשקיע באגרות חוב ממשלתיות בלבד לדוגמא. אז הם לא יוכלו להשקיע את הכסף בקרנות הנאמנות שלהם. או שגם פה יש קאץ'?

ולהרמן -

אני בוחר את אפיק ההשקעה(מניות עד 30%,עד 15%, תעודות סל, אג"ח וכו' וכו') וזוה. לא בוחר את התחומים ולא בוחר את החברות. ( שהרי אם זה היה כך, אז איפה בדיוק הניהול שלהם פה?)

פורסם
נקודה מעניינת. אבדוק את העניין.

שאלה- אם אבחר להשקיע באגרות חוב ממשלתיות בלבד לדוגמא. אז הם לא יוכלו להשקיע את הכסף בקרנות הנאמנות שלהם. או שגם פה יש קאץ'?

ולהרמן -

אני בוחר את אפיק ההשקעה(מניות עד 30%,עד 15%, תעודות סל, אג"ח וכו' וכו') וזוה. לא בוחר את התחומים ולא בוחר את החברות. ( שהרי אם זה היה כך, אז איפה בדיוק הניהול שלהם פה?)

יש להם גם קרנות שמשקיעות באג"ח ממשלתיות.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

באופן אישי, אני נמצא באלטשולר שחם.

אני נמצא מאז מאי בחשיפה של 80% למניות. עד עכשיו לא התאכזבתי.

לדעתי האישית - כיום ללכת לאג"ח ממשלתי :screwy:

פורסם

מה רע באג''ח ממשלתי? בגלל הצפי להעלאת ריבית? אני לא רואה סיבה מדוע בנאדם שלא רוצה לחשוש לכספו ועדיין יכול לקבל ריבית גבוה מפק''מ רגיל לא ישים את כספו באג''ח ממשלתי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אג"ח ממשלתי זה כמו לסגור את הכסף בבנק - הריבית לא תעלה גבוהה בשנה הקרובה.

עד אז אני במניות.

• תוכן חדש...