Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לא חשבתי שאני יהיה הראשון שיפתח שרשור כזה

אבל, זה המצב.

אז ככה אני בעד אלירז, תמיד שאני שומע את השטויות שלו אני צוחק

ובלי קשר איתו אני הכי מזדהה והוא נראה הכי אמיתי לטעמי.

תורכם...

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+ 1 לארז.

העיקר לא לילדה המוגבלת שיכלית והתנהגותית. שבהריון. (הזוג הנשוי)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה זה "אח הגדול"? :roll::?::oops:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התכנית הזו היא זוועה, ומקום שני לה בתת הרמה היא השרדות.

מה שמצחיק זה שאנשים מדסקסים על "התכנית של אתמול" בכזו רצינות, שאפשר לטעות ולחשוב שהם מדברים על הסכם השלום עם סוריה.

ספציפית לעונה הזו אני בעד אביב- כי הוא מכר שלי וזה משעשע לראות אותו בטלוויזיה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כולם אומרים שהתוכנית היא זוועה וקטסטרופלית ובינתיים הרייטינג עולה ועולה.

אז גם אני חושב שאפשר לחשוב על דברים מכובדים יותר ועדיין להשאיר את התוכנית אבל זה לא הנקודה.

אני בעד להשאיר את ארז, הוא נראה לי הבן אדם הכי אמיתי שם, וזה לא בהתחשב בלקויי השמיעה שלו.

שלומי.

פורסם

ארז אכן נחמד, וגם אביב הוא חביב (חרוז :-)).

מעיין הזאת היא חתיכת בהמה מטומטמת, שאם הייתי כותב כאן מה אני מאחל לה, הייתי צריך מיד לאחר מכן גם לתת לעצמי התראה על שפה לא נאותה.

אני לא מתכוון להשתתף בפסטיבל ה-SMSים, אבל אני מקווה בכל ליבי שהערב כבר היא תעוף מהתוכנית הזאת לבלי שוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התוכנית המזעזעת הזאת זו תופעה שצריך לחקור.

יש לי חבר שקיבל 760 בפסיכ' וצופה בה באדיקות. אחי בוגר טכניון - כנ"ל. :lol:

אני אישית מעדיף שהמרוקאית תשאר, שלא יהיה משעמם :)

נ.ב אני לא רואה האח הגדול. רק כשיש משהו מעניין המשפחה נותנת קריאה מהסלון.

פורסם

את האמת, שאני שבעונה הראשונה צחקתי על כל מי שרואה את זה.

איפשהו באמצע העונה התמכרתי ובפרק הסיום מצאתי את עצמי קופץ באוויר כמו ילד בן 8.

בכל אופן, מעיין הזאת בהמה ארורה ומוטי סתם אפס שהוא בכלל מציג אותה לציבור.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני לא מוכן לשלוח אפילו רבע SMS לתוכנית אבל בכל זאת רואה לפעמים... ובנתיים, ממה שראיתי אני בעד אלירז כי הוא הכי אמיתי שם, הוא מדבר דוגרי והוא מצחיק.

פורסם

עזבו שטויות, שיעופו כולם מצידי ושתישאר רק איילה עם מכנס טייץ אחד בלבד בארון!

אפשר להגיד כל כך הרבה דברים על התוכנית הזו לטוב ולרע, אבל מי שאחראי על בחירת המתמודדים הוא גאון טלוויזיה.

ניתן לראות איך בעונה הזו הפיקו לקחים מהעונה הראשונה ויצרו ממש כור היתוך גועש כאשר לכל דמות יש את התוספת הנכונה.

הביאו חירש לאחת שאחיה הוא חירש וזה רודף אותה, הביאו את הזוג ההזוי הזה אחרי שהבינו באיזו זוגיות מדובר שם, הביאו את הבלונדה שתמלא את תפקיד הבלונדה, הביאו הומו אל מול טרנסג'נדרית אל מול סטרייט מאצ'ואיסט וברקע זרקו גם הילר אחד לשלווה הנפשית, כוסית אחת שתעשה טיזינג ועוד אחד עם תסמונת מיוחדת כמו גם ערביה לתפקיד הלאומני.

הבנתי מיודעי דבר שלהבדיל מהעונה הראשונה, כאן המתמודדים עברו ממש מבחנים פסיכולוגיים ע"מ לבנות להם פרופיל ולראות אם הם מתאימים (או יותר נכון, כמה הם משעמים פחות וכמה רעש ובלאגן הם יכולים ליצור בעונה).

בעונה הראשונה אגב, סתם שתדעו, עד כשבוע לפני תחילת התוכנית עדיין היו חסרים מתמודדים כדי למלא את כל 16 המקומות!

את בובליל למשל הצליחו לשכנע ממש בסוף להצטרף.

בעונה הזאת בטח כבר היו אלפי ממתינים באודישנים.

פורסם

לא אתבייש ואודה שצפיתי בעונה הראשונה, לפחות ב-80% מהפרקים בערוץ 2 (בערוץ 20 ממש לא). את ה-VIP בקושי ראיתי (אני אפילו לא זוכר מי ניצח שם) אבל הפעם החלטתי לחזור ולתת לזה סיכוי, אז ראיתי ביום ראשון והיום.

מה אגיד ומה אומר, החודדה הזאת באמת שמה את הבובלילים בכיס הקטן. במבט מפוקח לאחור, עינב בובליל היא שייקספיר פלוס איינשטיין ביחס לערסית הקטנה, הילדותית, המפונקת, השקרנית, חסרת המודעות העצמית, מעוטת האינטיליגנציה ונטולת החוש האופנתי הזאת. היא כמו ילדה בת חמש בגן ובעלה הוא הגננת/שק החבטות שלה, כתלות במצב הרוח. מפחיד לחשוב איזו אמא היא תהיה.

ואחרי כל זה - כל הכבוד למלהקים. זו באמת חבורה "מוצלחת" במיוחד... אפילו הנורמלים שבהם מצליחים כבר לעלות על העצבים עם הבכי, הדמעות והרחמים העצמיים. תיכף נגולה דמעה גם מזווית עיני :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

כל מילה בסלע.

אני אשכרה מוטרד מזה שיש אנשים במדינה שלנו שמתנהגים \ מתנהלים \ חיים \ מתקיימים כמו הבחורה הוולגארית, המגעילה, הזולה וחסרת הגבולות הזו.

הפייבוריטים שלי הם ג'י וארז.

ארז כי הוא חסר ציניות [או שהוא מסתיר את זה היטב]

וג'י - כי מי באמת יכול על משהי שקוראת לעצמה "נסיכה גרוזינית"

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...