Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלילה, לא אמרתי שהמלצת רכיבים ח*ר*א, לא ראיתי אפילו מה המלצת, מנסיון אישי אני אומר, שאם בזמנו מישהו היה מכוון אותי ממה צריך להתחיל, לא היתי מזבז המווווווווווון כסף, וזמן.

ואללאה לא יודע (לגבי מיפגש), האמת צריך לקפוץ, להכיר אנשים :)

פורסם
:roll: תודה.

בעיה שבחור לא מבין שבעוד שבועיים כשיבין שרכיבים שהוא קנה הם ח*ר*א, ו2000ש"ח שהשקיע אי אפשר להחזיר חזרה, יאלץ למכור אותם ב "אולי" 1000, ושוב יאלץ לחסוך רק הפעם עוד לפחות 2000-3000, אז אולי בנתיים תתחיל להדביק SECONDSKIN או DYNAMAT, תכין טבעות, תעביר חיווט, ורכיבים תקנה כשתחסוך, אז אולי גם נמליץ לך מה ליקנות.

אבל באגדות אני כבר לא מאמין מזמן, ובבאס ב2000ש"ח לא האמנתי אף פעם.

בהצלחה בכל מקרה.

זה משתמע מהטקסט לא?

פורסם

חיווט וכל זה אפשר לעשות במקום בו מתקינים לא?

הם אמורים להתקין הכל לבד ולעשות את מה שצריך.

אני צריך מערכת עםם עוצמה חזקה ובאסים טובים(לא מי יודע מה, אבל לא מעפנים)

אני חושב שאני ירד ביינתיים מהסאב וופר ואז נשדרג בעתיד

פורסם

אפשר, ואפשר להעביר לבד, כמו שצריך, בלי צעקות של המתקין על העובדים שלו (יאללאה מהר מהר) תעבירו לו חיווט, יש לי עוד 20 מכוניות ממתינות.

אם בתוך 2000 אתה מתכוון לתקצב גם התקנה, אז אני מרים ידיים.

פורסם

אני לא אשקר לך, לדעתי אי אפשר להתקין מערכת טובה, כולל התקנה ב2000, האמת גם ב3000 זה די קשה, אבל אם נגיד אתה עושה הכל לבד, אתה חוסך כמה מאות שקלים, ותוכל להשקיע אותם ברכיבים איכותיים יותר, ותאמין לי, אז באס ישמע באס, ומידבאס ישמע מידבאס, ולא כמו ויניגרט אחד גדול.

פורסם

התקנה איכותית זה 600 ומעלה :)

רוני תשמע כמה מערכות ואז תבין פחות או יותר מה שאתה רוצה.

אולי רכיבים סינים יספקו אותך ואולי לא, בלי שאתה תחליט מה שאתה רוצה קשה לתת המלצות.

אודי A4

דימה.

פורסם
התקנה איכותית זה 600 ומעלה :)

רוני תשמע כמה מערכות ואז תבין פחות או יותר מה שאתה רוצה.

אולי רכיבים סינים יספקו אותך ואולי לא, בלי שאתה תחליט מה שאתה רוצה קשה לתת המלצות.

איך התקנה איכותית יכולה לעלות 600? אם רק סט איטום ל2 דלתות של דינמאט עולה 350-400 ש"ח, כמובן בלי הדבקה, כבר לא נדבר שכבל 4G אמיתי יעלה איזה 100-150A,ש"ח ל 5 מטר. כבלים RCA לפחות 150 עבור כל אחד. כבל רמקולים נגיד נתפשר, וניקח מHOME CENTER מחלקת החשמל, זה עוד איזה 50-70 ש"ח, יוצאאאא...... ממ..... כבר 700ש"ח. וזה עוד לא נגענו באוטו. אז.... איפה עושים התקנות איכותיות ב600 ש"ח?

• תוכן חדש...