Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט בוקהנגרה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא סימן אותי קודם. יותר נכון, את כלל כתבי הרכב הישראלים...

אכן, מבחן דרכים מרשים באיכותו. בניתוח, באיכות הכתיבה, בתובנות ובתמונות. אכן, ייצוג מכובד של "המגזין" מול "פולקסווגן איטליה" ש"הזמינה אותם לבחון את הגולף GTI". וואט אה לואד אוף קראפ.

sronis, אני לא מכיר אותך, אך אתה מצטייר לי כמו איזה תיכוניסט משועמם מאוד

ואפשר לסכם את דבריך כפי שאתה מכנה זאת בעצמך -תרשה לי בבקשה לצטט אותך:

"וואט אה לוט אוף קראפ." מאחר ואני מניח כי לא נהגת בגולף GTI החדשה, אני לא מבין כיצד אתה מבקר את מי שכן נהג?

ועוד על מסלול מרוצים טהור כמו מונזה,שבו באמת אפשר להרגיש את ה GTI עד מגבלותיה.

דר"א, אני בעצמי מתעניין בגולף GTI החדשה, ומכאן החל החיפוש אחר מידע אודותיה שדר"א

לא מצאתי באף מגזין ישראלי אחר, חוץ מבמגזין ITURBO שככל הנראה זה "מציק" לך משום מה.

תמיר

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם חיים בסרט?

ה-GTI MK6 תתומחר בהרבה יותר ממה שהם פרסמו, הם כתבו בין 210-250K.

אני מאמין שזה יהיה יותר לכיוון ה-250 לצערי.

אתה טועה משלוח של GTI MK6 כבר נמכר ו 210 הוא המחיר לגרסת 5 הדלתות (ידנית לא DSG)

פורסם
sronis, אני לא מכיר אותך, אך אתה מצטייר לי כמו איזה תיכוניסט משועמם מאוד

ואפשר לסכם את דבריך כפי שאתה מכנה זאת בעצמך -תרשה לי בבקשה לצטט אותך:

"וואט אה לוט אוף קראפ." מאחר ואני מניח כי לא נהגת בגולף GTI החדשה, אני לא מבין כיצד אתה מבקר את מי שכן נהג?

ועוד על מסלול מרוצים טהור כמו מונזה,שבו באמת אפשר להרגיש את ה GTI עד מגבלותיה.

דר"א, אני בעצמי מתעניין בגולף GTI החדשה, ומכאן החל החיפוש אחר מידע אודותיה שדר"א

לא מצאתי באף מגזין ישראלי אחר, חוץ מבמגזין ITURBO שככל הנראה זה "מציק" לך משום מה.

תמיר

ואו.

תקוותי היא, לפחות, כי אני מצטייר בפניך כתיכוניסט משועמם בעל ציון גבוה בבגרות בלשון והבעה (מצרך נדיר בימינו). אם אכן כך המצב, תמהני הכיצד לא הרגשת בחוסר מסוים בנושא זה באתרו של מר פייביש, המתיימר להיות שותף שווה (ואף יותר מכך) לכלל המדיות העיתונאיות הישראליות בנושא כלי-רכב. אחרת, הרי, לא היה כתוב בו על ליטופים של נאדים. (סליחה, זה היה בוטה מדי?)

לענייננו: אכן, לא נהגתי בגולף GTI החדשה. אני גם לא מבקר את מי שנהג וחיווה דעתו, כמו בוחני EVO, אוטוקאר וקאר, למשל. אתה יודע מה? אני גם לא באמת מבקר את מר גיל ברוך, שאין לי מושג מיהו. נהג בה על מסלול? יופי לו, באמת.

הרגיש את המגבלות שלה? עוד יותר טוב. מה זה לימד אותנו? לצערי - כלום. בפירוט? שהבלמים טובים (יופי), שאין סימני תת היגוי (אבל המכונית מחליקה מכוח האינרציה, מה?), שההגה מדויק, שהאחיזה גבוהה, שהמנוע חזק ושהגיר טוב. אכן, "מבחן דרכים" מקיף וממצה אשר יגרום לי לרוץ ולקנות את האוטו. "פולקסווגן איטליה" ש"הזמינו" את המגזין, יהיו מרוצים.

ומה הסיכום? האוטו מצוין, אבל את ה-GTI הנכונה (זאת בשין קוף ריש?), שתעשה את העבודה ביתר קלות ותגרום לחיוך רחב יותר, כבר לא ייצרו. ועכשיו תמהני בשנית - על איזו GTI הוא מדבר בדיוק? ואל תגיד לי דור ראשון או תזכיר את האונו טורבו האלמותית, בבקשה. אחרי אני אקיא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואו.

