Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב. הרכב רנו מגאן קופה. הנורות של מד הדלק וחום המנוע שרופות.

איפה אני יכול להחילף את הנורות האלה?

ובכללי אני צריך חשמלאי, כי כל הקונטרולר של חלונות החשמל וכיוון המראות החשמליות, לא ממקום והשליטה על המראות לא עובדת.

וכן גם מתג החלון בצד הנוסע.

 

האם מישהו מכיר חשמלאי שיכול לטפל בזה?

פורסם

מצורף לינק לשרשור שמסביר איך לפרק את הדש-בורד ע"מ להגיע לנורות בלוח השעונים.קח איתך לאחר הפירוק נורה לדוגמא כאשר אתה הולך לקנות נורות חליפיות.

הנה הלינק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206598&highlight=%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F

לגבי יתר הבעיות איני יכול לעזור.

בהצלחה.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

יש לך במקרה מושג כמה נורות יש שם בכל העסק, כי אני חושב שאם כבר אני פותח אני אחליף את כולן, שלא אצטרך להתעסק עם זה שוב בזמן הקרוב.

ועוד משהו קטנטן כמה וואט הנורה? שלא יתנו לי משהו שלא מתאים.

פורסם

1. לגבי מס' הנורות-אני לא זוכר בדיוק.עד כמה שאני זוכר יש סביב ה-8 נורות.כשתפתח תראה.כפי שכתבתי לך בתגובה הקודמת,קודם תפרק ותיקח איתך נורה לדוגמא-אלו לא נורות רגילות,אל תסמוך על זה שבחנות חלפים יבינו על אילו נורות אתה מדבר.כך גם תוכל לספור כמה נורות יש לפני שתלך לקנות.אני לא חושב שכדאי לך להחליף את כולן.בכל מקרה,לפני החלפה תוודא שהבעיה היא אכן נורה שרופה ולא מגע בעייתי(תחליף בין הנורה השרופה לאחת שעובדת ותראה האם הנורה החשודה כשרופה עובדת במקום האחר והנורה שהרכבת במקום השרופה פועלת).

2. לגבי איזה הספק יש לנורות-תוכל לראות אחרי שתפרק..אני לאזוכר שבכלל בדקתי את זה.

בהצלחה.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

×
×
  • תוכן חדש...