Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוקיות במרכז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל השבוע האחרון הסתובבתי בפירוקיות, תגיד מה אתה צריך ואני יגיד לך אם ראיתי.

יש פירוקיה טובה במושב מצליח (ליד רמלה), הם מחזיקים מגרש ענקי גם עם רכבים ישנים, גם מלאי ג'נטים מפירוקים, והמחירים יחסית טובים - תלוי ביכולת המיקוח שלך.

פירוקיות גדולות - בא.ת. ישן ראשל"צ יש את המאגר ויזדי.

בהמשך על כביש אזור בין צומת אזור לצומת חולון יש את אברג'יל חלקי חילוף.

בהמשך מעט לפני צומת חולון בצד ימין של הכביש יש עוד פירוקיה גדולה, אבל שכחתי את שמה.

ד"א - אם מישהו רואה באיזו פירוקיה גולף MK1 (כולל כל הוריאציות - ג'טה/שירוקו/קבריולט/קאדי) או אפילו סתם נטושה - שיודיע לי...

צחי.

No worries 8)

פורסם

אני מחפש בנרות פנסים קדמיים לשרייד 93 במצב תקין במחיר סביר,

יש לך טלפונים של הפירוקיות?

אין לי לצערי זמן לסוע לכל אחת לחפש.

פורסם

עוד מספרי טלפון:

סנטר חלפים - מושב מצליח - 08-9222214/9248855/9249977

אברג'יל - 03-5586136

יש עסק של פנסים בת"א באזור סלמה, יש לו שמה הכל,

אלי פנסים - 03-6829358

צחי.

No worries 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...