תקוותי היא, לפחות, כי אני מצטייר בפניך כתיכוניסט משועמם בעל ציון גבוה בבגרות בלשון והבעה (מצרך נדיר בימינו). אם אכן כך המצב, תמהני הכיצד לא הרגשת בחוסר מסוים בנושא זה באתרו של מר פייביש, המתיימר להיות שותף שווה (ואף יותר מכך) לכלל המדיות העיתונאיות הישראליות בנושא כלי-רכב. אחרת, הרי, לא היה כתוב בו על ליטופים של נאדים. (סליחה, זה היה בוטה מדי?) תגיד לי אתה שפוי? אתה פשוט חולני באובססיה כלפי אותו פייביש, ומבטל את פועלו? ודאי שהוא שווה בן שווים, המגזין לפי עיון מעמיק בו, מעלה מבחנים וכתבות שלא נראות כמו פרסומת לקקנית ליבואן זה או אחר, וניכר בו כי זו עיתונות אמיתית לעומת חלק מעיתונאים אחרים שנראים לי כמו כתבי חצר של יבואנים. ובכלל מי אתה שתגיד שהוא לא שווה? אולי מסתתר כאן "גילוי נאות" מצידך? אינטרס נחבא? משהו כאן לא מסתדר לי. ולמען הסר ספק -אין לי שום קשר למגזין, לפייביש, או לכל מגזין אחר, פשוט מהצד זה נראה רע ההתנהלות שלך מול מגזין מכובד.

לענייננו: אכן, לא נהגתי בגולף GTI החדשה. אני גם לא מבקר את מי שנהג וחיווה דעתו, כמו בוחני EVO, אוטוקאר וקאר, למשל. אתה יודע מה? אני גם לא באמת מבקר את מר גיל ברוך, שאין לי מושג מיהו. נהג בה על מסלול? יופי לו, באמת.

הרגיש את המגבלות שלה? עוד יותר טוב. מה זה לימד אותנו? לצערי - כלום.

עד כדי כך האובססיה עלתה לך לראש שאחרי שאתה קורא בעיון מבחן דרכים אתה אומר שלא למדת כלום?

בפירוט? שהבלמים טובים (יופי), שאין סימני תת היגוי (אבל המכונית מחליקה מכוח האינרציה, מה?), שההגה מדויק, שהאחיזה גבוהה, שהמנוע חזק ושהגיר טוב. אכן, "מבחן דרכים" מקיף וממצה אשר יגרום לי לרוץ ולקנות את האוטו. "פולקסווגן איטליה" ש"הזמינו" את המגזין, יהיו מרוצים. מה זאת אומרת יגרום לך לרוץ לקנות את הרכב מה אתה צריך להיות פרסומת לשיווק של רכב זה אצל היבואן? או לבחון רכב באופן אוביקטיבי, ולחוות דעה אמיתית?

ומה הסיכום? האוטו מצוין, אבל את ה-GTI הנכונה (זאת בשין קוף ריש?), שתעשה את העבודה ביתר קלות ותגרום לחיוך רחב יותר, כבר לא ייצרו. ועכשיו תמהני בשנית - על איזו GTI הוא מדבר בדיוק? ואל תגיד לי דור ראשון או תזכיר את האונו טורבו האלמותית, בבקשה. אחרי אני אקיא. שלושת המשפטים האחרונים מראים שאתה פשוט לא מבין את העומק בעולם המוטורי, ואם אתה "מקיא" כשמדובר בגולף GTI דור ראשון, ואתה ככל הנראה מתהדר בזה שאתה מבין במכוניות אז תסלח לי מאוד אתה בור לגמרי.

רוני

שלום sronis

התשובות שלי באדום.

תמיר

פורסם

תמיר היקר,

האם אתה במקרה משתייך למשפחתו של קובי ליאני? כקולגה שלו, כולי תקווה שלא :wink: (כן, נחבא כאן גילוי נאות בקשר לעיסוקי. נראה אם תמצא אותו).

באשר לשפיותי - היא תקינה ושלמה, תודה. אין לי שום אובססיה חולנית, אני פשוט משתעשע כל פעם מחדש לראות את פרי ידיו מופיע מעל גבי הרשת בלינקים כאלה או אחרים. אם שמו לא יוזכר, האמן לי שאשתדל שלא להזכירו לשווא :lol:

באשר לשווה בין שווים - אנא הראה לי עיתונאי רכב אחד אשר יזכיר את מר פייביש בשורה אחת עם שאר העיתונאים. הבנאדם הועף מכל פורום אפשרי ברשת ולאחר מכן אף העז לבטל את שאר העיתונאים לא פעם מעל גבי אתרו (זכורה לך למשל הכתבה על מרוץ הקארטינג בלטרון?).

הייתי מוסיף לך כאן לינקים לכתבות לקקניות, מתחסדות ומלאות חשיבות עצמית שלו - אבל זה מיותר. פשוט צריך לעשות אנדנדינו ולפתוח אחת רנדומלית. יודע מה? בוא נעשה ההפך - אנא מצא לי כתבה שלו עם ביקורת נושכת על רכב. משהו עם בשר.

