Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאימות כבל ODBII לגולף 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה רק את הכבל המקורי של חברת http://www.ross-tech.com/index.html.

כול הכבלים הסינים מבטיחים שהכבל עובד עם תוכנת VAG-COM ולצערי ומנסיוני לא כולם עובדים בצורה תקינה ורק אחרי כמה ימי נסיונות תמצא את הפיתרון הנכון.

כמו כן הכבלים הסיניים ברובם לא עובדים בצורה תקינה בפרוטוקול תקשורת CAN-BUS עם תוכנת VAG-COM מהגירסאות החדשות.

במידה ואתה רוכש כבל מבלי להכיר את הרכב ואת כול יחידות הבקרה והחיישנים ומיקומם סביר להניח שקוד תקלה שתגלה לא יעזור לך במאומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

במידה ואתה רוכש כבל מבלי להכיר את הרכב ואת כול יחידות הבקרה והחיישנים ומיקומם סביר להניח שקוד תקלה שתגלה לא יעזור לך במאומה.

אני לא מבין בטיפול ברכב, זאת לא המטרה בחיפוש הכבל.

אני בונה מערכת מחשב לרכב, המטרה זה להציג נתונים שונים על המסך (RPM, Air Intake וכיו"ב)

תודה על העזרה

פורסם

1. אנא ציין במדוייק איזה פרמטרים אתה רוצה שיוצגו על המסך ? לא בכול רכב קיימים כול החיישנים שהתוכנה מסוגלת להציג.

2. המלצתי היא לרכוש את המכשיר בקישור שמיועד בדיוק למטרה שלך (קומפקטי ונוח להתקנה ברכב)

http://www.scangauge.com/products/

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מתכנן מחשב ממש, עם מסך שנכנס ב2DIN במקום המערכת הקיימת ברכב

מערכת הפעלה מלאה, כרטיס SIM 3G לחיבור תמידי לאינטרנט, ישמש כWIFI Access Point ע"מ לאפשר קישוריות עם מכשירים חיצוניים (למשל האייפון שלי) וBluetooth לשימוש כדיבורית לכל דבר

אם על הדרך, אני יכול להתחבר למחשב של הרכב ולהציג נתונים כמו צריכת דלק, מהירות, הילוך, סל"ד וכל מה שאני יכול להוציא (לא משהו ספציפי, כמה שיותר יותר טוב) - זה רק יוסיף לפרוייקט ויהיה יותר נחמד..

• תוכן חדש...