Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה הגעתי להחלטה שנמאס לי כבר לשדרג את המחשב שלי כל הזמן כדי שמשחקים יעבדו טוב, כל יום יוצא משחק חדש שדורש דרישות גבוהות יותר, ולי כבר אין כח לזה אני מעדיף שהמחשב ישאר לאינטרנט, למוזיקה, ולעבודה עם תוכנות.

היום התחלתי להתעניין ברכישת קונסולת משחק,

מישהו כאן יוכל להמליץ לי על מה ללכת על x- box או סוני 3.

מה ההבדלים בינהם?

ראיתי שלסוני יש כמה גירסאות מה ההבדל בין ה 80 גיגה ל 120 גיגה?

כמו כן חשוב לי שהגרפיקה תיהיה ברמה גבוהה ביותר ועל זה איני מוכן להתפשר.

מה הייתם ממליצים לאחד שאין לו מושג בכלל בתחום על מה אתם הייתם הולכים?

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמכשירים.

תודה רבה ויום נעים

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

consolechartyr2.jpg

עד כמה שזה משעשע, זה באמת נכון.

אני ארחיב, האם אתה מתכנן לפרוץ את המכשיר ולהוריד משחקים וכדומה? אז האופציה לא קיימת בפלייסטיישן.

אם חשובה לך הגרפיקה אז אל תלך על ה ויי.

האם יש משחקים ספציפיים שאתה אוהב? כי יש קטע שמשחקים מסוימים יוצאים רק לקונסולה מסוימת ולהפך, אז תבדוק את זה.

פורסם

2 הקונסולות טובות ואלא אם אתה באמצע משחק נוהג לשלוף זכוכית מגדלת כדי לחפש הבדלים שאתה לא יכול לראות או אוהב לצייץ ולזרוק מונחים טכנים שאתה לא באמת יודע מה הם אומרים, לא תרגיש בהבדל.

אקס בוקס אפשר לפרוץ. (נקודה קו תחתון) ולדעתי השלט יותר נוח לידיים גדולות אבל החיסרון הוא שהממשק און ליין עולה כסף בתשלום חודשי ואם פרצת את המכשיר יכול להיות שיעלו עלייך ויחסמו לך את האפשרות לשחק ברשת

בפלייסטיישן יש לך משחק אונליין חינם, ויש כמה משחקים ממש טובים לרשת והשלט קל יותר ועם סוללה פנימית (שבאה עם המכשיר בניגוד לאקס בוקס), יש לך גם נגן בלו ריי איכותי וזה עוד יתרון

אומנם שתי הקונסולות חולקות משחקים זהים רוב הזמן, אבל יש משחקים שיוצאים ספציפית לכל קונסולה ולא ניתן לקנות אותם לאחרת

מחיר, תראה ברשת למרות שלישפאר היו כמה מבצעים בזמן האחרון של PS3 ב1590 שקל ו1690 שקל

אני מאוד מרוצה מהאקס בוקס ומהפלייסטישן, ויוצא לי לשחק בהן עם חברים ב 4 שלטים רוב הזמן, שתי הקונסולות מומלצות וטובות

ולדעתי אלא אם משעמם לך מאוד, ההבדלים לא אמורים לעניין אותך כי הם על סף הבלתי מורגשים מבחינת חווית משחק.

זה מהניסיון שלי לפחות

פורסם
יש לך גם נגן בלו ריי איכותי וזה עוד יתרון

למה הוא בדיוק מועיל? במיוחד שצורב בלו ריי עדיין עולה כמו סיטרואן BX במצב מצויין עם טסט לשנה.

גם לא ראיתי ספריות DVD שמחזיקות סרטים על בלו ריי. גם לא נתקלתי בסרטים שיצאו על בלו ריי בארץ, ולהזמין סרטי בלו-ריי מחו"ל נשמע יקר ולא כדאי.

להשתמש ב-PS3 בתור נגן סרטים? לא עדיף פשוט לקנות מדיה פלייר עם דיסק קשיח שיחובר לרשת הביתית? יש גם כאלה עם יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב-HD.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אישית יכול להמליץ לך מאוד על הXBOX. יש לי אותו כבר שנה וקצת ואני נהנה ממנו מאוד, הלייב שלו נורא מהנה במשחקים כמו כדורגל/מירוצים (גם במשחקי פעולה ובכלל כימעט בכל משחק אני פשוט וכמעט לא משחק במשחקים כאלה בלייב), בכלל הלייב לדעתי ולדעת רבים בעולם בינהם גם מגזינים נחשבים מאוד, הרבה יותר טוב בXBOX מאשר בPS3.

