Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שרשמת אלו מקומות עבודה קלאסיות למהנדס מכונות, בטח שבנושאי ההתמחויות הקיימות כרגע בשוק (מכטרוניקה/מבנים וזרימה).

יותר מזה, מכל מה שרשמת, אני לא רואה מקום אחד שיזדקק למהנדס שמתמחה דווקא בתחום הרכב!

(תע"ש/רפא"ל, במידה והם כבר רוצים ליצור משהו עם רכבים, משתמשים בעזרתו של עידו כהן ושות')

אני מחכה (ומצפה) לשמוע את תגובתו של שי ז. לעניין.

לדעתי אתה טועה , נדבר על זה באחת ההפסקות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בי-סיינס במכונות זה אחלה, ההתמחות זה אולי... אבל אולי 20 נקודות זכות בתואר.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא הבנתי, מדובר בהתמחות חדשה בתוך מגמת מכונות או שמדובר בתואר חדש בפני עצמו? - נשמע הזוי לגמרי. :shock:

לבחור שמעלי, בכל מוסד אקדמאי איכותי ההתמחיות לתואר B.Sc (אצלנו בחשמל צריך לבחור 3) הינן לפחות 60 נ"ז מכל התואר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יפה, גם בהנדסת מוכונות התמחות ברכב (בדיוק כמו שאתה בחרת 3) גם הם עושים הנדסת מכונות רגיל ויקחו איזה 20 נ"ז שיהיו קשורות לרכב. השאר יהיה קשור להנדסת מכונות קלאסי.

-איוניק 5 עלית

פורסם

לבחור שמעלי, בכל מוסד אקדמאי איכותי ההתמחיות לתואר B.Sc (אצלנו בחשמל צריך לבחור 3) הינן לפחות 60 נ"ז מכל התואר.

לא יודע באיזה מוסד אתה לומד או בכלל , שהחלוקה היא לפחות 60 נ"ז להתמחות.

:shock:

להלן הפירוט של מכללת אפקה להנדסת מכונות/חשמל:

"

לצורך קבלת התואר יש לצבור 160 נקודות זכות (נ"ז) לפי הפירוט הבא:

140 נ"ז נצברות מלימודי החובה במתמטיקה,סטטיסטיקה, פיסיקה, הנדסת מכונות ופרויקט גמר.

20 נ"ז נצברות מקורסי הבחירה באחד ממסלולי ההתמחות כפי שמפורט בהמשך (אין חובת התמחות במחלקה). "

פורסם

פשש יפה שהבאת את זה כנתון מדוייק, אני פשוט עכשיו לקראת סוף התואר ואני די מבין את מבנה תואר ההנדסה.

כמו שאמרתי, כל מהנדס מכונות שירצה להתמחות ברכב יכול לעשות זאת ע"י 3-5 קורסים

-איוניק 5 עלית

פורסם

מה מפריע ללמוד הנדסת מכונות רגילה ולהתמחות במנועים לדוגמא? מה הטעם של ליהיות "מהנדס רכב", הרי לא תדע איך לתכנן כל חלק קטן ברכב בצורה ההכי טובה, תתמקד גם ככה במספר פנים מצומצם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בניגוד לרוב האנשים כאן אני חושב שיש מקום לתחום אבל לא בתכנון.

כל יבואן חלפים, משפץ רכיבים, יצרן לתעשיית הרכב (ויש הרבה כאלה בארץ החל מרמת הרכיב הבודד ועד להרכבות של מכלולים) ואפילו יבואני רכבים.

מרק, אתה דורש יותר מידי מהאוניברסיטאות. מיקרומטר ותהליכי ייצור זה דבר שרוב אנשי האקדמיה שמעו עליו או קראו שיש דברים כאלה אבל אף פעם לא ראו אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז תן לי רעיון מה אפשר לעשות עם 30 בוגרים שזה אתה סיימו תואר מהנדס רכב ?

בארץ אין תעשיית רכב שצריכה מהנדסים בתחום התיכנון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215767

יש גם יש!

• מפעלי רכב בנצרת
  • מרכבים
  • חטיבת פיתוח של GM
  • מספר חברות הייטק שמתעסקים ותכנון ויצור רכבי אלק' ובקרות אוטומוטיביות.
  • מפעלי מיגון נגד ירי רכבים.
  • מפעלים ליצור חלקי פח, פלסטיק ושמשות לרכב.
  • תעשיה צבאית שמתעסקת בהשבחת כלי רכב אלקטרונית, מכנית ומיגונית.
  • חברות מיזוג אויר שמוכרות מערכות מיזוג לרכב ולמשאיות לכל העולם.
  • אוויקס - סגרת עסקה יפה עם וולוו.
  • ועוד...

• תוכן חדש...