Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ| מערכת עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי עומד בפני קנייה של מערכת

יש לו תקציב של עד 10 הוא שומע לרוב האוסים בייחוד פוגרסיב

הוא לא שמע הרבה מערכת וידע שלו במערכת דל

אבל הוא עוסק במוזקיה לכן הוא רוצה איכות גבוהה

איזה מערכת אפשר להרכיב בתקציב הזה?

פורסם

מומלץ שתגיע עם החבר למפגש הקרוב שייערך ברמת גן , תוכל להיחשף למספר גבוה מאד של מערכות ברמת ממחירים שונה ( גם של 10K + )

פורסם

אם הידע שלו במוזיקה הוא רב כפי שאתה מתאר - הוא לפחות היה יכול לתאר איזה סוג צליל הוא אוהב (לא סוג מוזיקה, סוג אופי של סאונד)

רך נעים ועמוק?

בהיר צלול וחד?

קריספי? :-P סתם סתם...

זה לא תקציב קטן - אפשר לעשות הרבה שטויות בתקציב כזה ואפשר גם לעשות משהו נהדר בתקציב שכזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שבטוח שבתקציב הזה הייתי מכין את השטח לפני:

-איטום

-חיווט

-רדיו דיסק אפשר מעכשיו להמליץ

-כנ"ל לגבי מגברים

-ולהשאיר תקציב לקומפ' וסאב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אם הוא מקשיב לפרוגרסיב והוא בא מהסצנה הזאת אז אני ממליץ לא לקנות סאב בכלל כדי לשמור על הסאונד האולפני \ מוניטורי שהוא כנראה נחשף אליו . הייתי מרכיב סט קדמי 3 חלקים ברמה גבוהה מאלמנטים legatia של hybrid עם דגש על איטום מאסיבי והתקנה מקצועית.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לגבי שלושה חלקים , הייתי שוקל זאת שכן זה מצריך התקנה יקרה ובניות במקרים רבים ולא בטוח שהוא מעוניין בכך.

זה כמובן הוא צריך להגיד.

לגבי הלגטיה אני כמובן יותר ממליץ , סט רמקולים מצוין. כמובן שלגבי הלגטיה וכל סט קדמי אחר חשוב לשמוע קודם לכן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אם הוא מקשיב לפרוגרסיב והוא בא מהסצנה הזאת אז אני ממליץ לא לקנות סאב בכלל כדי לשמור על הסאונד האולפני \ מוניטורי שהוא כנראה נחשף אליו . הייתי מרכיב סט קדמי 3 חלקים ברמה גבוהה מאלמנטים legatia של hybrid עם דגש על איטום מאסיבי והתקנה מקצועית.

איך בדיוק פרוגרסיב האוס מסתדר עם רמקול מוניטורי?:roll:

under construction..

פורסם

מה שמוזר בעיניי זה שהמלצה לעבודה ללא סאב מגיעה מחבר פורום שבסמלון שלו יש תמונה של אשה עם דאבל D - בכל פרמטר.

והשאלה היא אם המשורר התכוון לL8 או לL6 בתור וופרים

כי הL8 הם לחלוטין סאב וופרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

L8 יורד נמוך ועושה זאת מצוין , אבל עדיין הוא לא תחליף לסאב .

לא יעזור , סאב זה סאב-וופר ו וופר זה וופר . כל אחד בתפקידו הוא.

היום חיברתי את הכאוס שלי אחרי בערך שנה שהוא לא היה מחובר . זה הזכיר לי כמה וופר שיורד נמוך זה טוב ויפה , אבל זה לא במקום סאב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא במקום - אבל אפשר לחיות עם הL8 - באמת אפשר.

Pioneer TS-X150

פורסם
לא במקום - אבל אפשר לחיות עם הL8 - באמת אפשר.

אני לא ממש מבין מה אתם אומרים אחד לשני זה נשמע לי שפה אחרת לגמרי

פורסם

L6 ו L8 אלו דרייברים מבית Hybrid Audio.

הL8 הוא אלמנט ורסטילי שגם מוצהר ע"י היצרן כ Midwoofer/Midbass/Midrange, אך בשום פנים הוא לא תחליף לסאב.

לגופו של ענין, אני מצטרף לחבריי ומציע להגיע למפגשים, לשמוע ולהחליט.

המלצה חמה לשמוע סטים מבית הייבריד אודיו. את הקלארוס ואת הלגאטיה.

פורסם

בפרוגרסיב האוס טראנס ומוזיקה אלקטרונית בכלל יש שימוש מועט בתדרי סאב אם בכלל . מה ששומעים במועדון זה ממש לא נאמן למקור . זה לא שחורה או היפ הופ או כל דבר אחר . ומידים איכותיים עם איטום מאסיבי בכיף מנגנים 60 הרץ עם רול אוף עד ל 40 . אני מסיק פה מסקנות כמובן בנוגע לטעם של פותח השרשור אבל אם זה המצב אני חושב שהוא יפיק יותר תועלת ממערכת 3 חלקים סופר איכותית בלי סאב . מוזיקה אלקטרונית אין צורך בסאב ולא משתמשים בסאב גם כשיוצרים אותה ,ולא רק חובבנים עם קיובייס בבית . ואני לומד מוזיקה אלקטרונית ויצירה וכל מה שקשור . אפילו באולפני מאסטרינג אין סאבים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ובכלל לשמור על דינמיות ומהירות הכרחית לטרנסים הוא יזרוק רק 40 אחוז מהתקציב על סאב ומונו איכותיים . שגם ככה לא ינוצל אף פעם . מוזיקה אלקטרונית מתה מתחת ל 40 . עדיף להשקיע בתחום המיד וכל מה שמסביב .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מניח שאף פעם לא יצא לך לשמוע כמו שצריך דיסק של trentemoeller שאתה קובע כזה דבר...

או דיסק כמו eatstatic

או JVIEWS

או אפילו קטע ניגון גיטרות של ארמיק או אוסקר לופז

הדיסק החדש של מדונה? hard candy? יצא לך לשמוע?

מוזר אבל תחומי התדרים בכל ההקלטות שציינתי גולש היטב מתחת ל40 ומרעיד את כל הרכב וזה מוזיקה אלקטרונית וג'אז מעורב עם היפהופ ואלקטרוני ואפילו גיטרות ספרדיות וקלאסיות

אפשר גם לתת לך קטעים אופרטיים שיש בהם צורך מוחשי לסאב וופר אבל הייתי יכול לעצור בטרנטמואלר :|

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...