Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

גוברים בעלי החנויות שאומרים לי שמורל נשרפים מהר בניגוד להרבה רמקולים.

הם רגישים ל+ ו- לא נכונים,לא כדאי לשמוע בהם גבוהה עם מגבר.

הטוויטר שלהם נשרף מהר מאוד,יש לי חבר שהיה בחנות של תומ-קאר,והוא הראה לו ש-60% מהרמקולים השרופים הם של מורל[כל אלה שבאו ליישם את האחריות].

אני מפחד להגביה גבוה איתם.

המגבר שלי בגיין על חצי,יש לי 6X9 של מורל טמפו.

נעימ"א

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשקוש בלבוש

כניראה שיש למוכרים האלה אינטרסים למכור לך מוצרים אחרים, בכל מקרא גם אם קנית סט רמקולים כלשהו יש לך אחריות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לכל רמקול יש ממוצע מסויים של מימוש אחריות בגלל שימוש לא נכון או פגם בייצור.

אם יש מוצר מסויים שנמכר יותר מכמעט כל מוצר אחר באותה קטגוריה, מן הסתם הממוצע הזה יהיה גבוה יותר.

מה גם שרמקול מהרמה הבסיסית הרבה פעמים מוצא כמשמש לאנשים לא מנוסים שמשתמשים בו לא נכון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה יכול להיות שקט.

אין שום בעיה באיכות הבניה והעמידות של מורל , ומעבר לזה השירות שלהם מעולה .

קניה של מורל בהחלט מומלצת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לצערנו מרבית המתקינים הם לא מציאה.

והם מחפשים לדחוף מוצרים מסוימים על אחרים.

ועל הדרך ללכך על מוצרים אחרים.

מורל חברה ישראלית!! ולכן גם עם יש תקלה / נשרף וכו. התיקון יהיה זול יותר. מהיר יותר והכי חשוב יתוקן בחברה המיצרת!! ולא אצל גורם שלישי.

ולכן התיקון יהיה לא כמו. הוא רמקול חדש!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
התכוונתי לחיבור שלהם במגבר.

אני מציע לך לא לחזור לאותו המתקין , מה שהוא אמר לך גובל או בחוסר מקצועיות מקצועית או חוסר מקצועיות שיווקית (במילים עדינות)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בעיקרון לא התקנתי אצלו.

הלכתי עם חבר לקנות מערכת והיו לו את הרמקולים שלי,אז שאלתי אותו שאלות,רציתי לדעת מה הוא אומר,וזה מה שהוא אמר.

בכל מקרה אני לא מקשיב לבעלי חנויות,פשוט שמעתי את זה מהרבה בעלי חנויות אז רציתי לבדוק את זה איתכם,כי הלוואי שהיה לבעלי חנויות את הידע שיש לחברי הפורום.

פורסם

למעט הMT11 שהוא הטוויטר של הדוטק הישן שהוא באמת לא היה מציאה גדולה, כל שאר הרכיבים של מוראל עד היום מנסיוני האישי מאוד עמידים.

אבל כל רמקול יכול להשרף מאוד מהר בהתקיים תנאים כגון מתקין גרוע, התקנה גרועה, תקלה במערכת ההגברה או תקלה בכוונים.

המגבר קיקר KX600.4 שלי סבל מתקלה שבה הוא הוציא DC לרמקולים, מגבר עם כוח שכזה... לולא הוופרים היו אילייט נראה לי כבר מזמן הסלילים שלהם היו נשרפים אבל רמקול שמסוגל לספוג 200 וואט הוכיח את עצמו יפה מאוד ולא קרה להם נזק אפילו במצב קריטי שכזה.

אז תהיה שקט בקשר למוצר, תהיה מאוד מודאג לגבי הידיים שמתקינות לך אותו ברכב...

וזה שהתרבות הישראלית היא חסרת תרבות זה דבר אחד

אבל סטנדרטים ישראלים בתעשיה - הם מהגבוהים בעולם בכל תחום.

קצת ריספקט למסגרת, הרבה כבוד למגזר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר ב"צלילי אורנים".

הוא אמר לי שה-JBL עדיפים על המורל בכמה רמות.

את האמת את ה6X9 שלי אני התקנתי.

היה לי שם פיוניר ישנים,הוצאתי את הפיוניר ושמתי אותם,חיברתי אותם למגבר,נתתי לחבר שעובד בזה לראות והוא אמר שזה בסדר גמור.

---

עכשיו קראתי "נושאים דומים",והיה דיון דומה לזה ויש שם תגובה של חבר פורום שיש לי כמה שאלות לגביה:

"אלה שבד"כ שרפו את הטוויטרים של הסט הזה, זה גם אלה שמזהים את התוצאה של הפעלת bassboost בשיא העוצמה של המגבר על סאב שמוציא רק עיוותים - ואומרים על זה "איכות"...

לפי דעתי זאת תופעה מאוד מוזרה - כשמושיבים סט של רמקולים שכל ערוץ שלו בנפרד מקבל לפחות את ה100RMS על מגבר שכל ערוץ שלו מספק בין 50 ל75 RMS במקרה הטוב ומפעילים אותו על 90 אחוז מהעוצמה - והטוויטר נשרף... מאוד מוזר! (בציניות חמורה כמובן...)

א. - מי שמגביר מעל 75% היכולת של המגבר או הHU - מסתכן בקבלת עיוותים גבוהים - זה מה ששורף רמקולים.

ב. מי שלוקח מגבר שהוא יותר חלש מהרמקול שאותו הוא מגביר - גם לא יקבל תוצאות טובות בעוצמות נמוכות וגם יקבל עיוותים בעוצמות הגבוהות.

ג. מי שלוקח מגבר שהוא יותר חזק מהרמקולים ופותח בו את הגיין יותר מידי או שמגיע למצב שבו הHU עובד על העוצמות הכי גבוהות שלו - מכניס עיוותים למערכת שלו ומן הסתם מסתכן בשריפת\הריסת חלק הרכיבים שלו.

טוויטר זה אלמנט מאוד רגיש - הוא בקלות נהייה צעקני והוא גם באותה הקלות נשרף - הגברה לא נכונה או כוון לקוי ישיגו את אותם התוצאות - חוסר תוצאות."

בעיקרון יש לי מגבר ישן של JBL מלפני 4 שנים,הוא מוציא 80RMS לערוץ,המורל טמפו 6X9 נותנים 140RMS.

יש לי רדיו דיסק של פיוניר-עוצמה מירבית 62,אני שומע על 50 הכי גבוהה,הגיין במגבר על החצי בדיוק.

ב-50 עדיין אין לי עיוותים,53 מתחילים העיוותים,השאלה אם זה נשמע לכם סביר? עד כמה המגבר מנצל את הרמקולים? והאם אני בדרך להרוס את הרמקולים? הגיין סביר?

בעיקרון אני לא עובר את ה-50 ברדיו דיסק,ורוב הזמן אני שומע 40.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...