Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה בלוקבאסטר? זה המכונה המוזרה הזאת עם סרטי פורנו שפורקה לפני כמה שנים?

שאלת על ספרייה. לא על ווידיאו-מט.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער על הקפצת הת'רד ,

אבל היות ואין לי מושג אם פותח הת'רד קנה קונסולה או לא ,

אני אוסיף שהיום קיבלתי את DiRT2 מחו"ל (PS3) ,

לאחר משחק על הקונסולה שלי, הוא נראה טוב יותר משמעותית מאיך שהוא נראה אצל חבר שלי על הXBOX360 שלו.

זה לא עניין קבוע - ישנם משחקים שההבדל בינהם כמעט ולא מורגש, במקרה הזה - עולם אחר.

אגב, משחק מומלץ לכל חובב מוטוריקה.

dirt2ps3box.jpg

יום טוב לכולם.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בהקשר ל-DIRT,"צעצוע" חדש שראיתי היום,נדלקתי עליו ואני חושב ברצינות לקנות אותו:

original?v=mpbl-1&px=-1

הכיסא עם השילדה של חברת PLAYSEAT וההגה עם דוושות בנפרד של לוג'יטק.

העסק לא זול בכלל,בחישוב כולל סביב ה-2500-3000 שקל (1500 שקל למתקן+בערך 1000-1200 שקלים עבור G27).

אבל השילוב של זה עם מסך 52' ב-FHD צריך להיות סוף!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גם לא ראיתי ספריות DVD שמחזיקות סרטים על בלו ריי. גם לא נתקלתי בסרטים שיצאו על בלו ריי בארץ, ולהזמין סרטי בלו-ריי מחו"ל נשמע יקר ולא כדאי.

.

לא היית בבלוקבסטר? לא היית באוזן השלישית? אולי אתה לא נתקל בזה פשוט כי אתה לא נכנס לספריות?

אני לא מכיר ספריית DVD שאין בה מבחר יאה של בלו ריי.

אני באותה התלבטות כבר כמה חודשים ועדיין לא החלטתי. ל- XBOX שני חסרונות עיקריים: א. הוא עשוי להתחמם ולמות - תבצע חיפוש על Ring of Death; ב. אם אתה פורץ אותו - אתה לא יכול לשחק ברשת. אז נכון שתמיד ימצאו איזה פיתרון עוקף להגנה החדשה וכו', אבל למי יש כוח לזה? ומה עם אותם ימים שאתה לא יכול לשחק בינתיים? והוא בכלל לא מגיע עם ROUTER (או שעכשיו הוסיפו לו?) וזוהי עלות נוספת. ואני גם פחות אוהב את השלט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגבי הפריצה - זה יותר גרוע - אם מגלים את הפריצה (כמו ש600,000 נחסמו ברצף הBANים הנוכחיים)

חוץ מחסימה מהאונליין - נידפקת חזק מאוד - הקונסולה נחסמת מאי פעם לשחק אונליין או להתחבר - ואתה לא יכול יותר להתקין כלום על הדיסק - לא התקנות של משחקים ולא עידכונים.

לחיות בפחד מתמיד של משהו שעלול לדפוק לי את הקונסולה לגמרי או לחסום חלק מהפונקציונליות בצורה כ"כ רצינית - לא בשבילי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה לא בקטע של לשחק באינטרנט אז עזוב אותך מ-PS3 או XBOX360, שחק במחשב.

כל הקטע של המכשירים האלה היא הקישוריות המדהימה באינטרנט,נגמרו הימים של משחק רשת שנתקע כל שניה,של התנתקויות וכו'.

הגעתי למצב שהיום 90% מהזמן שאני משחק זה ברשת,זה פשוט גורם לכך שכל משחק הוא סוג של "אינסופי" כי לכל אחד מהשחקנים צורת חשיבה שונה וזה תופס כמעט בכל משחק וזה פשוט משדרג את המשחקים ברמות מטורפות.

אני משחק ב-PS3 בסימולטור טיסה שמעבר לגרפיקה המדהימה,אני טס לפעמים מול חבר'ה שהם טייסי קרב אמיתיים ופתאום אתה קולט את ה"טריקים" שלהם,הם מפילים אותך כאילו אתה איזה פייפר.

אתה משחק בסימולטור מכוניות ואנשים עוקפים אותך כאילו אתה בדיוק מתרגל חנייה במקביל.

זה מאתגר אותך וגורם לכך שתמיד יש עניין במשחק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעבר לכך - העידכונים, התוספות הרבות (ברמות שפשוט לא קיימות במשחקי מחשב) , הדמויים המושקעים , הבונוסים והתוכן האונלייני - שווה בפני עצמו המון.

אז אף אחד לא מכריח - אבל זה משפר את הקונסולה בהמון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז או שתשלם או שתסתכן. בנוסף, לא כל משחק שווה (או אפשרי) משהו ברשת, משחקים שכן אפשר לקנות, את השאר לצרוב.

ואני לא אמרתי שום דבר על עצמי, אני גיליתי את משחקי הרשת עוד באולטימה אונליין. (שם באמת היה יותר נתקע מלא)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...