Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם עושה לכם "טובה" ויכול להיות שהוא ימנע ממישהו שבימים אלו ממש מחפש לעצמו 307 ליפול בפח ומה שמעניין אותכם זה אם הדבר חוקי או לא ולמה הפעיל קומבינות?

אני אפעיל את כל הקומבינות שיש ברשותי כשארצה לקנות רכב מסויים ואם אגלה שמדובר בתרמית אשמח "להציל" אנשים אחרים.

לא ממש מעניין אותי החוקיות שבדבר שאני עושה-שהמדינה קודם כל תחוקק חוקים נוקשים נגד התופעה ותביא לירידתה במקום לתת לה יד (זה כולל גם להיכנס בחברות הביטוח) ואז תהיה לנו האזרחים סיבה לחפש רכב בראש שקט.

תחשבו מה היה קורה לכל אחד ממכם שהיה מחפש רכב מסויים ויום לפני שהוא שהוא שורף יום עבודה על בדיקת הרכב הוא מגלה ע"ג הפורום שהרכב מעורב בתרמית?

בדיוק היום שכנעתי חבר טוב שלי לרדת מקניית רכב אצל סוחר ולדבוק בשוק הפרטי (שגם הוא לא חסין, אבל הרבה יותר בטוח מהשילוב של ליסינג+סוחר).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. הגיע הזמן להכניס משהו דומה ל- CARFAX לישראל! מוזר שאין אף גורם שמוכן ליטול את הכפפה. נראה על פניו שיש לזה פוטנציאל כלכלי לא רע.

2. אני מניח שלו החבר שלך היה מתקדם בתהליך הוא היה לוקח את הרכב לבדיקת מכון/מוסך ושם אמורים היו לעלות על התאונות והבעיות העיקריות, כך שגם לקוח לא מקומבן יכול להימנע מסיטואציה כזו.

3. כשמדובר בסוחר ניתן לתבוע בעילות חוקיות שונות שבהן לא ניתן לתבוע אדם פרטי, כמו למשל מכח חוק הגנת הצרכן (הכולל חובת גילוי נאות). זה דווקה יתרון של רכישה מסוחר שהמון אנשים אינם מודעים לו. למעשה, כשרוכשים רכב מאדם פרטי הסיכון המשפטי גדול הרבה יותר.

פורסם
מקומבן, אבל הולך לחפש רכב לקניה אצל סוחר? חסר 307 למכירה מאנשים פרטיים?

בגלל שיש אפשרות לבחור לבדוק את הרכבים הוא לא פסל שום רכב.

במקרה רגיל הוא לא היה מתקרב לכל הסוחרים האלו.

באמת לא חסרים רכבים טובים אבל כשיש אפשרות לבדוק, חבל לפסול קבוצה שלמה (מה שבדיעבד התברר כלא נכון..)

1.

2. אני מניח שלו החבר שלך היה מתקדם בתהליך הוא היה לוקח את הרכב לבדיקת מכון/מוסך ושם אמורים היו לעלות על התאונות והבעיות העיקריות, כך שגם לקוח לא מקומבן יכול להימנע מסיטואציה כזו.

החבר מבין אבל כמה אנשים שלא מבינים כן יסמכו על המילה של הסוכן המעונב? כמה אנשים יקחו את המילה שלו כאמיתית ומקצועית ויבחרו לוותר על הבדיקה כי הוא יבטיח להם הרים וגבעות ותיקונים ואחריות ובלה בלה בלה?

אתה יודע כמה? אני קראתי מעל דפי הפורומים ושמעתי על עשרות רבות..

מספיק לקרוא את מה שיוצא לעיתונות ואלו רק המקרים הפיקנטיים ומעוררי העניין.

פורסם
אני אפעיל את כל הקומבינות שיש ברשותי כשארצה לקנות רכב מסויים ואם אגלה שמדובר בתרמית אשמח "להציל" אנשים אחרים.

לא ממש מעניין אותי החוקיות שבדבר שאני עושה-שהמדינה קודם כל תחוקק חוקים נוקשים נגד התופעה ותביא לירידתה במקום לתת לה יד (זה כולל גם להיכנס בחברות הביטוח) ואז תהיה לנו האזרחים סיבה לחפש רכב בראש שקט.

).

מסכים במליון אחוז, אני אומר זאת מנסיון.

• תוכן חדש...