Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU: CD500 VS 9887 VS CD7200

$DRAGSTER$
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם ה 7200 עמיד, פנל נשלף (וגם לא מוכר כמו האלפיין, ולכן עדיף לדעתי אם כבר משאירים את הפנאל מחובר יחסית הרבה) והמנגון של ה CD גם לא כזה נורא מתוחכם אם כי הייתי שמח למשהו פשוט יותר. קח בחשבון שאם יש 100 דולר הבדל, הוא יהיה כ 50$ אחרי הכיול והאלפיין כמו שאתה יודע לא כולל USB, BT, AUX וכל תוספת עולה עוד כסף, והרבה. תוספת ההגברה הפנימית באלפיין מיותרת בשבילך אני מניח ועדיף דברים אחרים לדעתי.

פורסם

יו יו - אני לא מעוניין בכל התוספות שיש היום ל-HU בלוטוט'/USB/I POD וכו'..

אני מחפש מכשיר נקי, שימושי ועמיד בתקציב שהצבתי.

את ה- 7200 שמעתי דיי הרבה ומדובר במכשיר מעולה ובעל סאונד טוב מאוד - נקי, אמין וללא תוספות מיותרת אבל המכשיר נראה טיפה מסורבל ומנגנון של הפנל המוזר שלו והפנל נראה כמו צעצוע שהיה לי בילדות.

מדובר המכשיר איכותי וחבל שלא עיצבו אות בהתאם, עם פנל פשוט בלי מנגנונים מפגרים ועם מראה טיפה יותר סולידי.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מתן , מנואל לא משדרג הוא מחפש מכשיר חדש באותה רמה כי נהרס לו הנוכחי והוא לא שווה תיקון (ראיתי אותו והוא באמת מתפרק עוד שניה ) .

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

במה בדיוק ה- 775 יותר טוב מה-9887, אותי זה מעניין לדעת.

לדעתי הם מכשירים באותה רמה בגדול ולא מדובר בשדרוג אלא חידוש בגלל שהנוכחי נהרס מעט.

אם הייתי מעוניין לשדרג / אם היה לי כסף לשדרג אז הייתי קונה קלריון HX-D2/9255/מקינטוש/נקמיצ'י CD700

מדובר בסכומים של 800-1500$ ולא כל כך יש לי, ואני מעדיף להשקיע את הכסף הנ"ל במידריינג' והסאב העתידיים [=

פורסם

+1.

צליל יבש? לא ממש. מכשיר עם צליל יבש לא היה שורד באוטו שלי יותר מיומיים.

עם זאת, מכל המכשירים שהצעת ה 7200 היה הבחירה שלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה שלא תשקול 880PRS יד שניה בכ 1000ש''ח מכשיר נוח לתפעול לפי מה שמדובר פה,פונקציות רבות,מכשיר מתקדם,רמה גבוהה,מחיר זול,תפסיקו לשלול פיוניר כי הסדרות הנמוכות שלהם לא הכי טובות,הסדרות הגבוהות מתחרות באקליפס CD7200/CLARION 755/ALPINE 9855 ועוד רבים אחרים וכמובן טובים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני שמעתי לא מעט מהפיונרים הנ"ל ולא התלהבתי בכלל, סאונד "יבש" ומשמעמם.

לחבר שלי היה את הPRS החדש יותר 800 נראה לי ויש לו פרה חלש במיוחד, הוא אשקרה היה חייב קדם מגבר (של סינפוני במקרה הנ"ל) בשביל לגרום למערכת שלו לנגן.

איתמר - יכול להיות שלטעמי הפיונר בעל צליל יבש ולטעמך לא, אגב גם בפעמיים ששמעתי P9 לא התלהבתי כלל.

אולי ה- ODR נשמע מעניין.

אני לא שולל פיונר כי אני מבין/מכיר - אני יודע טוב מאוד את הסדרות שיוצאות לפיונר קיום ומי נגד מי בשוק, פיונר היום מיצרים את ה-HU+פרוססור הכי מתקדמים (גם יקרים) בשוק כנראה ושמה של הסדרה הוא ODR - סתם לסבר את האוזן החבילה הכוללת נגן+פרוססור+מייצב מתח עולים באזור ה- 40000 ש"ח+

פיונר מיצרים מוצרים ברמה גבוה מאוד אבל כנראה לי לאוזן שלי.

פורסם

קשקוש בלבוש.

ה 880 שלי היה מחובר לכמה וכמה מגברים ועם אף אחד לא הייתה לו בעייה. אני מתערב איתך שהמכשיר \ מגבר של חבר שלך לא היו מכוונים נכון או שמדובר בתקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פשוט וללא פיצ'רים כלל ובלי פנל נישלף

מתאים בדיוק לאבא שלך ברמת התפעול

ולך ברמת האיכות

http://cgi.ebay.com/DENON-CAR-CD-PLAYER-DCT-A1000-STEREO-DCT-A1-DCT-Z1_W0QQitemZ300364927124QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_In_Dash_Receivers?hash=item45ef251094

המכשיר הנ"ל לא ימכר בפחות מ-700$ במכירה הנ"ל תאמין לי.

• תוכן חדש...