Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וובכן - גם אני רוצה לעשות דברים שאליקו עושה :roll:

ננסה לפתוח ת'רד הזוי חדש - מתי אנחנו יודעים שחלינו בשדרוגיטיס

כאשר אני מצליח להכנס לפורום תחת היוזר של רועי

כשאני קונה לאשה מגפיים ב1500 שקל בשביל להכין אותה למגבר שקניתי ב4000 :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

-כאשר המקרר שלך ריק אבל הבגז' מלא..

-כאשר רק התשתית למערכת שלך עולה כמו כל המערכת שלי..

-כאשר שאתה רק מוריד טיפה את השטיח..מקבל כזה סינוור מהדינמאט אקסטרים ורואה עכברושים עם כנפיים שבוע!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

כאשר הדבר הראשון שאתה חושב שנכנסת לך משכורת זה מה תקנה בכסף שנכנס :)

כאשר שאתה עובד וכל יום שעובר אתה רואה פאזל של מגבר שאתה רוצה וב 10 לחודש אתה רואה שסיימת את הפאזל

כשאתה בא למפגש פורום נכנס לרכב של צביקה ואומר לך שבמפגש הבא אתה עם כזו מערכת! (אדי סורי עוד לא יצא לי לשמוע את שלך ואליקו כבר 25 שנה בלי מונו)

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

א. עדיין כואבות לי האזניים ממפגשים שלאליקו היה מונו

ב. אין לך מה להצטער - המערכת של צביקה היא סיבה לגאווה רבה.

ג. אתה תשמע.

כשאתה הולך באותו הג'ינס שנתיים אבל החלפת כבר שני סטים קדמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשאתה נמצא במינוס בבנק והמנהל מתקשר לשאול מה קורה עם זה ואתה בשיא חוצפתך שואל אותו לגבי הלוואה קטנה

כדי לרכוש את המגבר שאתם זומם עליו :loco:

פורסם

כאשר אני מצליח להכנס לפורום תחת היוזר של רועי

חחחחח ***חחחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** הכוונה אליי (או שלא )??? :-o:-P

פורסם

הכי פשוט שיש בעולם, קנית איזשהו רכיב ואתה כבר מחשב משכורות והלוואות שתוכל לקחת בישביל לשדרג לרכיב אחר:-D

כשאתה ישראל וכל מפגש מביא איזו פצצה חדשה שאף אחד לא מכיר:lol: (הפעם זה היה הטוויטרים של גראונד זירו, מעניין מה פעם הבאה)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כשעוד שלפני שהגיעו אלייך הרכיבים שאתה מחכה להם הרבה זמן אתה כבר מתכנן מה יחליף אותם :shock: מהההה

כשאתה חושב על לימכור כלייה בישביל מגבר{סתם סתם}

כשכל חודש ניכנס לבית דייר חדש בדמות מגבר או כמה רמקולים ואמא שואלת מאיפה עוד פעם קנית שטויות ואתה עונה לא זה היה זרוק בגג רק הורדתי את זה {לא יודע כמה זמן זה יתפוס התירוץ הזה אבל בינתיים תופס}

כשניהיה לך מלאי של מגברי 4 ערוצים בבית ואתה מחלק אותם לאחים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כשאתה מוכר את הרכב, והקונה מיוזמתו שואל : "וכמה אתה רוצה על המערכת?":shock:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
שיש על שמך תת-פורום בקארזפורום:

navbits_start.gifקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב > קניה ומכירה > אודיו >שידרוגים >

navbits_finallink_rtl.giflanosforce

:lol:

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:?

וRAHAK - לא... ראה ערך רועי "שידרוגפיל" או ROEIAV אם אני לא טועה... :-D

נעלמו עקבותיו אמנם... כנראה השוק האפור סוף סוף תפס אותו...

Pioneer TS-X150

פורסם

כרוניקה של שדרוג ידוע מראש.

כן, זה היה כל כך צפוי. כאילו שלא ידעתי את זה בעצמי. כאילו שמי שמכר לי את זה לא ידע. אבל לחיידק הזה, אין תרופה מסתבר. למעשה, מסתבר שהתרופה היחידה זו רכישה חדשה.. כמו שאוסקר ויילד אמר שהדרך היחידה להשתחרר מן הפיתוי הוא להיכנע לו.

דיונים ארוכים ומייגעים על ההבדלים לכאורה בין אודיופיליה לשידרוגפיליה, תמיד מסתיימים במסקנה פשוטה וסתמית. שידרוגפילה הינה חלק בלתי נפרד מאודיופיליה, או לכל הפחות מהרצון להגיע לאודיופיליה, אותו מונח סמי-ריאלי וחמקמק.

