Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות שיהיה לך קצת קשה למצוא אבל היא שווה את זה:

מדובר בטנדר GMC סונומה מהדור העגול יותר (מ-94 כמדומני), הדגם המעניין והנדיר הוא כפול ההנעה, עם צמיגי בלון והגבהה האוטו הזה נראה ונוסע (בשטח) ממש טוב.

אפשר לקנות כאלו מכוניות ב-30K בערך (שוק גרוע בגלל עלויות דלק מטורפות) ואז יש לך עוד 30K למטעמים לאוטו.

מה עם עוד 10K שאלת? לדלק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי הייתה ג'ימי במשך חצי שנה. מכרתי אותה לראשון שהיה מוכן לקחת.

האוטו הזה כל כך מאכזב. 195 כ"ס לגלגלים האחוריים, והדבר היחידי שהוא מייצר זה רעש.

הוא חלש מאוד, כל עליה קטנה מחייבת קיק דאון רועש ולא ממש אפקטיבי. הוא לא נוח, קטן וצפוף, ואין בו שום דבר שמצדיק את מערכת היחסים האוהבת עם תחנת הדלק.

כמובן שיכולות שטח הן בדיחה רעה... אבל לא בשביל זה קונים אותו.

גם עם נסיעת שבילים פשוטה, הרכב מתמודד רע מאוד בגלל השיכוך הדפוק של המהמורות, שמוציא את הרכב לחלוטין מאיזון :? .

לדעתי, אם אתה מחפש ג'ימי או דומה לה, תתרכז בדומה לה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לי היה GMC סיירה שנת 91 שקניתי באיזור ה30K.

מנוע V-8 5700. שמתי אגזוז פתוח ונהנתי מכל רגע עם האוטו.

החזקתי את האוטו 8 חודשים בלי השקעה של שקל אחד בתיקונים...

הכיף באוטו הזה לעומת רכבי ספורט קטנים הוא שאתה מרגיש מלך הכביש ואנשים נותנים לך זכות קדימה גם כשלא צריך... :twisted:

gmc1.gif

פורסם

החבר'ה עם הרודסטרים (יניב ואייל) - תוכלו להסביר מה פשר הפטיש הזה, דווקא מצידכם, לבהמות האמריקאיות האלה?? :roll:

פורסם

הבחור רוצה לעבור מטנדר בפוטנציה לטנדר אמיתי, תנו לו :lol: ...

בכל מקרה, למה דווקא טנדר כזה ?

אתה רוצה שטח ? קנה רכב שטח !

אתה רוצה להעמיס לבנים, בטון, טיט או גופות של חזירי בר, קנה לך מיצובישי מגנום.

אם אתה רוצה רכב שטח אמיתי, בסכום הזה תוכל למצוא לנדרובו דיזל או משהו בסגנון, יותר יכולת שטח, יותר חסכוני, יותר פוזה, פחות דלק.

פורסם
.

אם אתה רוצה רכב שטח אמיתי, בסכום הזה תוכל למצוא לנדרובו דיזל או משהו בסגנון, יותר יכולת שטח, יותר חסכוני, יותר פוזה, פחות דלק.

לנד-רובר זה לא חסכוני.

זה מתקלקל... והרבה...

וזה מסובך לתיקון... ומחירי החלקים.... :roll:

sterling,

שמחכה שהרכב שלו ייצא מהמוסך...

פורסם

התכוונתי חסכוני יותר מבחינת דלק.

כנראה שהוא לא שיא האמינות, אבל זה לא שהאלטרנטיבה היא טויוטה קורולה.

פורסם

למה?

נראה לי שגם לאחר נסיעה בשטח, הטויוטה תתקלקל פחות ותעלה פחות לתיקון.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
הבחור רוצה לעבור מטנדר בפוטנציה לטנדר אמיתי, תנו לו :lol: ...

בכל מקרה, למה דווקא טנדר כזה ?

אתה רוצה שטח ? קנה רכב שטח !

אתה רוצה להעמיס לבנים, בטון, טיט או גופות של חזירי בר, קנה לך מיצובישי מגנום.

כתבתי שאני לא רוצה דיזל

אני מעוניין ברכב שטח או טנדר בנזין אוטמט ושיהיה חזק (כמו הGMC) בנתיים לא מצאתי אוטו אחר שמתאים לי

וכל הטויוטות המגנום הם דיזל עם 90 כס שלא סוחבים.

פורסם

האוטו הזה כל כך מאכזב. 195 כ"ס לגלגלים האחוריים, והדבר היחידי שהוא מייצר זה רעש.

הוא חלש מאוד, כל עליה קטנה מחייבת קיק דאון רועש ולא ממש אפקטיבי. הוא לא נוח, קטן וצפוף, ואין בו שום דבר שמצדיק את מערכת היחסים האוהבת עם תחנת הדלק.

גם עם נסיעת שבילים פשוטה, הרכב מתמודד רע מאוד בגלל השיכוך הדפוק של המהמורות, שמוציא את הרכב לחלוטין מאיזון :? .

יניב

אם כבר ליקנות ג'ימי או סונומה אז 4X4

ואני לא חושב שהוא יהיה חלש כמו שכתבת

פורסם

יניב

הבן אדם מדבר מניסיון ולא מנחש.

תבדוק גם GMC YUKON שנת 95 - 96

חבר של ההורים החזיק את הרכב 6 שנים ועם רגל לא כבדה על הגז 1 ל 10 בינעירוני.

פורסם

יניב

כמובן שדיברתי על גרסת 4X4. בארץ לא מכרו גירסא אחרת.

אם לא נראה לך שהיא חלשה - תקנה ותחליט :twisted:

החבר'ה עם הרודסטרים (יניב ואייל) - תוכלו להסביר מה פשר הפטיש הזה, דווקא מצידכם, לבהמות האמריקאיות האלה??

מבחינתי זה פשוט:

או שיהיו קטנות מאוד

1_753.jpg

או שיהיו גדולות מאוד

2_865.jpg

יניב :evil:

2.jpg

1.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יניב

כמובן שדיברתי על גרסת 4X4. בארץ לא מכרו גירסא אחרת.

אם לא נראה לך שהיא חלשה - תקנה ותחליט :twisted:

החבר'ה עם הרודסטרים (יניב ואייל) - תוכלו להסביר מה פשר הפטיש הזה, דווקא מצידכם, לבהמות האמריקאיות האלה??

מבחינתי זה פשוט:

או שיהיו קטנות מאוד

1_753.jpg

או שיהיו גדולות מאוד

2_865.jpg

יניב :evil:

תגיד אתה מכיר מישהו שמוכר ג'יפ פורד כזה

או כל ג'יפ\טנדר אחר של פורד?

• תוכן חדש...