Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'קסו, הבעיה איתו זה הוא מתאים לחיתוך של דברים קטנים, אתה לא יכול לחתוך איתו פלטה ארוכה(לא רחבה כי כל מסור שולחני מגביל אותך ברוחב הניסור) כי הוא לא יצא ישר למרות שאני כבר 7-8 שנים עובד איתו וחותך דברים בצורה ישרה להפליא(ברגע שאתה חותך משהו ארוך אתה צריך להזיז את הפלטה כל פעם קצת יותר קדימה וכל פעם שאתה מפסיק את הפעולה של המסור הוא משאיר סימן על העץ).

בגלל זה אני רציתי לקנות מסור עגול, לפני שקניתי ביקשתי מחבר שהביא לי את המסור העגול שלו להתנסות ולא הרגשתי כל כך בטוח עם המסור הזה.

התנסתי על מסור עגלה(אצל דוד שלי בנגריה) ודווקא הסתדרתי עם זה, ולכן חשבתי לקנות מסור עגול.

יש עוד בעיה בג'קסו, אי אפשר לחתוך איתו דברים קטנים(למשל משולש בגודל של 10 ס"מ, כי אתה תאבד אצבע) ואת זה עשיתי עם מסור שולחני.

קובי

• תוכן חדש...