משום שהרי אודיופיל בהגדרה יכול להיות גם עם מורל טמפו מוגבר על איזה JBL אבל כל היום לשחק עם זוויות של הרמקולים, לשחק עם הקרוס, לבנות תיבות, אח"כ לבדוק שוב תיבות בנפח שונה, ויש לו 100 דיסקים מקוריים והוא חולה מוזיקה. זה לא אודיופיל? זה האמא של האודיופילים. יכול להיות גם ההיפך. יכול להיות ילד שמנת עשיר ומפונק שקיבל מאבא 100K ש"חים למערכת, דג אותו איזה יבואן וחגג לו על הת*ת, שפך לו ציוד באוטו מכל הבא ליד. זה הופך את הילד הזה לאודיופיל? לא. זה סתם גורם לנו קצת לקנא באבא העשיר שלו.

הרי לעולם נרצה להתקדם, לשנות, לגוון, לנסות, להעיז. זו לא בושה, להיפך. רק באמצעות נסיונות כאלו נוכל לגבש דיעה מוצקה על ההעדפות שלנו, על הטעם שלנו, ורק כך נוכל להכיר באמת איך כל רכיב מתנהג מבלי להסתמך רק על כתבות צבע במגזינים, חלקם אם לא כולם, ממומנות ע"י היצרן שטרח לפרסם באותו מגזין.

זה ברור לי כשמש בצהריים שיום אחד אחליף את הVRx, אחליף את הג'נסיס, אחליף את הרמקולים, אחליף את המונו, אחליף את הסאב. זה רק ענין של זמן. ואתה יודע מה אדי? לא תמיד בגלל חוסר מסויים או רצון לשדרג במובן הקלאסי של המילה. סתם לשנות משהו זה לא מילה גסה. זה חלק אינטגרלי מהעיסוק בתחביב הזה. ונכון, לפעמים כשאתה עושה "שידרוג", אתה שומע פחות טוב ממה ששמעת קודם לכן. אני חוויתי את זה כבר.

מעט מאד האנשים שיכולים להעיד שהגיעו לנירוונה אודיופילית והם שומעים אצלם בדיוק כמו שהם חלמו ורצו שישמעו. אם בבית שזה קל הרבה יותר לדגדג את המושלמות הזו אין כזה דבר כמעט, ברכב, על שלל הבעיות האקוסטיות שלו, זה מוקצן הרבה יותר.

אז בינתיים אנו ממשיכים לשדרג..

ולסיום, אני רוצה לצטט מHT פוסט חביב ופוסט עוקב, חביב לא פחות:

באחד הפורומים בחו"ל נתקלתי בחתימה שמסכמת את הנושא , בתרגום חופשי היא אומרת "שאם אתה חושב שהכסף הופך אותך לאודיופיל אתה ציודופיל מתנשא " , באנגלית ובצורה שהוא כתב את זה זה יצא הרבה יותר יפה מהתרגום העלוב שלי , אבל הכוונה מובנית
אני לא רוצה לעצבן אותך, אבל אני חיב להגיב. באחד הפורומים בחו"ל נתקלתי בחתימה שמסכמת את הנושא, בתרגום חופשי היא אומרת "מי שאומר: "אם אתה חושב שהכסף הופך אותך לאודיופיל אתה ציודופיל מתנשא" הוא אומר זאת כי אין לו כסף", באנגלית ובצורה שהוא כותב את זה יצא הרבה יותר יפה מהתרגום העלוב שלי, אבל הכוונה מובנית
גילוי נאות: אני מכיר כמה וכמה אודיופילים, חלקם מוסיקאים, שטחונים בכסף עם מערכות יקרות, ומכיר כמה וכמה שטחונים בכסף וכחלק מעיצוב הבית שמו מערכת ב100K אבל אין להם שמץ של מושג והבנה באודיו ובסאונד.

כסף לא הופך אותך לאודיופיל, אך הוא בהחלט עוזר לך להגיע לשם - אם אתה רוצה.

אז המשך שידרוג נעים לכל חולי השידרוגיטיס, השדרגת, שדרגת-החזירים והשידרוקוקוס.

פורסם

מאז שהגעתי ברכב הפרטי שלסט של מוראל אילייט\סופרימו(אומגה) אני לא משדרג אותו יותר, זה סאונד שפשוט עושה לי את זה ברכב הזה.

אז הלכתי למחוזות חדשים ברכב ליסינג :-P וגם שם, אחרי שיותקן הCARPC או HU עם יציאה דיגיטלית וGPS מובנה - אני לא מתכוון לשדרג יותר.

אבל המחלה שלי היא בכלל שידרוגיטיס ינשופים המתלווה בתופעת לוואי אשר נקראת "ניוון גימור" - אני לא מצליח להגיע לשלב הגימור באף אחת מהעבודות שלי :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...