Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש 307 - SW PACK אוט' סטיישן 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זלום רב יש לי מאזדה 323 לנטיס 2001 אני נהנה ממנה אבל צריך 7 מקומות כי התרחבנו.

מצאתי את ה 307 - SW PACK אוט' סטיישן 1.6 2003 שהיא פרטית ארוכה עם כל המעלות של ספייס ווגן.

האם אתם ממליצים כי החלופה היא מיצובישי ספייס ווגן 98 או 99 שזה בערך אותו מחיר.

או מאזדה MPV די ישנה.

מה המומחים אומרים כדאי או שאני אבלה את שעותי היפות במוסך?

תודה

רנה

:wink:

פורסם

איכותי לא הייתי אומר,האיכות של הפלסטיקה וההרכבה שלה לא ממש מצטיינת בלשון המעטה לחבר שלי יש תא ה307SW עם ה2.0 מ2004 וכל הפלסטיקה מקרקשת החוצה כבר,מבחינת אמינות הוא אמר שהם לא נתקלו במשך 5 שנות השימוש ברכב בשום תקלה טכנית שלא כתוצאה מבלאי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר,יש לי 307 מודל 2002 שנוסעים על כורכר או דרך משובשת לא שומעים ציוץ.

זה שלא היו תקלות זה לא מפתיע אותי.

פורסם

אין טעם ב 1.6 על SW אלא רק 2.0 - גם אם אתה נוסע למכולת וחוזר. יש גבול למה שמנוע 1600 יכול לסחוב וזו דוגמא מצויינת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...