Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU: CD500 VS 9887 VS CD7200

$DRAGSTER$
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שמעסיקה אותי.

ה9887 של אלפיין וה785 שהיה לך הם מכשירים בערך באותה רמה(איכות סאונד פיצ'רים וכו').

לאלפיין כמובן יש יתרון של איכות בניה טובה יותר ונוחות תפעול, ובכול זאת הבדלי המחירים בין המכשירים אדירים.

האלפיין נמכר ב310 דולר הקלריון נמכר ב120 דולר.

על מה ולמה ההבדל הדרסטי? במקומך הייתי פשוט קונה קלריון חדש לא רואה טעם לשלםיותר מפי 2 על האלפיין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנואל-זאת החנות שאצלה ביצעתי הזמנה לאקליפס רק שאין במלאי.מעניין שהם מפרסמים מוצר שלא על המדף שלהם...

:roll:

לגבי הקלאריון שהמלצתי לך-אני עדיין בטוח שהוא ברמת המחירים של 400-450 דולר.אינני יודע אם הוא מחודש אבל אנסה למצוא לך את האתר שמוכר את הקלאריון.

ליאור

פורסם

בן המכשרים שרשמתה הייתי קונה 7200. אבל אם יש ביד שניה 7100 או אצל יבואן, ב-1000000% הייתי חוטף אותו, והכל רק בגלל התצוגה.

לי אישית היה ניסיון עם 9855 ו-9887 וגם עם 7200/7100. אקליפסים יותר נוחים לשימיש מבחינת תפריט, וגם יותר אופציאונלים.

לגבי צליל, אני אישית לא אהבתי 87/55. יותר אהבתי 7100/7200.

• תוכן חדש...