Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הפורום.

מדובר ברכב פיאט אונו

הייתי לפני כשבועיים אצל החשמלאי רכב על מנת להחליף טרמוסטט למזגן, מכיוון שבעבר כשהטרמוסטט הלך לעולמו ואותו חשמלאי עקף אותו ובקיץ האחרון המזגן, לאחר כשעה עבודה קופא ולא יוצא יותר קור בעוצמה.

את המעקף ביצע החשמלאי בבווסת עצמו.

לאחר בדיקה אצל החשמלאי הוא מצא טרמוטט קצר, שזה בעצם הווסט עצמו שאליו מתחברים חוטי החשמל שבעזרתם הוא עקף בעבר, ומין צינור מתכתי שהוא טוען שהצינור מלא בפנים בגז ואותו צריך לחבר לרדיאטור מאחורי התא כפפות.

מכיוון שהצינור היה יחסית קצר הוא רצה להדביק את הווסת עצמו באיזור התא כפפות ולא בחזית כמו שצריך. סרבתי להצעה וביקשתי ממנו שיזמין אחד אחר עם צינור ארוך יותר. בנתיים עברו כשבועיים והוא טרם השיג.

בזמן שהחשמלאי בדק הוא פירק שני פלסטיקים מתחת לתא כפפות, אחד מחובר אליו מן מחשב גדול ובשני צינור ניקוז שיוצא אל מחוץ לרכב, והוא טען שיש לו גישה לרדיאטור משם.

רציתי לדעת במידה ואני ירכוש לבד את הטמוסטט האם כיצד אני מרכיב את הצינור ברזל לטמוסטט (הברגה, הדבקה או שיטה אחרת)

האם ישנה נקודה מסויימת שהצינור חייב לגעת? כי אני חא מוצא את הצינור של הטרמוסטט שקיים כרגע ברכב

מה הם סדר החוטים המתחברים לווסת שהחשמלאי עקף?

פורסם

קצה הצנור הקפילרי (צנור המתכת הדקיק של הטרמוסטט) צריך להיות במגע עם מאדה המזגן ולך יהיה קשה להרגיש ולבצע זאת כראוי.

אם קצה הצנור יהיה באויר אז הוא לא יחוש את קור המאדה ולא יבצא את מלאכת ניתוק המדחס למניעת קפיאת המאדה.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...