Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה חודש משגע אותי האוטו עם תקלה מעניינת במיוחד.

בחניה, כשמשחקים עם הדוושה, המנוע נשמע עגול, חלק ובריא.

בזמן נסיעה, כאשר עוברים את החצי בדוושה, מתחיל קירטוע וחנק נוראי ונדמה שכל רגע המנוע עומד להכבות.

הסחיבה (עד חצי הדוושה) מצוינת והמנוע נשמע משובח, תגובה מעולה למצערת.

יש לציין שזה קורה אך ורק בנסיעה, ורק כשהאוטו עבר את ה40 מעלות במחוג.

ניסיתי להחליף פלטינה, פעמיים.

ניסיתי להחליף מפלג וחוטים.

המפלג מכוון.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

שלום רב !

בדוק אפשרות, ללחץת דלק לקוי ממשאבת הדלק, מסנן דלק סתום, סליל הצתה פגום, שכאשר הוא מתחמם, הוא מקצר והמתח ממנו יורד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לחץ תקין והפילטר חדש.

אם זה היה הקויל, זה לא היה משפיע גם כשהאוטו עומד ו"משחקים" עם המצערת?

הבעיה מופיעה אך ורק בנסיעה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

שלום רב !

מערכת הצתה תקולה, מורגשת סעיקר בעומס, בדוק את כל מרכיבי מערכת ההצתה, סליל הצתה(קשה לאבחן, יש להרכיב סליל הצתה אחר למטרת , הניסוי ותהיה), מרווח פלטינות, תקינות, קבל, רוטור,ומכסה מפלג.

באם אם לא חל שיפור האפשרות הבאה היא קרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם

בעייה דומה מאוד הייתה לי בסיטרואן, בזמן עמידה המנוע תפקד מצויין ובנסיעה נחנק, הבעיה נתגלתה לבסוף ע''י צביקה כסתימה בלוע השני של הקרבורטור, שנפתח במחצית השנייה של דוושת הדלק, כך שכל זמן שלא מעלים טורים בחנייה המנוע עובד מצויין, ברגע שמעלים טורים מעל 3000 סל''ד המנוע כבה.

עשה ניסיון דומה בחנייה וחזור לדווח אם זאת הבעייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
שלום,

מזה חודש משגע אותי האוטו עם תקלה מעניינת במיוחד.

בחניה, כשמשחקים עם הדוושה, המנוע נשמע עגול, חלק ובריא.

בזמן נסיעה, כאשר עוברים את החצי בדוושה, מתחיל קירטוע וחנק נוראי ונדמה שכל רגע המנוע עומד להכבות.

הסחיבה (עד חצי הדוושה) מצוינת והמנוע נשמע משובח, תגובה מעולה למצערת.

יש לציין שזה קורה אך ורק בנסיעה, ורק כשהאוטו עבר את ה40 מעלות במחוג.

שמע הייתה לי בדיוק אותה בעיה והקטע המצחיק הוא שהכל היה בסדר חוץ מטרמוסטט לא תקין ואחרי שהחלפתי אותו האוטו חזר לעצמו.

אני אפילו לא יכול לדמיין קשר בין שני הדברים אבל זה עבד אצלי =) לך תדע אולי גם אצלך.

הרכב שמדובר עליו הוא יונדאי אקסנט 96'.

בהצלחה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלום רב !

אען כלל קשר בין תרמוסטט, לבעייה שהוזכרה ברנו 12 !

אתה מבלבל בין סימפטומים, שהתגלו ברכב מודרני, לבין רכבים של שנות השבעים והשמונים המאוחרות. שם תופעה כזאת היא בעייה של לרוב, או דלק או הצתה.

בברכה

צביקה

פורסם

אין שום קשר לטרמוסטט כי אין באוטו טרמוסטט בכלל.

הוצאתי אותו בגלל שהמשאבה גמורה ושואבת אויר מכל הכיוונים - עם טרמוסטט הוא היה מגיע ל100 מעלות ועכשיו יציב על 85.

קניתי משאבה ונחליף אותה בקרוב.

michael carmi,

ברנו 12 יש קרבורטור סולקס פשוט עם לוע בודד, מה שיתכן, זה שאחת הדיזות סתומות, אני אפתח את הקרבורטור ואבדוק מה קורה שם.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אני יכול להעלות השערה נוספת, ייתכן שהצו'ק במצב פתוח ואז שהמנוע מתחמם הוא גורם לחנק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום רב !

אני מרגע לרגע מגיע למסקנה, שיש לנקות את הקרבורטור, הבעייה נמצאת שם.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...