Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר לא נעים לי כי כל שרשור אני זה שמעלה את האופציה.

אם באוטומט עסקינן אז ב150K ישנה הלאון טורבו עם DSG חדשה מהחברה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שבכסף הזה לנהג חדש במקומך הייתי מוריד את התקציב ל70 אלף, ומשאיר עודף יפה בכיס :-D

בכל מקרה, אני מסכים עם הבחור שכתב למעלה (אם כי יש רכבים מסויימים שבאמת לא הייתי ממליץ כל כך לנהג חדש). בין אם הוא ירסן את עצמו על הכביש או לא, מה שהוא יעשה עם האיביזה זה עניינו לגמרי והיא מתאימה לתקציב והדרישה לרכב עם 2 דוושות. עוד משהו שאפשר להוסיף זה גולף GTI, לא החדשה כמובן (2006 נכנס בתקציב אם אני לא טועה). השירוקו חורגת מאוד מהתקציב, לא חושב שהוא ימצא משומשת עם DSG.

מהצצה מהירה ביד2, דווקא יש שירוקו אחת DSG.

emotion of motion

פורסם

אולי זה לא ענייני לשאול, אבל מאיזו נכות אתה סובל שלא הוצאת רשיון לידני?

הייתי מחפש גולף GTI משומשת (או את רכב ההדגמה של הדור האחרון, שמעתי שיש עליו דיל).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

למה מישהו חייב לסבול מנכות כדי להוציא רשיון על אוטומט?

ולגבי קניית רכב הדגמה - עם מה שהרכבים האלה עוברים,למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? גם אם זה בהנחה.

ולגבי מה שאמרו פה,נכון שאף אחד פה לא אמא שלו ולא אבא שלו אבל אנחנו חברי הפורום צריכים לתת המלצה שהיא הטובה ביותר לקונה.

ואיך שלא תסובבו את זה איביזה טורבו זה לא הבחירה הטובה ביותר לבחור בן 17.

V5

פורסם

אתה מדבר על חסכוני ובטוח ומסתכל לי על רכבי ספורט/רכבי פוזה.

עם ברכב פוזה אתה חושק לך על (לא מאמין שאני ממליץ על יונדאי) יונדאי קופה, היא יפה, ניתן למצוא המון משומשות, אוטומטית

ולא תהרוג להורים שלך את הכיס בכל ביקור למוסך. בנוסף לכך היא חזקה ברמה שמתאימה לרמה של נהג חדש (על FR וGTI לא הייתי ממליץ לך לנהוג בתור נהג חדש אלא עם אתה מחפש צרות)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
כבר לא נעים לי כי כל שרשור אני זה שמעלה את האופציה.

אם באוטומט עסקינן אז ב150K ישנה הלאון טורבו עם DSG חדשה מהחברה.

בן.

אתה עושה קידום מכירות לסיאט?!:shock::roll:

פורסם

לא, פשוט יש לו אחת כזאת (או 2, לא זוכר :-D) בבית, והוא יודע על מה הוא מדבר.

בכל אופן, תפסיקו להכנס לכיס ולהחלטות של הבנאדם (בקשר לתקציב). הוא רוצה לשים 150K? שישים. בתקציב כזה הייתי קונה (במידה ויש לי כמובן תקציב לטיפולים+דלק) או שירוקו משומשת או באמת לאון 1.8T חדשה.

ולמי שאמר שלמאזדה 2 יש 1.5 ליטר ושהוא מחפש יותר מזה, אז הוא יכול לעשות עם זה המון (במיוחד לאור העובדה שהוא נהג חדש), כל עוד יודעים להשתמש ברכב :-):wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנתי, זו הסיבה!:-o

והוא ממש צודק, אני אהבתי מאוד את החדשה, אתמול הלכתי לראות אותה בסוכנות וכנראה שאני אתאם נסיעת מבחן.

בן, אתה קנית את שלך חדשה? אם כן, הם עשו לך הנחה כלשהי? :roll:

אם אפשר לשאול כמובן :)

פורסם

לאון tsi תמורה טובה מאד ובטוחה,207gti חזקה יותר עם יציבות מעולה בכביש,הקליאו ספורט מהנה יותר אבל לא מתאימה לנהג חדש

פורסם

עם כל רכב מודרני ניתן 'להיכנס לצרות'. השאלה היא עד כמה 'רוצים' את זה.

אני הייתי ממליץ על האלפא מיטו. רכב קטן, חזק מספיק בשבילך וממש מיוחד על הכביש. כמו כן כולל פיצ'רים כמו מערכת הDNA וכו'(התייחסות למהנה לנהיגה כמו שרצית).

פורסם

הקליאו ספורט, אלפא מיטו ופיג'ו 207 GTI כולן ידניות. הוא בפירוש אמר שיש לו רשיון מוגבל לאוטומט בלבד.

לסיאטים יש DSG.

emotion of motion

פורסם

תבדוק גם את הגולף ותראה אם אתה אוהב. כייפית היא לא (הרגילה כמובן, לא ה GTI). לדעתי היא מתאימה יותר לפנסיונר מאשר לנהג חדש.

emotion of motion

פורסם
תבדוק גם את הגולף ותראה אם אתה אוהב. כייפית היא לא (הרגילה כמובן, לא ה GTI). לדעתי היא מתאימה יותר לפנסיונר מאשר לנהג חדש.

לא נורא גם גולף חדשה תעשה את זה לילדות בנות 16-18 אם זה מה שהוא מחפש :) ואיך שאני רואה את זה, כמעט כל רכב סביר יהיה מהנה לנהג שרק עלה על ההגה רק מעצם הנהיגה...

• תוכן חדש...