השלט של האקס בוקס הרבה יותר נוח ביד לדעתי כי הוא גדול יותר ומתאים בול ליד.

מגוון המשחקים רחב יותר באקס בוקס מאשר הקונסולות המתחרות(PS וWII) ויש אפשרות לפרוץ אותו, מה שאין בPS.

אם יש לך שאלות ספציפיות על האקס בוקס אשמח לענות.

נ.ב

יש אפשרות לשים הגנות למשחקים צרובים כך שלא יעלו עליך כשאתה משחק בהם בלייב, אני משתמש בזה כל הזמן ואף פעם לא עלו עליי ועל אנשים שאני מכיר וזה לא מסובך בכלל לעשות את זה (יש לי 28 משחקים מתוכם 4 מקוריים).

פורסם
למה הוא בדיוק מועיל? במיוחד שצורב בלו ריי עדיין עולה כמו סיטרואן BX במצב מצויין עם טסט לשנה.

מי דבר על צריבת סרטי בלו-ריי?? לא חייבים לצרוב שום דבר.

גם לא ראיתי ספריות DVD שמחזיקות סרטים על בלו ריי. גם לא נתקלתי בסרטים שיצאו על בלו ריי בארץ, ולהזמין סרטי בלו-ריי מחו"ל נשמע יקר ולא כדאי.

חפש את ספריית הבלוק-באסטר הקרובה לביתך. ואם אתה בכלל באזור המרכז תוכל למצוא עוד המון ספריות ווידיאו שכן מחזיקות סטוקים של סרטי בלו-ריי

להשתמש ב-PS3 בתור נגן סרטים? לא עדיף פשוט לקנות מדיה פלייר עם דיסק קשיח שיחובר לרשת הביתית? יש גם כאלה עם יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב-HD.

לא... הוא מחפש קונסולת משחק. אבל יכול מאוד להועיל שקונסולת המשחק שלו תתפקד גם כסטרימר, ולא סתם סטרימר, אלא אחד האייכותיים שיש.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני מצטער מראש על הטון של מה שאכתוב אבל לדעתי צריך לתקן כמה דברים (אפילו שיש כאן חברים שלי שהיגיבו):

אני בעל PS3 ולא ממש מסוגל לסבול את השלט של האקס-בוקס 360 ,

המקום לבטריות שלו במרכז הורס לי את כל האחיזה.

אין בכלל ספק שיכולות הקונסולה טובות יותר אצל הPS3,

לגבי משחקים - בואו נעשה רגע בדיקה..

איזה משחק יראה יותר טוב? אחד שעל דיסק DVD-DL עם 8.5GB גג, או דיסק בלו-ריי דו שכבתי עם 50GB ?

המשחק הכי "שמן" שיצא לאחרונה לאקס בוקס הוא ה"פורצה מוטורספורט 3" ש"שוקל" 13GB .. אז כן, יש הבדל.

אין ספק שמבחינת משחקים נטו - האקס בוקס לוקח בגדול ולו רק בגלל העלויות, בחישוב מהיר:

מחיר PS3 SLIM חדשה יהיה סביב ה1900 שקלים, נגיד ובא לך 3-4 משחקים, תוסיף 400 שקלים בממוצע למשחק = 3,400 ש"ח

מחיר אקס-בוקס 360 דגם ELITE (עם כונן קשיח פנימי ומעטפת חיצונית שחורה עם שני שלטים ולא אחד כמו בגרסה הפשוטה) כשהוא פרוץ יהיה סביב ה2300 ש"ח, חבילת 10 דיסקים של DVD-DL איכותיים תהיה משהוא כמו 85 ש"ח = קונסולה פרוצה עם 10 משחקים חדשים לגמרי ב2400 ש"ח בערך

ככל שתצרוב יותר משחקים = חיסכון גדול יותר

גם אם אתה קונה משחקים של PS3 מeBay , מה שאני עושה, זה יעלה לך סביב ה200-220 ש"ח למשחק - עדיין מחיר של 20 משחקים צרובים באקס בוקס 360 - לא מגיע לזה.

