Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יצא לדבר עם מנהל תחנת דלק ( דור אלון ) על דלקים ושמנים.

(יונדאי אלנטרה 06 1.6 )

אמרתי לו שהרכב שלי עפ"י הוראות יצרן עובד על שמן 15/40 של חברת דלק, והוא אמר לי שיותר טוב לי לעבור לשמן

10/40 חצי סינטטי ועוד יותר טוב סינטטי מלא ורצוי שמנים מיובאים.

שאלתי אותו לגבי תוסף דלק והוא ענה לי שמיותר לשים תוסף ועדיף למלא מיכל עם אוקטן 98 הוא כבר יעשה את העבודה

משום שיש בו תוספים.

שאלתי הראשונה היא האם כדי למלאות שמן איכותי חצי סינטטי 10/40 ולא שמן המקורי 15/40 שהוא לא סינטטי,

האם השמן האחר יכול להזיק ?

שאלה שניה לגבי אוקטן 98 האם הוא באמת עושה עבודה כמו תוסף אחר שממלאים בטנק דלק ?

או שהוא סתם ניסה לערבב אותי :shock:

תודה מראש גילי.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

לגבי שמנים

השמן 10W/40 הוא מתאים לרכב שלך אולי אפילו יותר מהשמן שציינת שהמליצו ביונדאי. ממליץ לך סינטטי מלא באיכות גבוהה, חפש תיוג API שהוא SJ. לדעתי שווה את ההשקעה.

לגבי דלק 98

לדעתי או שניסה למכור לך סתם דלק 98 או שאין לו מושג בדלקים. דלק 98 הוא בעל הרכב כימי שונה מ-95 בכמה פרמטרים. אולי הפרמטר העיקרי והחשוב ביותר קשור לתכונות ההצתה שלו, זה דלק שמומלץ למכוניות עם יחס דחיסה מאד גבוהה. זה לא המקרה במכונית שלך ולך מומלץ ע"פ הוראות יצרן להשתמש ב-95.

98 לא נקי יותר, הוא לא מתוסף בשונה מדלקים אחרים, גם לא איכותי יותר. הוא כן יקר יותר, אם תתדלק איתו לא יקרה כלום אבל חבל על הכסף שלך.

האם יש לך בעיות במנוע? צילצולים?

פורסם
לגבי שמנים

השמן 10W/40 הוא מתאים לרכב שלך אולי אפילו יותר מהשמן שציינת שהמליצו ביונדאי. ממליץ לך סינטטי מלא באיכות גבוהה, חפש תיוג API שהוא SJ. לדעתי שווה את ההשקעה.

לגבי דלק 98

לדעתי או שניסה למכור לך סתם דלק 98 או שאין לו מושג בדלקים. דלק 98 הוא בעל הרכב כימי שונה מ-95 בכמה פרמטרים. אולי הפרמטר העיקרי והחשוב ביותר קשור לתכונות ההצתה שלו, זה דלק שמומלץ למכוניות עם יחס דחיסה מאד גבוהה. זה לא המקרה במכונית שלך ולך מומלץ ע"פ הוראות יצרן להשתמש ב-95.

98 לא נקי יותר, הוא לא מתוסף בשונה מדלקים אחרים, גם לא איכותי יותר. הוא כן יקר יותר, אם תתדלק איתו לא יקרה כלום אבל חבל על הכסף שלך.

האם יש לך בעיות במנוע? צילצולים?

לא פשוט מנהל התחנה אמר לי שאוקטן 98 עושה את העבודה כמו תוסף רגיל.

אני תמיד מכניס חומרים איכותיים עפ"י המלצת החברים בפורום וכך אני שומר על הרכב.

על איזה שמן סינטטי מלא אתם ממליצים שיתאים לסוג הרכב שלי ?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...