Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ| מערכת עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי על טראנס מה מדונה ? דיברתי על ארמין ,טייסטו ,פול ואן דייק ,יהל ,ATB .. יותר סצנת מועדונים ,מקווה שהבנת . ואיכשהוא אני דיי בטוח שמדובר על הסוג הזה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אף אחד מהאומנים/הרכבים שציינת זה לא טראנס.

יותר בכיוון של קלאב-האוס.

במוזיקה אלקטרונית יש טונות של באס.

החל מהאוס על סוגיו וטראנס על סוגיו והמשך בטריפ-הופ,אסיד-ג'אז,ג'נגל,בריק-ביטס וכו'.

להגיד שאין צורך בסאב זה אולי קולע לטעם שלך, אבל מכל בחינה אחרת זה לא נכון בתור המלצה גורפת.

לא רק שמשתמשים בסאבים, חלק מהדיג'ייז המוכרים ,מתקלטים עם BUTT KICKER מחובר לכיסא(כמו מתופפים), וזאת על מנת לקבל את התחושה של התדרים מ60HZ ומטה.

under construction..

פורסם

כל האומנים שציינתי זה טראנס על סוגיו השונים. האוס דאנס זה גם טראנס . ארמין זה uplifting \ epic trance ורוב האחרים זה פרוגרסיב טראנס ויש אמביינט טראנס. כל מה שקשור לבריק ביט גאז' או הדברים שרשמת שם זה פשוט לא זה ואין לי מושג מאיפה הבאת את זה. יש באסים אני לא אמרתי שאין אבל לא כאלה שמידבאס איכותי לא יסתדר איתם במיוחד בסט 3 חלקים. פשוט לא יהיה את אפקט ה thump שסאב מביא ברכב.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

או בייבי טראנס:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין תחליף לסאב נקודה!

במקרה שלו הייתי הולך על סאב 10 ,זה יהיה די והותר,אססין יהיה מעולה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הרבה מהשמות הם בערך אותו הדבר.

בגדול פלוס הכל נחשב Trance.

בסתם גדול 90% מזה זה גם Progressive trance, שהוא גם ההתפתחות של הטראנס עם הטכנולוגיה במשך השנים , לכן 90% מכל טראנס שתשמעו יהיה פרוגרסיב .

מכאן הכל בא בהרבה תת קטגוריות כמו דאנס והאוס שזה גם סוגים של טראנס.

הסגנון של ארמין הוא Uplifting trance כפי שהוא מגדיר אותו בעצמו ,או Epic trance שזה הסגנון של רוב האמנים הגדולים עם ברייקים באמצע עם עליות וירידות . כשיש מלל או זמר\זמרת = Vocal Trance.

יש גם סגנונות פחות אגרסיביים ויותר שקטים וריגשיים דוגמת Dj yahel או ATB שזה Ambient trance שיכול לבוא בשילוב עם Vocal.

אין פה שום קשר למדונה או ג'אז או גיטרות ( למרות שקיים כמובן ) כי המוזיקה לא חייבת להיות מבוססת על כלים אמיתיים ולכן אין צורך ואין אינדיקציה לצליל באס עמוק מאוד מכלים שמפיקים אותו באופן טבעי ולכן 99% מהאמנים לא משתמשים ב SUB BASS מאוד נמוך כי זה הורס להם את המיקס , כי לתדרים סופר נמוכים יש נטייה "להתלבש" על כל שאר התדרים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הויכוח הזה מיותר מעיקרו.

צריך לדעת מה מעדיף הבנאדם. אם הוא לא ממש סגור על עצמו - הדרך הכי פשוטה בשבילו 'ללמוד' מה הוא מעדיף היא להגיע למפגש ולשמוע מגוון סטאפים.

הערת אגב לגבי אינסוף הסגנונות בתוך טראנס (ולא רק) - זה כבר נהיה מגוחך לחלוטין.

אני מכיר את הנושא דווקא מכיוון המטאל וגם שם יש כל הרבה ז'אנרים ותתי-ז'אנרים שאפשר להשתגע.

יש אחלה סרט תעודה בנושא - אני תמיד נקרע מצחוק כשעץ הסיגנונות שם הולך ותופח לאורך הסרט.

מזכיר לי - פעם אמרתי למישהו שאני אוהב פרוגרסיב-מטאל.

כשנכנסנו לרכב היה בפנים דיסק של opeth.

הוא מסתובב עם פרצוף חמוץ ואומר לי בשיא הרצינות 'אחלה דיסק אבל זה בכלל פרוגרסיב דת'-מטאל'.

התגובה שלי כצפוי היתה - "?ok, but who gives a f**k".

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...