אבל,

אם תרצה נגן בלו-ריי עבור סרטי FULL HD וסאונד ברמה מטורפת (וזה בהנחה ויש לך מערכת איכותית מספיק ומסך טוב מספיק כדיי להינות מזה) - אתה חייב PS3

אם על הדרך בא לך להינות מסטרימינג של תוכן מהמחשב שלך , בלי לשלם עוד על תוספות של אנטנות ועניינים - אתה צריך PS3

העניין של השלטים הוא עניין סובייקטיבי - איש איש ומה שנוח לו, אני מסתדר עם שני הסוגים אבל מעדיף את הPS3 באופן מובהק.

בנוסף, סרטי בלו-ריי נמכרים היום בעולם במחירים של 80-130 ש"ח לסרט מקורי עם ים תוספות ועניינים,

בצירוף מערכת טובה ומסך משובח - לא תמצא לזה מתחרים, אלא אם כן אתה בעליו של סטרימר איכותי מאוד שיעלה לך לפחות 2400 ש"ח אם אתה מצרף אליו דיסק קשיח של 2 טרה לאיחסון כל החומר שלך - בWi-Fi זה לא תמיד יהיה טוב מספיק (אלא אם כן עובדים בתקן N המצויין, שעבורו צריך נתב איכותי)

זהו ..

מקווה שעזרתי להבהיר כמה עניינים.

:wink:

עריכה: רק עכשיו ראיתי את התגובה של MOSHO - ידידי, סטרימר טוב (לא הX-TREAMER המטופש) לא רואה מקילומטרים אף קונסולה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מצטער מראש על הטון של מה שאכתוב אבל לדעתי צריך לתקן כמה דברים (אפילו שיש כאן חברים שלי שהיגיבו):

אני בעל PS3 ולא ממש מסוגל לסבול את השלט של האקס-בוקס 360 ,

המקום לבטריות שלו במרכז הורס לי את כל האחיזה.

אם זה כזה מפריע לך אפשר להשתמש בשלטים אחרים (וגם בזה של הPS3 אם רוצים מספיק), לי אישית זה לא מפריע, עניין של הרגל (וגודל ידיים).

אין בכלל ספק שיכולות הקונסולה טובות יותר אצל הPS3,

לגבי משחקים - בואו נעשה רגע בדיקה..

איזה משחק יראה יותר טוב? אחד שעל דיסק DVD-DL עם 8.5GB גג, או דיסק בלו-ריי דו שכבתי עם 50GB ?

המשחק הכי "שמן" שיצא לאחרונה לאקס בוקס הוא ה"פורצה מוטורספורט 3" ש"שוקל" 13GB .. אז כן, יש הבדל.

אתה ממש מחפש טיעונים. האם רכב עם מנוע בנפח של 6 ליטר בהכרח מהיר יותר מכזה עם מנוע בנפח 2 או 3 ליטר? יש עוד פרמטרים. אני הייתי מסתכל על זה מזווית אחרת. ישנם משחקים שנראים טוב יותר על ה360 אך ממלאים רק דיסק דיוידי אחד בניגוד לבלו ריי על הPS3. מה לעזעאל הם שמים שם?

יש לי גם PS3 וגם 360 ואני אומר לך שבסופו של דבר חלק מהמשחקים, כאמור, נראים יותר טוב בבוקס, וחלק נראים יותר טוב בPS3. נכון שלPS3 יש יותר פוטנציאל, אבל עד שימוצה ממילא ייצא הדור הבא של הקונסולות. בינתיים ההבדל תלוי באילו משחקים אתה משחק, וממילא הוא לא קריטי. מה שכן, דיוידי אפשר לצרוב, בלו ריי עדיין לא כל כך (אפשרי אך פחות משתלם).

אין ספק שמבחינת משחקים נטו - האקס בוקס לוקח בגדול ולו רק בגלל העלויות, בחישוב מהיר:

מחיר PS3 SLIM חדשה יהיה סביב ה1900 שקלים, נגיד ובא לך 3-4 משחקים, תוסיף 400 שקלים בממוצע למשחק = 3,400 ש"ח

מחיר אקס-בוקס 360 דגם ELITE (עם כונן קשיח פנימי ומעטפת חיצונית שחורה עם שני שלטים ולא אחד כמו בגרסה הפשוטה) כשהוא פרוץ יהיה סביב ה2300 ש"ח, חבילת 10 דיסקים של DVD-DL איכותיים תהיה משהוא כמו 85 ש"ח = קונסולה פרוצה עם 10 משחקים חדשים לגמרי ב2400 ש"ח בערך

ככל שתצרוב יותר משחקים = חיסכון גדול יותר

גם אם אתה קונה משחקים של PS3 מeBay , מה שאני עושה, זה יעלה לך סביב ה200-220 ש"ח למשחק - עדיין מחיר של 20 משחקים צרובים באקס בוקס 360 - לא מגיע לזה.

