Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU: CD500 VS 9887 VS CD7200

$DRAGSTER$
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

ככל הנראה אני מחליף את ה- HU שלי בזמן הקרוב.

יש דברים חיוביים ב- HU שלי (קלריון 775) שמאוד חשוב לי לשמר:

צליל נטרלי ולא חד מדיי או "יבש" מדיי.

יש גם דברים שליליים ביחידה הנ"ל והם:

איכות חומרים - הכל מפלסטיק

כפטור ווליום מזעזע

פנל שהתפרק דיי מהר ככל הנראה בגלל כל הכפתורים ה'זזים' שנמצאים עליו.

מהתובנות שלי עם ה-HU הנוכחי אני צריך ככל הנראה:

HU עם צליל "חם" ומעניין (בקיצור לא פיונר)

כפתורי תפעול נוחים (ווליום רגיל שמסתובב)

פנל וחיבוריו שיהיו עשויים מחומרים עמידים מאוד! או פנל שפשוט לא נשלף [= (עדיף לי בגלל אבא שלי שמתקשה לראות איך הוא שם את הפנל ובגלל שגם אחותי נוהגת ברכב..אתם מבינים)

ולפחות קרוס לחיתוך תדרים בין הסאב לבמה הקדמית - זוג RCA שיוציאו בין 50-80 הרץ ומעלה בחיתוך 12DB וזוג RCA שיוציאו בין 50-80 הרץ ומטה בחיתוך 12-18DB..

תעזרו לי לבחור את ה-HU הבא שלי (בתקציב עד 400$)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנואל,

אם לאבא שלך יש בעיה\קושי ראיה אז מראש תרד מה-CD7200, תצוגה קטנה בשילוב פונטים קטנים לא יתרמו זה בטוח.

לגבי ה-CD5000 הוא מגיע ללא קרוס\TA בכלל ככה שהוא לא ממש עומד בדרישות.

ה-9887 וה-7200 די זהים בתכונות שלהם, אתה יכול לחפש פה שרשורים לגביהם, הנושא נטחן עד דק.

דני.

פורסם

לך על דק טהור איכותי ככל שניתן, וקרוס פאסיבי-אנלוגי חיצוני מותאם עבור הרכב שלך ועבור הדרייברים שלך, זה הרי הכי טוב..:-D

וברצינות:

כפי שדני ציין, ה7200 נופל בגלל הקושי בראיה של אביך, והנאקאמיצ'י נופל כי אין בו קרוס, TC או פיצ'ר אחר, ואחותך לא תאהב את הלוק שלו..

מה נשאר?:-)

בלי שום קשר, אני יותר מממליץ על ה9887. יש בו [כמעט] הכל מהכל.

נכון דני?

פורסם

Romek,

אני לא מכיר שום מעבד שנכנס בתקציב המדובר, מלבד זאת מעבד לא מהווה תחליף ל-SOURCE איכותי.

צביקה,

אתה שואל אותי בתור בעלים של F#1 כרגע או בתור בעלים של CD7200 לשעבר? :)

אני אומר שאם USB לא מהווה פונקציה בעבורך לך על CD9887, מכשיר מעולה שנותן כמעט הכל מהכל כפי שצביקה ציין.

ובלי קשר לשרשור, צביקה תנקה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך "has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space" :p

דני.

פורסם

הוא אמר שאבא שלו לא שם לב כשהוא מחבר את הפנאל של ה HU, מה הקשר למסך הלא הכי איכותי שלו?

חוץ מזה שאפשר פשוט להשאיר את הפנאל (לא מומלץ אלא אם יש לך חנייה פרטית\לא גלויה או משהו כזה). בנוסף, כמה כבר אביך ישתמש במסך הזה? אני בטוח שאבא שלך חוץ מווליום (שלא צריך ממש את המסך, פשוט לשחק עם הכפתור) ולהעביר שירים ימינה\למעלה לתיקיות לא ממש צריך יותר מזה.. לדעתי, עדיף סאונד טוב ופונקציונליות (שאתה תכלס תשמש בה בשביל כיוונים וכו') מאשר מסך שספק אם הוא ירגיש בחסרונו בכלל.

בלי קשר, לי כמעט ולא הפריע לי המסך ב 7200, מזלי שלא ייחסתי לחסרון הזה משמעות.

אגב, 400$ ל 7200 זה רק חול\יד שנייה בארץ.

פורסם

דווקא עם USB לא הייתי מוותר כי יכול להיות מאוד שאבא שלך יעדיף DOK "זרוק" בתא כפפות עם כמה תיקיות בודדות מאשר להחליף דיסקים כל הזמן, וזה באמת מעצבן! (מתאם ל IPOD עולה ב 7200 הרבה כסף וגם ה IPOD עצמו יקר).

