Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למביני עניין - TRIUMPH HERALD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, היום הלכתי לתקן נזילה במחזיר שמן ב - 106 שלי. (600 ש"ח)

ליד המוסך חנתה טריומף הראלד קבריו (Triumph Herald) מדהימה במצב חציוני לא כל כך טוב.

נראה שהאוטו זקוק לפחחות מלאה וצבע. בעל המוסך אמר לי שמבחינה מכנית מצבה לט רע והיא נוסעת היטב.

שאלה: אני יודע שקשה להעריך רכבים כאלה ובמיוחד שאין לי מספיק אינפורמציה, אבל

בכל זאת, איזה מחיר גג נראה לכם הגיוני לשלם עליה?

צירפתי תמונה של הדגם..

תודה,

איתי

herald.jpg

פורסם

בחינת ערך ההרלד לא יקרה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש מישהו בכרמיאל קוראים לו דימה הוא עובד אצל אביזרי רכב בן הרוש בכרמיאל שהוא רוצה למכור טריומף הרלד קורנברטיבל (גג מתקפל לא גג קשיח הווה אומר שפותחים את הגג הדלתות לא נפתחות בסיבובים) שהוא רוצה עליה משהו כמו 12000 שח יש לה מזגן והיא במצב תצוגה כמו שאומרים להניע ולנסוע.

אבל אם אתה שואל אותי בדרך הגב אני לא סובל את הרכב הזה. יותר מידי עדין הגיר שלו. והוא לא כזה מבוקש בקרב האספנים. אני מכרתי אחת כזאת ב 1000$ לפני כמה חודשים ואני יודע שיש מישהו שמוכר את הדגם הסלון ב8000 שח אתה יכול לראות באתר של ליאור ברוך.

מה גם שאתה יכול לראות שם זה את הטריומף הרלד שיש בכרמיאל למכירה.

אם תירצה פרטים נוספים צור איתי קשר ירין אלקיים!

• תוכן חדש...