אבל,

אם תרצה נגן בלו-ריי עבור סרטי FULL HD וסאונד ברמה מטורפת (וזה בהנחה ויש לך מערכת איכותית מספיק ומסך טוב מספיק כדיי להינות מזה) - אתה חייב PS3

אם על הדרך בא לך להינות מסטרימינג של תוכן מהמחשב שלך , בלי לשלם עוד על תוספות של אנטנות ועניינים - אתה צריך PS3

טיעון הכסף ממש לא פועל לטובת הPS3 בכל מקרה כפי שהראית, מה גם שניתן להשתמש בכבל בבוקס.

העניין של השלטים הוא עניין סובייקטיבי - איש איש ומה שנוח לו, אני מסתדר עם שני הסוגים אבל מעדיף את הPS3 באופן מובהק.

בנוסף, סרטי בלו-ריי נמכרים היום בעולם במחירים של 80-130 ש"ח לסרט מקורי עם ים תוספות ועניינים,

בצירוף מערכת טובה ומסך משובח - לא תמצא לזה מתחרים, אלא אם כן אתה בעליו של סטרימר איכותי מאוד שיעלה לך לפחות 2400 ש"ח אם אתה מצרף אליו דיסק קשיח של 2 טרה לאיחסון כל החומר שלך - בWi-Fi זה לא תמיד יהיה טוב מספיק (אלא אם כן עובדים בתקן N המצויין, שעבורו צריך נתב איכותי)

גם הבוקס וגם הPS3 עושים סטרים לסרטים באיכות מצויינת ללא תקיעות. ובנוסף, הבוקס יכול לשדר ב1080p, כן, כן, כמו בלו ריי. אבל צריך חתיכת טלויזיה וחתיכת גודל של סלון כדי לשים לב בכל מקרה.

זהו ..

מקווה שעזרתי להבהיר כמה עניינים.

:wink:

עריכה: רק עכשיו ראיתי את התגובה של MOSHO - ידידי, סטרימר טוב (לא הX-TREAMER המטופש) לא רואה מקילומטרים אף קונסולה.

שים לב למה שכתבתי (הכי משתלם לעומת הכי טוב). נכון שזה נראה טוב מידי מכדי להיות אמיתי אבל אתרים רבים מהללים את הPS3 ואת ה360 בתור מכשירים מצויינים לסטרימינג.

הנה מתחילים שוב :D

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

וד"א - עם סידרת הבאנים האחרונה - גם מי שיש לו IEXTREME 1.6 ודיסקים צרובים כראוי מקבל באנים.

לא מאמינים? לכו לרוב הפורומים של הגיימרים כרגע.

ולא רק זה - מהרגע שקיבלת באן - גם לא תוכל להתקין שום דבר על הדיסק הקשיח ולשחק ממה שמותקן עליו.

בכ"א - יש לי PS3 כבר מההשקה - ומיום ליום המכשיר הזה פשוט משתפר - עם כל עידכון ועם המשחקים החדשים.

הXBOX גם מצוין - לטעמי אבל לא שווה את ההפרש המזערי תמורת ויתור על WIFI , תשלום לכל דבר אונליין , האמינות הנמוכה יותר, הנעילה האיזורית למשחקים והשלט הפחות נוח (לי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
חפש את ספריית הבלוק-באסטר הקרובה לביתך

מה זה בלוקבאסטר? זה המכונה המוזרה הזאת עם סרטי פורנו שפורקה לפני כמה שנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי הג'אספר 1.6 , אני מחזק את הדברים שנאמרו,

יצאה גירסה 1.61 , למי שיש כבר מכשיר פרוץ , צריך לשלם איזה 200-300 שקלים בממוצע לפתיחה נוספת אחרת המשחקים הממש חדשים כמו "פורצה מוטורספורט 3" ודומיו לא יעבדו,

יש את עניין החסימות ברשת וכמובן איך אפשר בלי RING OF DEATH שעקרונית כבר כמעט ולא מופיעה , אבל הסיכוי מספיק כדי להיזהר ..

