Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בזה שאני לא מפרסם את שם המגרש במלואו - רק את העובדה שהוא ממוקם בירושלים, בתלפיות.

מי שירצה את השם יקבל בפרטי. אין לי כח וחשק להגיע לבית משפט למרות שכל ההוכחות קימות.

מדובר בחבר טוב מהעבודה שחיפש רכב יד שניה. מאחר והבחור מקומבן, (אמא מנהלת בחברת ביטוח גדולה, אבא במשטרה ודוד בעל מוסך כללי ופחחות) הוא החליט שהוא לא פוסל סוחרים.

שמח וטוב לב הוא הגיע לסוחר הנ"ל כשהוא מחפש 307 כמה שיותר חדשה.

בעל המגרש ביקש ממנו להמתין כחצי שעה (לדבריו ע"מ להביא את הרכב..)

לאחר שעה של המתנה הגיע הרכב כשהוא נוטף מים ומלא בסיליקונים למיניהם.

לדברי הסוחר הרכב יד ראשונה מאיזשהו מנכ"ל שלא נסע ברכב כמעט ובלה בלה בלה בלה בלה..

הרכב שנת 2007 עם 60K ק"מ

החשד הראשוני נפל על הטאסות. מנכל"ים לא נוסעים עם 307 אבל גם אם נגיד שכן, הטאסות שלהם לא יהיו כאלו של 100 שקל ומוברגים עם ברגים.

לשאלה למה ברגים ענה הסוחר: "זה בגלל החיישנים בגלגלים".. בזזזזז. שקר ראשון.

התנעה בקושי מצליחה וכשכבר הניע, שמים לב שמסך הנתונים בדשבורד מהבהב כמו שיכור.

הסוחר: "כן זה בגלל זוית התאורה. בחושך אין בעיה" ..בזזזזזז. שקר שני.

חבר שלי עושה אחד ועוד אחד. יוצא מהרכב ומתקשר לאמא שלו שתבדוק.

תוך שניה האמא חוזרת עם החדשה המרעישה: "האוטו ירד מהכביש ב 2008 אחרי תאונה קשה מאד. מאז אין רישומי ביטוח ולא בעלות.."

יש לציין שהסוחר הראה רשיון רכב מעודכן עם בעלים קודמים 00 - כלומר כנראה שיש כאן מערכת משומנת היטב.

מנכ"ל שלא נסע הרבה..

חברה, סוחר נשאר כנראה סוחר גם אם יש לו עניבה וחולצה לבנה.

החבר שלי מקומבן ולכן לא נפגע אבל כמה כאלו יש?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואוו כמה שקרים .

לפחות אם הוא מחרטט אז שיעשה את זה בשכל, וגם יבדוק את הרכבים הדפוקים שהוא מוכר, טיפשות כזו לא נראתה.

מזל רב יש לחברך! אבוי אם היה קונה את הרכב הזה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בהנחה שהיה מבטח את הרכב, הביטוח היה רואה כי הרכב עבר תאונה בכל מקרה, לא? אם ככה אפשר לצלצל לחברת ביטוח ולבקש פרטים על אותו הרכב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

חברת הביטוח לא טורחת לבדוק את ה"עבר הביטוחי" של הרכב במועד קניית הפוליסה אלא רק במקרה שאתה תובע את הביטוח.

הרי יש להם אינטרס שתשלם פוליסה לפי מחיר המחירון של הרכב ורק כשתורם לשלם לך, הם יעשו כל שביכולתם להקטין את התשלום שלהם אליך.

אותה פיז'ו היתה מבוטחת בחברת הביטוח שבה עובדת אמא של החבר שלך? או שיש מסד נתונים על כל המכוניות שנגיש לכל חברות הביטוח?

בכל מקרה, לדעתי החזרת רכב לאחר תאונה קשה מתאפשרות גם בגלל חברות הביטוח, המוסכים וגם המשטרה (תמיד נח להאשים אותם במשהו).

