Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אולי אצטרף עם הגה של יאריס.

כרגע זה בהמתנה כי יש עוד הוצאות רבות חשובות לפני זה (פנס ערפל, צמיגי טויו, טסט, ידית הילוכים מקורית וכו').

השבוע אדע איפה אני עומד ואני אודיע ללירן בה"פ.

אם לא, שיהיה בהצלחה, לפחות הקבוצה הזאת תשמש סיפתח (והדגמה).

:-D

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד

זה לא מתקרב לדיוק ולמקצועיות הנדרשת

600 ש"ח נשמע סביר מאוד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
600 שקל בשביל לתפור עור על ההגה? כמה גבוהה שרמת העבודה לא תהיה זה נראה לי קצת פסיכי להוציא סכומים כאלה. אפשר בלי שום בעיה לעשות את זה לבד, קצת לחשוב, קצת לשבור את הראש, ובסוף יוצא יופי, לראיה הפרוייקט שפרסמתי פה על ציפוי ידית הילוכים (אוטומט, ראש T עם כפתור והכל). http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2066344

וחשבתי לעשות ציפוי גם להגה, ואחרי שבאמת חשבתי על זה קצת, זה ממש לא מסובך ולא מצדיק 600 שקל.

לשיקולכם, אם אתם רוצים, תתארגנו קבוצה של 10 אנשים ואני אתפור לכם כיסויים בעצמי (אני מאמין שהשלישי - רביעי כבר יתחילו לצאת טוב) :oops::lol:

כמו שסולל הגה אמר - מה שעשית אומנם נחמד בתור פרוייקט אבל זה לא ברמה כמו מה שעושים באוטואלגנס.

אל תשכח גם שבהגה חשוב שזה יהיה תפור בצורה הדוקה,עם מעט מאוד קפלים,ככה שיהיה נוח להחזיק אותו.

האמת שגם אני מתכוון לנסות לעשות כיסוי עור להגה שלי. לתפור את זה לא פשוט בכלל,להכין כיסוי אמור להיות הרבה יותר פשוט.

אם ייצא טוב אני אעלה תמונות :wink:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מתיימר שמה שעשיתי הוא ברמה שהם עושים שם, אבל תוך כדי עבודה (פעם ראשונה ויחידה שעשיתי את זה) כבר מבינים מה הולך לאן ואיך לעשות כיסוי גם להגה, וזה הרבה פחות מסובך ממה שזה נראה. ככה שלגבות 600 שקל על כזה דבר (מה עלות החומרים לבד ד"א? אולי פשוט מדובר בעור סופר דופר איכותי שמקפיץ את המחיר) נראה לי קצת יותר מלא מוצדק. מצטער, אני לא מבין את זה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מספר שאלות הבהרה למי שיודע:

1. האם יש צורך לפרק את גלגל ההגה?

2. מה הוא זמן העבודה בסך הכל?

נראה לי שאשמח להצטרף אחרי בירור מחיר/זמן/יכולת.

1. כן

2.

אל תשכחו שמדובר באיזה 6 שעות של עבודת תפירה ידנית

שמתי ב איזה 8:00 וב 14:30 אמרו לי לבוא לאסוף.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מתיימר שמה שעשיתי הוא ברמה שהם עושים שם, אבל תוך כדי עבודה (פעם ראשונה ויחידה שעשיתי את זה) כבר מבינים מה הולך לאן ואיך לעשות כיסוי גם להגה, וזה הרבה פחות מסובך ממה שזה נראה. ככה שלגבות 600 שקל על כזה דבר (מה עלות החומרים לבד ד"א? אולי פשוט מדובר בעור סופר דופר איכותי שמקפיץ את המחיר) נראה לי קצת יותר מלא מוצדק. מצטער, אני לא מבין את זה

על איכות משלמים ידידי.

העבודה שלך היא אילתור נחמד אבל היא לא מתקרבת לדבר האמיתי.

נניח שהעור עולה 100 ש"ח, משלמים לתופר כמה עשרות שקלים לשעה, צריך גם להרוויח כי אחרת אין הצדקה להחזיק את המקום, תוסיף על זה מע"מ ותגיע ל600 ש"ח.

במקרה של ידית הילוכים יקחו לך גרושים, שלא לדבר על כך שניתן לקנות ידיות איכותיות של חברות כגון SPARCO ב30-40 דולר כמו שרכשתי בזמנו (יש פרוייקט מצולם שלי בדף הפרוייקטים) או ידיות איכותיות פחות במחירי ריצפה המגרדים מלמטה את ה10 דולר כולל משלוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
600 לשיקולכם, אם אתם רוצים, תתארגנו קבוצה של 10 אנשים ואני אתפור לכם כיסויים בעצמי (אני מאמין שהשלישי - רביעי כבר יתחילו לצאת טוב) :oops::lol:

את גלגל ההגה של אייל תתפור ראשון 8)

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתם רוצים, תתארגנו קבוצה של 10 אנשים ואני אתפור לכם כיסויים בעצמי (אני מאמין שהשלישי - רביעי כבר יתחילו לצאת טוב) :oops::lol:

אם תיתן מחיר טוב אני מוכן להרשם (מקום שביעי וצפונה).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כאחד שמתעסק עם עבודות ריפוד (אודיו לרכב), אני יכול לומר שהמחיר סביר בהחלט. רמת העבודה שלהם ניראת מצויינת. על איכות משלמים ויסלח לי spire זה פשוט חובבני.

אני גם בתמונה.

פורסם

ברור שזה חובבני, לא חלפה בראשי ולו לרגע המחשבה שזה נראה מקצועי. "נחמד" ו"מגניב" היו סוג התגובות שקיוויתי לקבל, או בכל אופן כל דבר שהוא יותר טוב מ"מזוויע".

בכל אופן, עשיתם לי חשק לעשות ולהעלות פרוייקט. מישהו יכול להגיד לי איך מפרקים הגה של אלמרה (2003, פרפקט) ככה שאני גם אוכל להחזיר אותו אח"כ?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קצת בשורות טובות.

דברתי עם ארי, באוטו אלגנס, וכל מי שיגיע אליהם ויגיד שהוא חבר קארספורום יקבל הנחה קטנה ויחס מועדף.

מכיוון שחומרי העור אינם זולים ומדובר בעבודת יד קפדנית אז ההנחה אינה יכולה להיות גדולה.

דרך אגב, הנחה תינתן גם ליתר עבודות הריפוד שהם מבצעים, כך שאין צורך בכל קבוצת התארגנות כלשהיא.

רצוי ומומלץ מאוד תמיד לתאם הגעה מראש, טלפונית ולפנות שם לארי או לשלמה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא בדיוק הבנתי רפי, האם "הנחה קטנה ויחס מועדף" משמעו ציפוי עור חדש לגלגל הגה ב 600 ש"ח כפי שתוכנן או מחיר אחר? נראה לי כי כבר ישנה קבוצה של 10 כדי לבצע את הכל בקבלנות.

• תוכן חדש...