לגבי התגובה למה שרשמתי קודם,

רשמתי שעניין השלטים הוא סובייקטיבי, וכך גם עניין הקונסולה , משמע, אם היא למשחקים בלבד - אז אולי שווה לאיש לקנות XBOX360

אני נהנה מהערך המוסף - בלו-ריי וכונן קשיח שאני שם עליו סרטים בHD (למרות שאני בדרך להביא סטרימר משוגע מחו"ל..)

יש ויכוח ארוך שנים לגבי הPS מול הXBOX עוד בשנים שהיה PS2 , זה עניין של העדפה.

ההמלצה הטובה ביותר לפותח הת'רד -

לך ושחק אצל חברים שלך בשתי הקונסולות שעתיים שלוש בכל אחת ואז תדע מה אתה יותר אוהב , מעבר לזה , אני מניח שהכיס שלך ייקבע..

דבר נוסף, קח בבקשה בחשבון שמסך משובח ומערכת טובה (ולא משהוא מאתר מכירות פומביות של פירלס) ישדרגו לאין ערוך את חוויית המשחק שלך.

בהצלחה

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בנימה אופטימית זו

הCOD6 (או MW2) משחק מומלץ להתחיל איתו קונסולה, גם לכמה שחקנים במולטיפלייר, גם בגלל המשימות המיוחדות לזוגות ובכלל הקמפיין לשחקן יחיד כולל אופציות יפות ולחימה בשטחים ממאוד צפופים של ריצה בסמטאות ועד למרווחים מאוד

במשחק עצמו יש משימות שמיועדות לשני שחקנים בנפרד מהקמפיין והרבה, שבין היתר כוללות מרוצים על אופנוע שלג

בקיצור, חוץ מהPES10 , זה המשחק השני לדעתי

גם prototype מומלץ לדעתי (יותר מה infamous :-) )

אגב תומר, כל משחק שיוצא, גם אם הוא חדש עם ההגנה האחרונה, יש פאטצ' לגירסא 1.4 שמוסיפים למשחק ואז אין בעיה להריץ אותו בקונסולה עם פריצה ישנה, אין צורך לעדכן אלא אם אתה משחק בלייב

לי בלייב לא יוצא לשחק, גם בחודש שהיה לי חינם לייב לא שיחקתי יותר מדיי (פעם או פעמיים) אז זה עניין סובייקטיבי

גם את האקס בוקס אפשר להפוך לסטרימר, עם המדיה פלייר אבל אני אישית משתמש בסטרימר של פופקורן שאני מאוד מרוצה ממנו

פורסם

סטרימר עם מדיה פלייר? או גוועלד.

PS3 media server - הופך את הPS3 לסטרימר מושלם (נכתב במיוחד , יודע מה להמיר , עם כתוביות , מהיר מאוד , עידכונים אוטומטים של התוכן - בקיצר - חבל על הזמן) , לXBOX מתפשרים קצת על TVERSITY.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתור בעלים של ps3.

1. האיכות מטורפת! ולשחק burnout paradise זה מסוג הדברים שמדירים שינה מעינייך.(למרות שיש משחקים פי חמש טובים יותר).

2. הוא גם נגן בלו-ריי, אולי כרגע זה לא הנתח הכי גדול בשוק אבל תחכה בסבלנות, גם נגן דיוידי עלה בהתחלה 3000 ש"ח.

3. כל מי שאני מכיר שיש לו x-box אחרי שנה וחצי-שנתיים, חזר לחנות כדי לנסות לתקן אותו.

4. נכון שבאקס בוקס יש אופציה למשחקים צרובים אבל הנה נקודה אחרת למחשבה- אם יש לך 30 משחקים צרובים, לא תהיה לך הסבלנות לגמור את כולם אלא אם אחד מהם ממש ממש מענין אותך, לעומת הסוני שאתה בודק מה אתה רוצה, קונה משחק ומסיים אותו ונהנה ממנו עד הסוף.

5. לסוני במרץ יוצא god 0f war 3 שזה אחד ממשחקי הכותר שסוני שיחקו אותה בענק איתם, בצבא לא הייתי יוצא הבייתה בגללו.

6. זה sony.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...