Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתג חלון מקולקל הונדה סיביק 99

ny411
שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אבקש את עצתכם בנושא.

יש לי הונדה סיביק 99 . המתג שפותח וסוגר את חלון הנהג (בצד הנהג) התקלקל . הוא רק מוריד את החלון ולא מעלה אותו.

רק ע"י סגירת האוטו בשלט החלון נסגר אחרי שהורדתי אותו.

פניתי לחשמלאי רכב , איש יקר ונחמד בראשון לציון.

הוא בדק את הנושא ואמר שהמתג עצמו מקולקל ויש 2 אופציות:

1.לנסות לתקן את המתג אך יתכן שזה לא יצליח ויהרסו גם ה3 מתגים האחרים (ששולטים על החלונות האחרים כמובן)

2.להתקין SWITCH אוניברסלי רק עבור חלון הנהג באיזשהוא מקום . עלות כולל הכל (ללא מע"מ) בערך 250 שקל.

[בהונדה בוקסה חדשה עם 4 מתגים עולה איזה 1000 שקל]

יש כמובן אופציה של להשיג חלק חילוף אבל אני לא יודע כרגע היכן למצוא. וכמה כסף זה יעלה ועוד להתקין את זה.

מה דעתכם כדאי לעשות ? להתקין את הSWITCH הזה וזהו ? זה יקר מדי ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חשמלאי אבל נשמע לי קצת לא הגיוני שאם מתקנים מתג אחד (שמפעיל חלון אחד) אמור לקלקל את השאר. גם במידה וכולם יושבים אחד ליד השני.

יש סיכוי שהוא מתעצל לתקן את המתג ומעדיף להתקין חדש במקום - אותה עבודה, יותר עלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך ny411,

תיקון מתג אחד לא אמור להשפיע על שאר המתגים.

יש לך מספר אפשריות:

1. לנסות לתקן (לא בהכרח לפגום את שאר המתגים). --- מומלץ

2. להשיג יחידת מתגים משומשת (פירוקיות במחיר סביר).

3. לקנות יחידת מתגים חדשה.

4. להתקין מתג אוניברסאלי (חלופה לא מומלצת כלל, מכערת את צורת המתגים...)

בברכה

חשמלאי רכב מוסמך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Aborami,

אני מודה לך על התשובה המפורטת.

לגבי האופציות שנתת לי , הערתי באדום , אשמח אם תתייחס.

1. לנסות לתקן (לא בהכרח לפגום את שאר המתגים)--> החשמלאי רכב אמר שאפשר לנסות אבל כיוון שזה סיליקון (כמדומני שכך הוא אמר), אז זה מאוד עדין.

2. להשיג יחידת מתגים משומשת (פירוקיות במחיר סביר). מאיפה אני מגיע לפירוקיות ? אני מבת-ים

3. לקנות יחידת מתגים חדשה. זה עולה קרוב לאלף שקל

4. להתקין מתג אוניברסאלי (חלופה לא מומלצת כלל, מכערת את צורת המתגים...) זה האופציה שהוא הציע לי ,זה אפילו לא יהיה

מותקן יחד עם 3 המתגים האחרים ,אלא במקום אחר חדש. עלות של 250 שקל . זה מחיר סביר ?

תודה על העזרה שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי בעיה דומה בסיוויק 97, אם הבנתי נכון אז מה שהלך זה לא הכפתור עצמו זה בקר קטן שנמצא מאחורי הפלסטיק ליד רגל שמאל של הנהג, יש שם כופסת בקרה לחלונות. שם יש 4 בקרים, עלות החלפה של 4 כולל התקנה 100 ש"ח אם אני לא טועה (היה זה מזמן) אבל עשיתי את זה אצל מכר אז עלות העבודה היתה מזערית.

אם בלכו לך הסוויצ'ים (הכפתורים אותם אתה לוחץ) אז אני מציע ללכת לפרוקיה ולרכוש במחיר מזערי, קל להחליפם זה עניין של הורדת מכסה ידית הדלת (שתפוסה בקליפסים) והחלפת בפאנל אם הכפתורים (פשוט ביותר) אם אתה צריך עזרה אני ארשום לך בפרטי ואפילו יסרוק לך מדריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...