Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה-מכירה בזכרון דברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי אופנוע שיש לו בעיות והוא לא נוסע ואין לו טסט (האופנוע על שמי כמובן)

מישהו רוצה לקנות את האופנוע(בלי העברת בעלות כי אי אפשר בלי טסט)

בזכרון דברים לתקן אותו ולהעביר אותו טסט ואז אחרי כמה חודשים רק אני יפגש איתו ויעשה העברת בעלות

זה בסדר שהאופנוע יהיה אצלו כמה חודשים בזמן שהוא רשום על שמי?

אני יכול איכשהו להסתבך אם הוא עושה משהו?

פורסם

עבירות תנועה, לדוגמא: אור אדום, מהירות, עבירות שהאופנוע מצולם במצלמה אתה תקבל ולא הוא. כי הדו''ח יישלח לבעל האופנוע.

פורסם

לא, זה לא בסדר.

כפי שאמר קודמי, במקרה של דוחו"ת, את אף אחד במשטרה או במשרד הרישוי לא מעניין הזיכרון דברים שלך.

בצע חיפוש בפורום ותמצא שירשורים רבים שבהם המוכרים אוכלים מרורים כי לא העבירו בעלות בשלב המכירה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם תחפש טוב בפורום תמצא הודעה של אמיר שליט שמספרת שאפשר להעביר בעלות גם על רכב ללא טסט.

אתה יודע מה ההבדל בין חכם לפיקח?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...