Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 ויש לי אפשרות לקנות אותו בארה"ב .

חלק מהאנשים ששאלתי אותם על הנושא אמרו לי שבניגוד לעבר כיום מוכרים בארה"ב רק את הדגם האמריקאי.

יש מישהו שיודע בוודאות מה קורה בשוק האמריקאי עם הפלייסטיישן?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידוע לך מה ההבדלים?

הפלייסטיישן שווה כאן 350 דולר, וכל משחק עולה בין 20 ל-60 דולר, תלוי ברמת המשחק.

ג'ויסטייק נוסף יעלה לך 50 דולר.

את החבילה המלאה שמקבלים אני עדיין לא יודע מה מקבלים איתה, אם תרצה אוכל לברר שיהיה לי זמן.

כמה שווה הפלייסטיישן בארץ, וכל משחק?

אביחי

פורסם

המצב דיי פשוט,

קונסולה אמריקאית (בגרסת ה120 ג'יגה) תעבוד עם כל משחק שתקנה בכל העולם (משחקים הם Region Free),

בנוסף היא תדע לקרוא כל דיסק בלו-ריי מקורי שתזמין מארה"ב (ושוב תודה לאמאזון) שזה מצויין כי כיום ישנם סרטים שעולים אפלו 10 ו-12 דולר במבצעים כאלה ואחרים כך שתוכל לבנות ספריית HD לא רעה דיי מהר.

מי מאיתנו שיש לו פלייסטיישן 3 אירופי (שנקנה בארץ) צריך תמיד לבדוק אילו סרטים פתוחים ואילו לא (האתר הזה הוא מצויין לנושא), למרות שרוב הסרטים החדשים מגיעים פתוחים , יש כאלה שלא ואז צריך להזמין אותם מאמאזון בריטניה (CO.UK).

כפי שציינתי משחקים הם פתוחים ויעבדו ללא תקלה מכל מקום בעולם, ואני אומר את זה בתור אחד שלא קנה ולו משחק אחד בארץ (ואני מקושר לא רע עם הסוכן של סוני).

בנוסף, בדגמים האמריקאים צריך להיות מקום להכנסת כרטיס זיכרון מבחוץ (מעיין SLOT ל"ממורי סטיק" של סוני) ועוד 2 כניסות USB בנוסף ל2 הקיימות בגרסה האירופית.

אה, ויש מצב שנשארו קונסולות בצבע לבן (שהוא מדהים בפני עצמו).

בעיות אפשריות:

1- אחריות (למרות שבארץ יש רק שנה אחריות גם ככה ..)

2- בהכנסת דיסק DVD (לא בלו-ריי) לא תהיה אפשרות לנגן אף סרט שהוא לא מאיזור 1 .

זהו פחות או יותר,

תעשה את החשבון.

תומר

(גילוי נאות: אני בעל PS3 אירופי שנקנה בארץ)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אמזון שולחים - יש להם SHIPMENT POLICY - אנחנו מופיעים באיזור הכי יקר למשלוח - כ7-8 דולר לחתיכה משלוח.

סופר T צודק ב100% , ובנוסף יש לציין שגם החשמל אוניברסלי.

(וד"א - כל עוד קונים בתקופת החגים יש באנדלים מטורפים ב300 דולר של 2 משחקים + 2 שלטים!)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות .

שנית לא הבנתי כל כך את נושא סרטי הבלו-ריי , סרט בלו ריי עם תרגום שניתן להשכיר אצלנו בספריית DVD למשל , הוא יוכל לקרוא?

אאוץ - המחירים פה בארץ נעים בין 2200 לבין 2600 +- לערכה שכוללת כבלים, שלטים (בחלק מהמקרים גם שלט אחד בלבד) , ומשחק.

פורסם

צריך לבדוק לפי האתר.

ב99% מהמקרים כן - כמעט כל הסרטי בלו ריי האירופאים הם REGION FREE

לגבי פה בארץ - 2050 לערכה עם אחריות של ישפאר ללא משחק ועם שלט אחד (ועם כבל HDMI)

Then dying is forgetting

פורסם

מה לגבי שיטת שידור NTSC ?

אגב, חזרתי מארה"ב לפני כשבועיים ועל כל מוצר של פלייסטיישן הופיעה מדבקה שהמוצר יעבוד רק בצפון ודרום אמריקה הכצעקתה ?

פורסם

אז כתבו , למה שזה לא יפעל מחוץ לארה"ב?

הדבר היחיד שלא פועל - זה שירותי וידאו - השכרת סרטים אונליין.

לגבי השיטת שידור - אולי לפני 15 שנה - שלא היו טלוויזיות HD ורק חלקן היו מולטי סיסטם - זה היה מעניין.

בוודאות אין שום בעיה.

מניסיון יד ראשונה....

Then dying is forgetting

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לצורך ביאור

ממיר לשקע חשמל יש צורך לקנות בארץ?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בקרוב אני נוסע לארצות הברית, במידה ואני אחליט לקנות שם משחקים האם הם יעבדו בסוני מתוצרת אירופה??

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ממיר לשקע חשמל יש צורך לקנות בארץ?

אל תקנה ממיר או שאר שטויות.

פשוט תביא כבל אירופאי.

(זה כמו כבל קומקום / מחשב).

עדיף מלגלות שההארקה במתאמים האלו לא משהו.

זוזוט5 - בחייאת - תקרא את השרשור - ענו שכן בערך 3 פעמים.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...