Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי 2 תקלות לא פתורות ברכב:

1. זליגת זרם - שללו רדיו דיסק, מגבר, אזעקה, נורות וכו'. עדיין לא מוצאים את מקור הזליגה.

2. נעילת הדלתות האוטומטית עושה צרות - בלחיצה על הפתיחה באזעקה הדלתות נפתחות וכעבור 2-3 שניות ננעלות שוב, לעיתים תוך כדי נסיעה ננעלות הדלתות מעצמן, בנוסף לא תמיד ננעלות הדלתות כאשר נועלים את הרכב משלט האזעקה (כפתרון זמני אני משתמש בשלט הרכב ששולט רק על נעילת הדלתות.

אשמח לקבל תגובות עם הצעות, בעיקר מבעלי רכב זהה.

נתנאל

פורסם

אין שום קשר לזליגה צריכים להבדיל בין העזעקה המקורית לשלט המקורי אם במקורי אין בעיה ובלא מקורי קימת בעיה אז הבעיה בהזעקה הלא מקורית ואים זה קורה גם אם השלט המקורי הבעיה באחד ממנעולי הדלת בדרך כלל של הנהג (סדר גודל של 1200 שח למקורי) לי יש מונדאו 2001 עברתי את זה גם

פורסם

בפורד מונדאו, יש מקרים שבהם זליגת זרם גבוהה יחסית (של כ 3 אמפרים) נובעת מהאלטרנטור.

חשמלאי רכב מיומן ידע כיצד לאתר זליגת זרם (בזמן שהיא קיימת) וזאת ע"י חיבור מד זרם דיגיטלי במצבר וניתוק יחידות חשמליות עד שרואים שנפסקת צריכת הזרם המוגברת.

במקרה של האלטרנטור מנתקים (בזהירות כדי לא לקצר) מהאלטרנטור את חוט הזרם המגיע מהמצבר (ע"י מפתח 10 מ"מ).

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...