Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי האתר בשורה משמחת בפי, סוף סוף יהיו לימודי תואר ראשון בתחום הרכב.

מכללת אפקה הודיעה שבפברואר הקרוב היא תפתח מסלול הנדסת מכונות מגמת רכב לראשונה בארץ (Bs.c).

הודעה רשמית מהמכללה כנראה תצא בכנס להנדסה במלון דניאל בעוד חודש.

כמו כן יש לציין שזה לא הנדסת רכב אלא הנדסת מכונות מגמת רכב.

פורסם
באחד המוסכים ישמחו לקבל מהנדס רכב.

מה יהיה אפשר לעשות עם תואר מהנדס במוסך?

בשביל להיות מנהל מוסך או ארחאי מוסך לא צריך תואר מהנדס!

בכל מקרה, אני סטודנט באפקה שנה ב', אני אבדוק במה מדובר.

פורסם

מעניין אם המגמה נפתחת בהתאמה גם למי שכבר לומד באפקה .

ביום ראשון יתחילו הבירורים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי, אתה מוכן להשתתף בניסוי?

(או שאני אצטרף אליך, נשב לבד שנינו בכל הקורסים ועל שנינו יבצעו את הניסויים הראשונים?)

פורסם
מה יהיה אפשר לעשות עם תואר מהנדס במוסך?

בשביל להיות מנהל מוסך או ארחאי מוסך לא צריך תואר מהנדס!

בכל מקרה, אני סטודנט באפקה שנה ב', אני אבדוק במה מדובר.

אז תן לי רעיון מה אפשר לעשות עם 30 בוגרים שזה אתה סיימו תואר מהנדס רכב ?

בארץ אין תעשיית רכב שצריכה מהנדסים בתחום התיכנון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215767

איזה כייף לי :)

פורסם
אז תן לי רעיון מה אפשר לעשות עם 30 בוגרים שזה אתה סיימו תואר מהנדס רכב ?

בארץ אין תעשיית רכב שצריכה מהנדסים בתחום התיכנון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215767

בדיוק בשביל זה אני שאלתי בפורום, אז אתה מחזיר את השאלה שלי חזרה אלי?

אני באמת מעוניין לדעת מה הכיוון, מהסיבה הפשוטה שאני כבר בדרך לתואר מהנדס מכונות!

פורסם

גם עם תואר מהנדס מכונות המצב בימינו קשה.

אם יש לך קשרים בחברת החשמל/תעשייה אווירית/בתי-זיקוק (אם אתה גרוזיני וגר באשדוד) תפעיל אותם.

גם שרטטים עם ידע בסימטרון,SW,PRO E לא ממש מחפשים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין מה לעשות מרק, ככה מתנהג השוק גם כלפי מהנדסי תוכנה/חשמל/תעו"נ או כל מהנדס אחר.

יש תקופות טובות למהנדס כזה ותקופות טובות למהנדס אחר.

שורה תחתונה, התחום הזה של הנדסת מכונות בתחום רכב הוא חסר ביסוס.

מהנדס מכונות שמתמחה בזרימה יודע על תחום בחיים שבו הוא מתכוון להתמקצע וזהו תחום כבר מוכר ומגוון בנושא המכונות בארץ.

מהנדס מכונות שמתמחה בתכן יודע על תחום בחיים שבו הוא מתכוון להתמקצע וזהו תחום כבר מוכר ומגוון בנושא המכונות בארץ.

מהנדס מכונות שמתמחה מכטרוניקה יודע על תחום בחיים שבו הוא מתכוון להתמקצע וזהו תחום כבר מוכר ומגוון בנושא המכונות בארץ.

ומה קורה עם מהנדס מכונות בתחום הרכב? זה תחום גדול גדול מוכר או מגוון בארץ בכל הקשור למכונות?

אז יש מרכבים/הארגז, יש תע"ר, יש קצת צבא (מכיר את היחידות בצבא לתחומי הרכב, עבדתי איתם) ואולי איזה יבואן אחד או שניים שיוסיפו אולי עוד מהנדס לזה שכבר מאייש את התפקיד של מנהל אגף טכני...נו ומה עוד?

שלא תבין אותי לא נכון, הלוואי (ואני באמת מחזיק אצבעות) שזה יצבור תאוצה ויצליח.

אני אבדוק במה מדובר כבר ביום ראשון, כשאחזור ללימודים.

נ.ב- כל הכבוד לפותח השרשור שלא סתם זרק לדברים לאוויר בזמנו ובאמת פעל להשגת היעד!

פורסם

תעשיות ביטחוניות , פלסאן , תעשיה אווירית, תע"ש , רפאל וכו'.

השאלה היא כמה באמת הם צריכים .

אני בהחלט מתכוון להשתתף בניסוי .

ואל תדאג אני מכיר עוד כמה באפקה שזה יעניין אותם , .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל מה שרשמת אלו מקומות עבודה קלאסיות למהנדס מכונות, בטח שבנושאי ההתמחויות הקיימות כרגע בשוק (מכטרוניקה/מבנים וזרימה).

יותר מזה, מכל מה שרשמת, אני לא רואה מקום אחד שיזדקק למהנדס שמתמחה דווקא בתחום הרכב!

(תע"ש/רפא"ל, במידה והם כבר רוצים ליצור משהו עם רכבים, משתמשים בעזרתו של עידו כהן ושות')

אני מחכה (ומצפה) לשמוע את תגובתו של שי ז. לעניין.

פורסם

עם תואר הנדסאי רכב אפשר לנגב את רצפת המוסך בו איזה מנהל עבודה צועק אליך בזמן שהוא מנגב את שאריות השווארמה מחולצה שלו.

מה אפשר לעשות עם תואר מהנדס רכב בארץ? לעבוד במוסך כמו מנייק בשכר מינימום, " כי אין לך נסיון". ואז אולי תעבור להיות

"עוזר" במח' דיאגנוסטיקה...

:shock:

פורסם

חבריי היקרים אני חייב לציין שזה לא בזכותי מכללת אפקה פותחת את המסלול הזה(אני כבר התייאשתי ממזמן), אלא בזכות גורמים בענף הרכב שדחפו ולחצו לפתו מסלול זה כמו לשכת המהנדסים הצבא וכו'. יש לציין שגם מכללת אפקה עשתה סקר שוק על מנת לבחון כדאיות של מסלול זה. וכנראה שהסקר שוק הוכיח את עצמו.

פורסם

אני בקרוב מסיים לימודי הנדסאי רכב ,

לא נירשמתי ללימודי הנדסת מכונות רק בגלל שעד היום לא היה מסלול כזה בארץ "מהנדס רכב" .

אני אשמח להמשיך במסלול למהנדס רכב .. זה סוג של חלום ...

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...