Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק בהחלט.

מבחינתי השיקול היה:

א. אני רוצה בלו ריי

ב. אני רוצה WIFI

ג. אני לא רוצה לשלם 50-80 דולר בשנה לאונליין.

ד. אני מעדיף אחריות מקומית ומכשיר אמין

עם ארבעת הפרמטרים האלו נותר לי רק לבחור בPS3 בזמנו (וגם היום הייתי קונה אותו הדבר , למרות שאין ספק שבהחלט לא כל מי שקונה XBOX פורץ אותו ושהXBOX טוב לפחות כמו הPS3 ברוב הדברים , נופל באחדים ועולה באחרים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבדיקה שערכתי לDiRT2 לא היתה על אותו המסך ,

המסך שלי טוב בהרבה משל חבר שלי, עדיין,

השינוי היה לא רק ברמת ה"זרימה" של התמונה אלא יותר בקטע של הפוליגונים בתמונה ואיך שהרכב והסביבה נראים.

אני , כאחד שלא משחק (נכון להיום) און-ליין עדיין העדפתי את הPS3 בגלל עניין הבלו-ריי, הקישוריות האלחוטית, המנוע הגרפי המצויין והשלט לטעמי נוח פי כמה משל הXBOX.

עניין של בעד ונגד ושיקולי עלות-תועלת.

אגב , כתגובה לHUNTER - אתה אדם מיוחד, כמו שאני אדם שלא רואים הרבה כי אני קונה דיסקים מקוריים של מוסיקה בקצב של 4-5 בחודש (שכיום זה לא קורה כמעט בכלל..), אני מכיר יותר מ20 חבר'ה עם XBOX360 , כולם מהראשון ועד האחרון עם קונסולה פרוצה עוד מימי השבב של 1.4 (והיום אנחנו ב1.61) , אתה יוצא קיצוני מן הכלל (בצורה הטובה של העניין) .

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

דווקא לא.

רוב החברים של עם XBOX משתמשים במקוריים - וגם אלו שבהתחלה לא - אחרי שנחסמה להם קונסולה (ל2 מתוכם) בגלי BAN - הם עברו למקוריים.

(שלא לדבר על הגל הנוכחי - סביבות המיליון מכשירים נחסמו)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לפי מה שאתה אומר לפחות אפשר לומר שמייקרוסופט עושים עבודתם נאמנה לגבי עניין המשחקים.

אני מניח שבסופו של יום - כל החסימות האלה יובילו לעוד אנשים שיקנו PS3 ,

ואז מייקרוסופט בעצם יורים לעצמם ברגל .

פורסם

אני מניח שבסופו של יום - כל החסימות האלה יובילו לעוד אנשים שיקנו PS3 ,

אתה חייב להסביר את ההיגיון המעוות מאחורי המשפט הזה, כי באמת שלא מובן לי איך בן אדם שקנה 360, נהנה ממנה, שיחק איתה בכיף, פיתח לעצמו gamertag, אחרי באן יגיד "אני מעדיף PS3"?

מיקרוסופט עשו פה מהלך חכם מאוד. הקריסמס מתקרב, מיליון אנשים שלא יכולים לשחק יותר באונליין עם קונסולות שלא שוות הרבה בלי זה... הרבה מהם יילכו לקנות עוד 360. רווח נקי למיקרוסופט.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני קניתי משחקים (כ-2 בחודש) עד שקיבלתי "טבעת". בלית ברירה הלכתי וקניתי עוד בוקס כי אחריות אין בארץ (ל3 שנים, כמו בחו"ל, על התקלה הספציפית הזו) וכדי להצדיק את ההוצאה המיותרת קניתי אחד פרוץ (ואולי גם בגלל תחושה של בגידה, אם תרשו לי להגזים). לPS3 אני קונה רק בלעדיים מן הסתם.

עריכה:

האנטר, מייקרוסופט לא מרויחים על קונסולות, להיפך. הרווח הוא פשוט מהעובדה שאוכפים את החוקים כך שאנשים ייקנו משחקים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האנטר ,

אני לא אומר שאחרי באן אחד , אנשים ישר יעברו, יהיו שכן ויהיו שלא יעברו.

אבל תאמין שלי שבאן במכשיר אחד מלווה בRING OF DEATH במכשיר השני - יעביר כל אחד לPS3.

