Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכב הכי כבד שנהגת עליו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה:

071404%20Big%20Truck.jpg

ועל זה:

ErebusBigTruck.jpg

וגם על זה:

BigTruckSmallPeople.gif

וגם על זה:

Big+Truck+being+transported.jpg

ובשעות הפנאי על זה:

img_0693.jpg

ועל כל אלה נהגתי כשהייתי במצב הזה:

Bostonian-Sleeping-1000x1500.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

D9 . והיה מעניין....

היו צריכים עבודות עפר במחנה שלנו. רמת הגולן בחורף זה הרבה בוץ... ואם אפשר להסתדר לבד, בלי כל האישורים וביוקרטיה - אז הכי טוב...

אבא של אחת החיילות שלנו הינדס בקצרין ובאותו זמן היו שם הרבה כלים לעבודות עפר, שעם קצת חינחונים נתרמו לצה"ל בסופי שבוע. חיבור טוב עם מרכז התובלה ברמה איפשר מוביל להקפצת הכלי. חייל קיבוצניק שידע להפעיל כלים כאלו התנדב לבצע, עבד נונסטופ והלך הביתה.

בשבת בלילה מגיע מוביל אזרחי לקחת את החיה הגדולה הזו. אוקיי, הכנסנו אותו לאיזו רמפה מאולתרת ובתור מפקד תורן אני אמור ללתת פתרון לשינוע הכלי אל המוביל, נכון? אז היתה התנסות נחמדה, שאני זוכר בחיוך גם אחרי שנים רבות, ואולי נותרו כמה עקבות של השרשרת על הכביש בבסיס...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תותח מסריח שיוצר בתקופת מלחמת וויאטנם.

61879596.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הגולנצ'יקים מתלהבים מהכלי שלהם (אכזרית, תרגעו), נהגי צמ"ה חשים גאווה מהכלי אותו מפעילים (D9 ושות', שוב תרגעו), שריונרים עפים על הטנק בו הם משרתים, רק תותחנים כמעט תמיד שבו"זים תחת מהתומ"ת שלהם.... :)

אין לי נסיון עם כלים כבדים אבל סתם קוריוז משעשע, לפני 3 שבועות יצאנו ל-SMD (SUNDAY MORNING DRIVE) וכמובן בהמשך החברים התחילו להעלות בקבוצת הווואטסאפ תמונות מהמפגש, אחרי כמה דקות אחד החברים מעלה תמונה וכותב לנו "זו המכונית שלי להיום", צילום של קוקפיט של 747 (הבחור טייס בקטאיי פסיפיק).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב נו, יש לי סילברדו טורבו דיזל ארוך, פעם גם הייתי גורר איתו בית, קצת יותר מאסיבי מזה שבתמונה להמחשה :

106270d1280599263-cognito-7-9-35s-fifth-wheel-towing-p3190007.jpg

יש לאבא שלי RV באורך של 40 פיט, שזה גם כן בית על גלגלים, 8 מיטות מטבח מלא, חדר אמבטיה מלא, מכונת כביסה ומייבש, זה היה ממש כבד ומגניב, צריכת דלק של בערך מייל וחצי לגלון של בנזין.

ספינה מכוניתית, הS500 שקניתי לאחרונה, לא יודע כמה היא שוקלת, לא ממש מעניין, היא עדיין מרגישה כמו פיאט 500 אחרי נהיגה בסילברדו.

haters will hate

פורסם

DMAX וטרנספורטר. :(

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...