Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לשמירת הרישיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש,חצי שנה בלי מלווה,אני נהג רגוע לא מתפרע,שומר על הרישיון שלי כמה שיותר,אני גר באזור הצפון,מעלות-נהריה.

אני יודע שלעיתים המשטרות מחפשות נהגים חדשים על מהירות,רציתי לשמוע על טיפים כדי לא להתפס ,אני יודע שלנסוע לאט אבל לנסוע 80 לפעמים זה משגע,ולפעמים נוסעים 100,מה הסיכויים שיתפסו אותי שאני נוסע אחרי רכב שנוסע 110 ואני 100 נגיד.

ורציתי לדעת עם באזור ישנם אולי מצלמות?שוטרים במקומות מסוימים.

תודה רבה על העצות זה חשוב לי.

פורסם

בכבישים מהירים 110 כבר ניהיתה מהירות נפוצה

הדרך לשמור על הרשיון היא לנהוג בטבעיות כמו החברה שנוסעים מסביבך לדוגמא :

אם תיסע בכביש של 80 וכולם יסעו על 100 זה סביר למדי (אני לא תומך במהירות מופרזת אבל כולנו יודעים שזה ברמה הסבירה)

ודבר שני תקפיד לא לחתוך זה גם מסוכן וגם קורץ הרבה יותר ממהירות תקפיד על איתותים במיוחד בנסיעה ליד אופנועים

במעבר בין נתיבים אל תחתוך כמה "במכה" אלה תמיד תיצמד לשולי הנתיב בצד שאתה רוצה לעבור לקבלת שדה ראיה יותר טוב

ולמניעת מצבים מסוכנים.

ואל תתפתה "להרביץ" בכבישים מהירים פתוחים אפילו שזה נראה בסדר לגמרי כמו שמרפי אומר מה שלא צפוי יהיה צפוי (נראה לי)

:)

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

הדרך הכי טובה היא להכיר את נוסח החוק. לא יעצרו אותך על עבירת מהירות אם היית מאחורי רכב אחר או ביצעת עקיפה (באמצעות ממל"ז בכל אופן).

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מקווה מאוד שלא תפתח פה עוד כמה חודשים שרשור תפשו אותי על מהירות X בכביש של Y, אני נהג חדש שנה וחצי עם עבר נקי...

סע כחוק ולא יהיו לך שום בעיות, לא מבין איזה טיפ צריך לתת? אם אתה לא יודע איך לשמור עליו באמת חבל מאוד שקיבלת אותו.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
שלום אני נהג חדש,חצי שנה בלי מלווה,אני נהג רגוע לא מתפרע,שומר על הרישיון שלי כמה שיותר,אני גר באזור הצפון,מעלות-נהריה.

אני יודע שלעיתים המשטרות מחפשות נהגים חדשים על מהירות,רציתי לשמוע על טיפים כדי לא להתפס ,אני יודע שלנסוע לאט אבל לנסוע 80 לפעמים זה משגע,ולפעמים נוסעים 100,מה הסיכויים שיתפסו אותי שאני נוסע אחרי רכב שנוסע 110 ואני 100 נגיד.

ורציתי לדעת עם באזור ישנם אולי מצלמות?שוטרים במקומות מסוימים.

תודה רבה על העצות זה חשוב לי.

הדרך היחידה לא להיתפס היא לא לעבור על החוק.

אבל כמו בכל דבר בחיים, תפעיל שיקול דעת, כאשר מה שמכווין אותך זה לא "לא להיתפס" אלא "לא לעשות תאונה".

אם בכביש של 80, כשיש ראות טובה והכביש מאפשר זאת, כולם נוסעים 100, זה לא אסון אם תיסע 100 כאשר אתה מרגיש בטוח בשליטה שלך ברכב ושומר על מרחק מהרכב שלפניך. אם אתה הגאון היחיד שעוקף את כל אלה שנוסעים על 80, אל תתפלא אם תיאלץ להגיד לרישיון/לרכב/לעצמך :wave:

פורסם

נסה לא לעבור בהרבה את 120 בירידה ממעלות, מדי פעם יש סיור של משטרה בכביש הנ''ל. מה גם, יש עיקול טיפה בעייתי בדרך למטה, ולא כדאי להכנס בגדר הפרדה במהירות לא חוקית.

פורסם
הדרך היחידה לא להיתפס היא לא לעבור על החוק.

אבל כמו בכל דבר בחיים, תפעיל שיקול דעת, כאשר מה שמכווין אותך זה לא "לא להיתפס" אלא "לא לעשות תאונה".

אם בכביש של 80, כשיש ראות טובה והכביש מאפשר זאת, כולם נוסעים 100, זה לא אסון אם תיסע 100 כאשר אתה מרגיש בטוח בשליטה שלך ברכב ושומר על מרחק מהרכב שלפניך. אם אתה הגאון היחיד שעוקף את כל אלה שנוסעים על 80, אל תתפלא אם תיאלץ להגיד לרישיון/לרכב/לעצמך :wave:

בולשיט. שליטה ומהירות סבירה הם מושגים זרים למתנ"א. הם יתפסו אותך איפה שנכון ובטוח לנסוע מהר מהכתוב בחוק\תמרור.

חפש בפורום "ולנטיין" ו-"בליינדר" בשביל להגן על עצמך כראוי.

פורסם
בולשיט. שליטה ומהירות סבירה הם מושגים זרים למתנ"א. הם יתפסו אותך איפה שנכון ובטוח לנסוע מהר מהכתוב בחוק\תמרור.

חפש בפורום "ולנטיין" ו-"בליינדר" בשביל להגן על עצמך כראוי.

אם היית קורא בעיון, הית רואה שלא כתבתי שזה יגן על הרישיון, אבל זה כנראה יגן על החיים שלו (שזה בסוף מה שבאמת משנה).

• תוכן חדש...