Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 1.8 enjoy עד 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר רכב נתקלתי באופל אסטרה 1.8, דגם מאובזר שנת 2006 אוטומאטי עם 125 כ"ס.

הרכב נראה מרשים חיצונית ופנימית, חקרתי את הרשת ומצאתי מספר מבחנים וביקורות על הרכב אשר שיבחו אותו ואף השוו אותו למאזדה 3 מנוע 2000.

מעניין אותי לקבל חוות דעת אישית מאנשים שברשותם הרכב הזה או שמבינים ברכב - אמינות, חיסכון, ביצועים, בטיחות ועוד

תודה

פורסם

הרכב לכשעצמו מצויין ולא סתם נתן פייט חזק (ועדיין נותן) לגולף באירופה.

הבעיה היא היבואן, שמעדיף למכור מכוניות קוראניות בשקל תשעים לציי רכב במקום להתמקד בקידום המותג אופל.

במילים אחרות לא נמכרו הרבה אסטרות למרות שבזמנו המחיר היה נמוך משל הגולף אבל טיפה יותר יקר מהיפניות.

הגרסא עם המנוע 1800 אוטומט עדיפה על ה-1600 עם הגיר הרובוטי (שנקרא באופלית איזיטרוניק).

בעיה נוספת היא עלות חלפים מוגזמת במוסכי היבואן, לדוגמא עלות החלפת רביעיית דיסקים + רפידות מתקרבת ל-3K ש"ח.

אני נסעתי בספרד בגרסא לאחר מתיחת הפנים, עם מנוע דיזל (נקראת שם GTC) וגיר ידני 6 הילוכים ומאוד נהנתי.

לסיכום, רכב מצויין עם יבואן בעייתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך השיווק הלקוי מצד היבואן יכול להשפיע עליי בתור צרכן שרוכש רכב שכבר אוטוטו 5 שנים על הכביש?

האם זהו רכב שהעוד שנתיים שלוש שארצה למכור אותו אתקל בבעיה?

פורסם

אני מבולבל:?

מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הרכב ומצד שני מוסכניק שאני מכיר אמר לי שלא כדאי להתקרב לרכב הזה כי הוא שופע תקלות ויקר מאוד לאחזקה.

מה כדאי לי לעשות?

פורסם
אני מבולבל:?

מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הרכב ומצד שני מוסכניק שאני מכיר אמר לי שלא כדאי להתקרב לרכב הזה כי הוא שופע תקלות ויקר מאוד לאחזקה.

מה כדאי לי לעשות?

הרכב מצויין. הבעיה כמו שנכתב לפני כן היא ביבואן שדאג לבצע למותג סיכול ממוקד.

הרכב שופע תקלות?

כרגיל, המוסכניקים בארץ יודעים הכל. הם הינדסו את הרכב. הם הינדסו את מערכות החשמל ואת המנוע.

המהנדסים של אופל? לא מבינים בכלום. הם כנראה לא ראו את מעבדות המו"פ של אופל. זה בית מרקחת עם המהנדסים המבריקים בגרמניה.

ידידי, הרכב יהיה שופע תקלות עקב טיפול רשלני של מוסכניקים שחושבים שהם מכירים את הרכב. בעצם, את כל הרכבים.

במו עיני ראיתי את המוסכניקים הורסים מכוניות עקב חוסר ידע, ואחר כך טוענים שהרכב "שופע תקלות".

בן דודי מחזיק באנגליה כבר קרוב לעשרים שנה במכוניות אופל, עשר שנים עם אותה האסטרה - בלי תקלה אחת.

פורסם

אנ יכול להוסיף לך ולומר שהקיבוץ בו אני מתגורר החזיק בעבר צי אסטרות (DTI 2.0 אוט' הצורה הישנה,D משמע דיזל). הרכבים הללו היו "סוסי עבודה" בה' הידיעה, אני אישית אהבתי אותם מאוד. כמו כן אני יכול לומר לך שהרכב הזה הציל את חייו של גיסי בתאונה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון.

היום, נשארו בקיבוץ מספר פריטים שכולם באזור ה400-500 אלף ק"מ (ויש אחת שחצתה גם את הקו הזה) ועדיין הן מחזיקות נסיעה אינטנסיבית (ולא רחמנית כידוע בקיבוץ) יום,יום. הרכבים האלו ספציפית הרגישו חזקים מאוד ונוחים מאוד, מבחינת אמינותן אני חושב שהנתונים מדברים בעד עצמם,

ושוב אני מדגיש שאלו רכבים שנסעו ונוסעים כמעט 18 שעות ביממה ללא רחמנות יתרה מצד רוב הנהגים.

כמו כן אני מכיר רכב כזה שנקנה מהקיבוץ הזה ועדיין נוסע עם ק"מ זהה למה שנכתב לפני, ללא שהחליפו\שיפצו אפילו ראש מנוע.

ולסיכום כפי שנכתב לפני, אירופה מלאה בכאלה ובדור החדש שלהן, והגיע הזמן שנפסיק לזלזל באירופאיים וניתן להם קרדיט שהם יודעים מה שהם עושים (או לפחות במה הם נוהגים).

שבת שלום ובהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

במידה וכמו שאתה אומר, שהמוסכניקים בארץ אינם יודעים לטפל ברכב הזה כמו שצריך. האם יתכן שלא כדאי להחזיק רכב כזה פה בארץ עד כמה שהוא רכב טוב?

פורסם
במידה וכמו שאתה אומר, שהמוסכניקים בארץ אינם יודעים לטפל ברכב הזה כמו שצריך. האם יתכן שלא כדאי להחזיק רכב כזה פה בארץ עד כמה שהוא רכב טוב?

אם אתה מחפש לא לצאת להרפתקאות אז החלק המודגש רלוונטי, במידה ותמצא מקום שיטפל במסירות ברכב (במידה והרכב טופל באותה מידה) והעצבים של לוי יצחק על המותג לא מציקים לך - האסטרה מתאימה לך ותיהיה יותר מתגמלת מכל רכב אחר בקטגוריה שלו.

גילוי נאות, הייתה לנו אסטרה במשפחה ואני חובב מושבע של אופל :-)

פורסם

חבל :cry: בעל הרכב התחרט כנראה שזה אומר משהו על הרכב.

נראה מתי תצוץ הזדמנות כמו זו שוב (47000 ק"מ)...

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...