החבר שלך הוא לא הלקוח הפוטנציאלי לרכב כזה, וכנראה למרבית הרכבים באותו מגרש למכירת מכוניות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

יש מסד נתונים משותף לכל חברות הביטוח. זה לא חוקי לתת מידע למישהו משם.

זה בדיוק כמו שחבר שעובד בבנק יתן מידע כי היו למישהו שאתה רוצה לעשות עסקים איתו,המון בעיות בחשבון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עדכון מבורך למעוניינים ב-307 באיזור הזה, כן ירבו!

אכן כשמדובר בקומבינות אז אופציית הסוחר נכונה לבדיקה, אחרת, אני לא רואה כל סיבה לחפש רכב אצל סוחר ולתת יד לביזיון הזה.

פורסם

החבר שלך לא מקומבן, הוא סתם עבריין ובן של עבריינית. המאגר של הביטוח הוא לשימוש עצמי, אסור למסור מידע ממנו.

מזל שאבא שלו לא הספיק לנצל את היותו שוטר.

פורסם
החבר שלך לא מקומבן, הוא סתם עבריין ובן של עבריינית. המאגר של הביטוח הוא לשימוש עצמי, אסור למסור מידע ממנו.

צדקנות לשמה.

העבריין הוא הדילר שמנסה למכור רכב שירד מהכביש כרכב שמור ומלוקק ממנכ"ל..

אתה בוודאי לא היית עושה שימוש במידע פנימי שכזה , אלא היית רוכש את הרכב ורק לאחר שהיית מקבל סירוב לביטוח היית מתפנה לבדוק מדוע..:roll:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אה אני מבין.

במדינת קומבינות צריך להיות מקומבן ואם יש מישהו שאני סומך עליו עכשיו אם אצטרך לקנות רכב, זה אותו חבר עם הקשרים שלו.

או שאתה חושב אולי שהנוכלים שיושבים במגרשים ובמאורות הליסינג הם טלית שכולה תכלת?

או שאולי אתה חושב שכדאי להדפק?

ודרך אגב, הבחור לא הגיע לאבא שלו אבל זה היה השלב הבא.

פורסם

ברוכים הבאים למדינת "כולם עובדים על כולם" וכולם מרוצים.

תמשיכו ככה.

צריך לפנות מיידית למשטרה אם אתה מגלה עבירה שכזו, למרות שלא נפגעת.

פורסם

היה מאד נחמד אם היתה ניתנת גישה למאגר הזה של חברות הביטוח, תמורת תשלום לא גבוה ובאישור הבעלים הנוכחי.

לדעתי, זה יותר טוב מבדיקה במכון בדיקה!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

עשה לי טובה...

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

גם אני מריח ביצה באושה.

אתה מתלונן על קומבינות של כל העולם, שהתגלו בעקבות קומבינות של אחד מקושר.

אני לא יודע מה מסריח לי יותר, וכמובן שהייתי נוהג בדיוק כמו אותו קומבינטור (הרוכש), וגם זה לא היה מוריד מעוצמת הסירחון הכללי בתחום הרקוב הזה שנקרא סחר רכב במדינתנו.

אני חושב שחובה ליצור מאגר מידע נגיש לציבור לגבי עבר הרכבים, אם באמצעות משרד הרישוי או חברות הביטוח.

לחברת ביטוח יש אינטרס אני מניח - לרוכש רכב שביודעין עבר תאונה קשה יועלו הפרמיות, הרי סביר שבתאונה זהה הוא יפגע קשה יותר מרכב ללא היסטוריה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא בטוח שלחברת הביטוח יש אינטרס שהציבור ידע.

רכבים שהוגדרו אובדן להלכה, נמכרים לסוחרים שמשפצים אותם ומוכרים אותם. לא תמיד הסוחר מגלה את כל האמת על היסטוריית הרכב.

אם סוחר יודע שמראש יכולים לדעת מה היה מצב הרכב טרם שיקום, הוא מלכתחילה יקנה את הרכב במחיר אפסי מחברת הביטוח, בעוד שכיום חברת הביטוח מקבלת סכום גבוה יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...