פורסם

לגבי אקליפס 7200 ב400 דולר-אין בנמצא בארהב ואני מדבר על חדש בלבד.אשמח לדעת אם אני טועה כי אני מחפש בנרות....

לגבי פותח השרשור-אם אהבת את צליל הקלאריון יש מכשיר שלהם מעולה שמותאם 4WAY :shock:,פאנל שונה לגמרי ויפה ויש בו המון פיצ'רים כמו בפיוניר ואקליפס(פלוס-מינוס} ועולה בין 400-450 דולר בארה'ב.כלום כסף.ישנה,כנראה את הבעיה שיש לך עם "בעיטות הבאס" ורצוי לבדוק,אבל לדעתי מכשיר מצויין רק שאני עם כל הרצון שלי- לא מתחבר אליו.

קבל לינק מעניין מאד עליו מול מכשירים מעולים.

http://www.diymobileaudio.com/forum/diy-mobile-audio-sq-forum/4989-alpine-cda-7998-v-clarion-9255-v-eclipse-8445-v-clarion-hx-d1.html

פורסם

yo-yo, לא דובר שהמסך לא איכותי. אדרבה, המסך של ה7200 הוא דווקא איכותי ובטכנולוגיה מתקדמת, פשוט הפונטים קטנים והתצוגה קטנה וזה מאד לא נח. זה שאתה מסתדר עם זה וזה לא מפריע לך, על הכיפאק. רק הענין צריך להיאמר ולהילקח בחשבון.

כשזה היה אצל דני ברכב, אני זוכר שזה ממש הציק לי, לו ולעוד חבר'ה. אם כבר, שיילך על ה7100 עם המסך ה"פחות טכנולוגי" אבל הגדול יותר.

לגבי הפונקציונליות, זה ענין של העדפה. אני דווקא מצאתי את ה7200 פחות טוב בסעיף הזה מאשר ה9887.

לגבי הסאונד, הדיעות חלוקות ואין ממש תשובה חד-משמעית בענין. כך שלא הייתי בהכרח ממהר להכתיר בסאונד טוב יותר את ה7200.

אמנם על הנייר, יש לאקליפס נתונים 'טובים' יותר, אך מעבר לכך שחלקם קשקושים יעני-אודיופיליים, גם במבחן התוצאה לא התרשמתי ממנו, על מספר סטאפים של חברים כאן.

דני - טופל.:-D

פורסם

תודה על התגובות

אני גם חושב שה- 9887 פשרה הכי טובה כאן, חומרים איכותיים, פנל נשלף אבל עמיד וללא מנגנונים מיותרים.

לוק של ה-HU לא מעניין את אחותי, היא מכירה את השריטה שלי.. אם לנקמיצ'י היה קרוס בסיסי אז הוא היה הבחירה שלי כנראה.

לגבי אבא שלי אז הוא פשוט קצת גס עם הידיים שלו בכנסת הפנל למקום וכו'..הוא גם לא רואה טוב כל כך מקרוב, המסך לא מעניין אותו יותר מדיי.

כרגע ה- 9887 על הכוונת ואני שוקל גם לא להוציא להכניס את הפנל כל הזמן, אולי כשאני אחנה באזורים מפוקפקים.

http://www.sonicelectronix.com/item_9767_Alpine+CDA-9887.html

אני רק רוצה לוודא שאפשר לכייל את הרדיו במכשיר הנ"ל ולקלוט תחנות בארץ?

לגביי הבחור שחיפש אקליפס ב- 400$ אז הנה:

http://www.sonicelectronix.com/item_12030_Eclipse+CD7200+mk+II.html

זה האתר ממנו הזמינו לי את ה- HU הנוכחי.

לגביי ההמלצה על הקלריון 9255 או ה- HX-D1/2

מחירם כחדשים הוא 800-1000$ וביד שניה בחו"ל ב- 400-600$

לא בקטגוריה. כמובן שבעתיד עם יתאפשר לי אז מכשיר ברמה הנ"ל מאוד יעניין אותי. מדובר במכשירים הכי טובים במחיר שלהם.

פורסם
מנואל,

CD9887 לא ניתן לכיול עצמאית, יש צורך במעבדה.

דני.

מעבדה זה מעולה..

שאלתי היא האם זה אפשרי?

וכמה זה עולה עם אפשר?

יש בפורום לפחות 20 מכשירים כאלו אז אני בטוח שיש תשובות לשאלות הנ"ל.

• תוכן חדש...