אני יודע שלא על זה דיברנו אבל אני מכליל את זה לכל מה שנאמר כאן בת'רד,

אני עדיין חושב (וגם רשמתי את זה קודם לכן בתגובות שלי לגבי XBOX VS PS3) שזו קונסולה מעולה למי שמחפש רק לשחק,

אבל בסופו של יום יש כאן הרבה שיקולים לקחת, ואם כבר נכנסנו לקניית משחקים מקוריים בלבד - לדעתי , הPS3 פשוט טובה יותר.

פורסם

הRROD עדיין קיימת אבל בהיקף הרבה יותר קטן.

לגבי החסימות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3804293,00.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בהקשר ל-DIRT,"צעצוע" חדש שראיתי היום,נדלקתי עליו ואני חושב ברצינות לקנות אותו:

הכיסא עם השילדה של חברת PLAYSEAT וההגה עם דוושות בנפרד של לוג'יטק.

העסק לא זול בכלל,בחישוב כולל סביב ה-2500-3000 שקל (1500 שקל למתקן+בערך 1000-1200 שקלים עבור G27).

אבל השילוב של זה עם מסך 52' ב-FHD צריך להיות סוף!!!

אחרי ששיחקתי בזה:

9420_138032043844_691718844_2576707_7093479_n.jpg

אני לא יכול לחשוב על משהו יותר טוב :-D

פורסם
אתה חייב להסביר את ההיגיון המעוות מאחורי המשפט הזה, כי באמת שלא מובן לי איך בן אדם שקנה 360, נהנה ממנה, שיחק איתה בכיף, פיתח לעצמו gamertag, אחרי באן יגיד "אני מעדיף PS3"?

מיקרוסופט עשו פה מהלך חכם מאוד. הקריסמס מתקרב, מיליון אנשים שלא יכולים לשחק יותר באונליין עם קונסולות שלא שוות הרבה בלי זה... הרבה מהם יילכו לקנות עוד 360. רווח נקי למיקרוסופט.

בדיוק ההפך!! אחרי שמייקרוסופט עשו צעד מאוד משמעותי, ואפילו קיצוני, שלמעשה יכריח את הנחסמים לרכוש קונסולה חדשה רק בשביל להיכנס שוב לאונליין - יותר סביר להניח שיהיה כאן חרם צרכנים ומעבר מסיבי ל- PS3.

כי אם עד עכשיו מה שהחזיק את שחקני הבוקס זו העבודה שהם יכולים לשחק במשחקים צרובים וכד' - עכשיו אין להם שום סיבה להישאר נאמנים לה, ולא למיקרוסופט אחרי צעד שכזה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
שים לב שלא כל תקלה ב-360 היא ה-RROD שרוצח את ה-GPU.

אגב, אל תשכחו את ה-YLOD של ה-PS3.

לא טענתי שכן.

אבל עדיין יש דיווחים על RROD גם לגרסאות בטכנולוגיית 35 מיקרון.

הYLOD הוא בסה"כ אינדיקציה לבעיית חומרה בPS3. לגיטימי. בכל מוצר שתייצר יהיה X מוצרים שיתקלקלו.

ההיקף שלה ה-ר-ב-ה יותר נמוך מזה של הRROD וסוני נותנת אחריות מלאה על מקרים כאלה ומחליפה את המכשיר בחדש.

פורסם

מזדה - צא מהמחשבה המגוכחת הזאת של - כולם פורצים.

בעולם זה ממש לא נפוץ לפרוץ את הבוקס.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
בדיוק ההפך!! אחרי שמייקרוסופט עשו צעד מאוד משמעותי, ואפילו קיצוני, שלמעשה יכריח את הנחסמים לרכוש קונסולה חדשה רק בשביל להיכנס שוב לאונליין - יותר סביר להניח שיהיה כאן חרם צרכנים ומעבר מסיבי ל- PS3.

כי אם עד עכשיו מה שהחזיק את שחקני הבוקס זו העבודה שהם יכולים לשחק במשחקים צרובים וכד' - עכשיו אין להם שום סיבה להישאר נאמנים לה, ולא למיקרוסופט אחרי צעד שכזה.

אתה מבין אבל שזה לא ה-ban wave הראשון שהם עושים נכון? זה בערך השלישי או הרביעי כבר. ועדיין לא ראיתי נפילה גדולה במכירות ה-360.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...