מגזין מכובד? רק בראש של פייביש. וכנראה גם שלך.

באשר לאותו "מבחן דרכים" (=כמה הקפות במונזה. נראה לך רציני? היה צריך לקרוא לזה "התרשמות ראשונה"). אנא ספר לי מה למדת אתה ממבחן זה, אשר לא יכולת ללמוד ממפרט היצרן ומעט הגיון בריא?

ולסיום, הבה נשחוט פרה קדושה (ועם בעלי גולף GTI MK1 הסליחה):

גולף GTI דור ראשון במצב מקורי (כלומר - ללא שיפורים), בקונטקסט של היום, היא מכונית ספורטיבית עלובה למדי. נכון, יש לה הגה מתקשר יופי וגם השלדה מדברת אליך, אבל מה זה עוזר כשזוויות הגלגול מופרכות, כשהביצועים עלובים והאחיזה נמוכה? תראה לי בנאדם אחד שפוי בדעתו שבאמת יעדיף סשן נהיגה ספורטיבי במכונית כזו לעומת, נניח, GTI דור 6. (ועכשיו יקפצו כל מיני מתחסדים נוספים שצריך ככל הנראה סיבוב על שתי המכוניות בשביל להשתיקם).

ולאחר שזה נאמר - ה"הקאה" לא כוונה למכונית עצמה (שיש לי אליה הרבה כבוד), אלא לנטייה הפייבישית לחזור ולהתרפק על העבר, בבחינת "פיאט אונו טורבו זה הרכב המושלם". כמה אפשר כבר לקרוא את הזבל הזה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בשנת 2006 כשטסתי לצ'ילה נהגתי על אונו טורבו 2005 (נראה לי שאפשר למצוא פה בפורום התייחסות שלי לנושא).

יחסית לרכב מודרני אמיתי היא באמת זבל, אבל כיף לעשות איתה שטויות. היא מאוד מהירה וזה מפחיד, כי אין לה שום מערכת מודרנית חוץ מחלונות חשמל אופציונאליים.

אבל לא הייתי משווה אותה כיום אפילו לגרסה הבסיסית ביותר של ה600.

סף הריגוש של כולנו עלה עם השנים, וצריך יותר ויותר בשביל להשאיר אותנו עם פה פתוח. הבעיה היא שרובנו זוכרים את הרכבים הישנים שלנו, בהשוואה למה שהיה לפני כן.

אם תקחו מכונת זמן ותראו את הביצועים של מאזדה 3 למישהו בשנות ה80 ואולי אפילו ה90, הוא יקבל שוק אם תגידו לו שזה הרכב הכי נמכר בארץ.

כמו שאונו טורבו או GTI MK1 הייתה יכולה להיחשב לרכב הסדרתי הכי מהיר בעולם אם היו מייצרים אותה בשנות ה50, כיום היא זבל.

מגיע רגע שבו צריך להכיר באבולוציה של הרכבים ולהכיר בעובדה שהרכבים של העבר לא יכולים להתחרות עם החדשים יותר.

פורסם

סרוניס ותמיר, די לריב! ועוד על מה!? על פייביש הכריש חח נו באמת... :-D.

סיאט איביזה ב-170K זה פשוט מופרך, אין מילה אחרת.

ה-GTI 5.5 (ככה אני קורה לה) כמעט זהה לדור ה-5, אז מקבלים עוד כמה שטויות...

מתי יביאו לארץ את הדבר האמיתי?

272813.jpg?r_498x333

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה שרוני מנסה לומר ולא יכול לומר כי הוא חייב להיות פוליטיקלי קורקט הוא שמר "תמיר ליאני" הוא מר "אילן פייביש".

הוא למעשה המשתמש היחיד בפורום שמתייחס לדברים הקשורים למגזין הרכב המהולל iturbo ולמנהלים יש גם כלים נוספים על מנת לבצע את ההצלבה הזו :)

נ.ב. אם 210K הוא התמחור המקסימלי לGTI אז אפשר בהחלט להוריד את הכובע, כי הקודמת החלה בסביבות 215-220 ל3 דלתות ידנית והסתיימה באזור 250 למחומשת דלתות DSG.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את האמת, אני גם חשבתי על האפשרות הזאת.

נ.ב.

פייביש פעם הבאה אתה מזמין אותי אישית לטיול שאתה מארגן :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה שרוני מנסה לומר ולא יכול לומר כי הוא חייב להיות פוליטיקלי קורקט הוא שמר "תמיר ליאני" הוא מר "אילן פייביש".

הוא למעשה המשתמש היחיד בפורום שמתייחס לדברים הקשורים למגזין הרכב המהולל iturbo ולמנהלים יש גם כלים נוספים על מנת לבצע את ההצלבה הזו :)

פוליטקלי קורקט? אני? כאן? פחחח, ככה אתה מכיר אותי? :wink:

ת'כלס, לא צריך כלים ממוחשבים בשביל להבין את זה לבד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...