Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל שמדברים על חברי ה-SPL בארץ אתה לא נכלל בהם, כי אתה ואליקו היחידים שעשיתם את זה כמו שצריך

מצברים חיווט וכל מה שצריך.

כל השאר שמים סאב בגודל ביניין על מערכת חשמל עלובה של משפחתומטית

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישראל...

אתה היית מוכן לסחוב במזוודה אלטרנטור?

אני לא הייתי עושה את זה אפילו בשביל עצמי...

אדי יש היתערבות אתה משלם את הטיסה אני מביא במיזוודה אלטרנטור ומצבר :shock::arrow::arrow:

שחזרתי מארצה"ב הבאתי איתי שלושה מגברים גדולים ענקיים אפשר להגיד +DVD IVA D310ּ רדיו דיסק רגיל+סט קומפוננט+שני מחשבים ניידים+עוד כל מיני אביזרים :lol:

אז מה זה אלטרנטור אני יביא גם שניים אחד אני יתן לך מתנה {על חשבונך}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

עודכן לוח המפגשים.

מפגשי צפרכז ושישי מרכז בוטלו ועוגנו מפגשי שישי דרום.

כמו שסוכם במפגש האחרון, מפגשי דרום יתקיימו אחת לשני מפגשי מרכז. סידרתי את המפגשים כך שיהיה מרווח של שבועיים בין מפגש דרום למרכז, ע"מ למנוע מצב של "הצפת מפגשים".

מפגש דרום שהיה אמור להתקיים בספטמבר הוקדם לסוף אוגוסט בגלל ריבוי החגים בספטמבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איכשהו מגברים ופרוססורים ומוצרי אלקטרוניקה נראה לי תקין, חלקי מנוע... לא. :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תחשוב מה זה אלטרנטור לעומת 3 מגברים ששוקלים ביחד משהו כמו 30 קילו רק המגברים זפקו DC רפראנס1000.4 =8 קילו הייפוניקס אולימפוס 10 קילו הייפוניקס קולסוס{ז"ל} 12 קילו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כבר אמרתי פעם שאתה משוגע?

אני חושב שכן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...