Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חמתי מחפשת רכב קטן , חסכוני לנסיעות קצרות בעיר וחייב להיות אוט'.

התקציב עד 40K שח , המלצתי לה לחפש פונטו או סריון.

רציתי לדעת מנסיון שלכם או ביקורות ששמעתם על הגיר האוט' של הפונטו. זה הדבר שבעיקר מטריד אותנו.

מעבר לכך לפי מיטב הבנתי , הטיפולים השוטפים , ביטוח וצריכת דלק לא גבוהות מהממוצע בשוק לרכבים מסוג זה.

תקנו אותי אם אני טועה ,

תודה לעוזרים.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אני הבעלים של אחת כזאת (2006), ממליץ עלייה מאוד

בכל הזמן שהרכב אצלי הוא לא נזקק לכלום פרט לטיפולים שיגרתיים, צרכית הדלק סבירה 1ל 12,13

הרכב עצמו יחסית נוח אפילו לנסיעות ארוכות.

לגבי תייבת ההילוכים, לדעתי התייבה הרציפה פשוט נהדרת, יתרה מכך אחרי שהתרגלתי לתייבה הזאת היה לי קשה ומוזר לנהוג ברכבים אוטומטיים רגילים כמו מאזדה3 סיטרואן C5

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

שים לב שבמודל הזה יש שני סוגים של גיר אוטומטי -

הראשון הוא אוטומטי-רציף, והוא הסוג המומלץ. חסכוני בדלק, נוח לשימוש ונהדר לשימושים כגון אלו שאתה מתאר.

השני הוא אוטומטי-רובוטי - והוא מומלץ פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הגיר הרובוטי קיים רק בגרנדה פונטו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...