Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התחילה לי בעייה באיתותים והיא מוזרה.

מוריד (או מעלה) את הידית כדי לאותת, זה מתחיל טוב (תיקתוק ואורות מהבהבים) ואז פשוט גווע, קצב התיקתוק יורד, נעצר ומפסיק לחלוטין. לפעמים אפילו אין את זה, וזה פשוט לא מגיב או מתחיל ומייד נעצר.

עצות?

פורסם

כשהאתותים מפסיקים לפעול, נסה להפעיל את אתות החרום (הלחצן האדום) ואם הם גם לא פועלים כשורה התקלה הנה מקוצב האתותים (FLASHER) שהנו פגום.

כדי להחליפו, יש להסיר את פלסטיק חובק ההגה התחתון והוא כעין ממסר מרובע בצבע כחול (בדגמים הראשונים לפעמים בכתום)

המתחבר אל מנגנון ידיות האתות/אורות/מגבים וניתן להוציאו ע"י משיכתו החוצה כלפיך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי

תודה רבה לכל המגיבים.

רפי בדקתי כעצתך ובזמן התקלה (כשהם לא מגיבים) הבעיה גם באורות החירום (אין הבהוב).

לגבי נורות שרופות - כולן תקינות ואכן כפי שנאמר למעלה, בפונטו (אולי גם באחרות) כאשר נשרפת נורה אז קצב האיתות גובר (נהייה ממש עצבני) ולא כפי שמופיע אצלי (מאט עד כדי נעצר ואין הבהוב כלל).

מישהו יכול להגיד לי בכמה תסתכם העלות (חלק ועבודה) במוסך?

רפי - האם במוסך אורי מלמד בחיפה מתקנים את זה?

מישהו יודע להגיד אם ניתן לעשות את זה לבד בפשטות יחסית? איפה ניתן להשיג את החלק?

פורסם

אני אפרק זאת בעצמי וננסה לבדוק, אולי מגעים וקצת WD יסדרו את זה, אם לא אני אקנה ואחליף.

שאלה קטנה, קראתי גם בפורומי פיאט בחו"ל ולא מצאתי תשובה ברורה - צריך לנתק את המצב לפני כן?

אם כן - יש חשיבות לקוטב?

תודה על העזרה!

פורסם
במקרה הזה ובשיטת הפעולה שכתבתי, אין צורך בניתוק מצבר.

בברכה - רפי לין :-)

היי

רפי - תודה רבה על ההדרכה! פירקתי את חובק ההגה התחתון (שלושה ברגי אלן מס' 3) וישר איתרתי את הריליי, הוא בצבע כחול אצלי.

פירקתי אותו, קצת ניקיתי, שמתי WD40, ובינתיים זה חזר לפעול.

בכל מקרה, ביררתי כמה עולה, ומסודאי/מ.י.ר נמסר שזה יעלה 140-160 ש"ח, ביררתי גם בקלוש (במפרץ חיפה) והוא נקב במחיר של בסביבות 40 ש"ח.

ההפרש הגדול אני מניח כי זה (היקר) מקורי והשני (הזול) חליפי מאוד. יש סיבה להשקיע ולקנות (במידה והתקלה תחזור) את המקורי? או להסתפק בחליפי?

ושוב תודה רבה על ההדרכה, זה היה פשוט !

• תוכן חדש...