Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה קורה גם לכם ,

אני נכנס לכל מיני קטגוריות פרסום מכירת מוצרים מפרסם ואז מסמן את הפרסום בחינם.

ואז מופיע שהקטגורייה הינה בתשלום!

לדוגמא: קטגוריית מכשירים סלולארים - אני רוצה למכור מכשיר ואיני יכול / כלומר נאמר שזה בתשלום

לעוד מישהו זה קרה? ממתי שינו?

:roll:

פורסם

אם זה באמת נכון, אז כאן מתחיל הסוף שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשפרסמתי את הסלולרי שלי למכירה לפני שבוע זה היה בחינם.

עריכה:

כשפרסמתי את הסלולארי השני שלי לפני 40 שניות זה היה בחינם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אז אני מפרסם ורושם לי שמודעתך נתקבלה באתר

ולמטה רושם שהפרסום בקטגורייה הזאת הינו בתשלום ונציג יחזור אלייך וכדומה!

מה הולך פה ל****ל בעצם!

קטגוריה:מוצרים יד שנייה

הפריט:מכשיר סלולארי

עריכה:

הנה תמונה להרעגים האחרונים!

CIMG2182.jpg

פורסם

כנראה שנכנסתה לקטגורייה של סוחרים או משהו בסגנון ואז זה אכן בתשלום אבל גם שומר את המודעה שלך תמיד ראישונה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הרגע נכנסתי, פרסמתי בהצלחה מודעה על סלולרי (חינם, כמובן) ומחקתי אותה מייד (כי אין לי סלולרי למכור).

כנראה לחצת על תחתית האייקון של "יד שנייה" שם כתוב "כניסה לבעלי עסקים".

:turn-l:
פורסם

לא ולא , פשוט לא יודע משהו שם לא תקין!

שלחתי מייל לצור קשר וזה , הקיצר אחרי כמה דקות חזרו למייל ונכתב שהאתר טיפל בזה והמודעה מפורסמת.

נכנסתי ובאמת היא פורסמה - יפה!

אבל אמרתי נערוך כמה דברים ופתאום שוב התבטלה ונאמר שנשלח לאישור לקוחות עיסקיים!

עכשיו חייב לציין אני לא סוחר לא לקוח עיסקי ולא משהו בדומה!

זה פשוט ביז*** וחוצפה לדעתי!

פורסם

הנה עכשיו החזירו את המודעה!

psychuil - איזה תגובה חבל על הזמן , אם הם כבר מצעים את שירותם שידעו לתת שרות או לא יודע איך לבטא את זה!

תבדוק אולי מתאים לך נציג שירות בהוט, יס, אורנג' וכדומה תן תשובות כאלה ללקוחות !

פורסם
אז תתכנת אתר מושלם בלי שישלמו לך עליו, ואז תבוא בטענות.

נראה לי שיש להם מספיק הכנסה מפירסומות ומודעות בתשלום (מודגשות/עסקים וכאלה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזכיר לי כל מיני מכתבים שהייתי מקבל בתור מנהל כאן בפורומים שטענו שאני חוצפן, איימו בפניה למבקר המדינה, לבג"ץ ולאמא, מתוך הנחה שמישהו חייב להם משהו.

האתר נותן לך שירות בחינם. הייתה תקלה, חזרו אליך מהר ותיקנו אותה, ואתה עוד מתלונן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה מפרסם יותר מסלולרי אחד המערכת מסמנת אותך ואולי חשבו שאתה סוחר.

להמנע מדבר כזה יש לפרסם מס' מוצרים כאשר נכנסים מאי מייל אחר או נותנים מס' טל' אחר.

חוץ מזה השרות שלהם מצויין והאתר המצוין מעיד על כך.

• תוכן חדש...