Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 2008 לא סוחב בעליות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי לפני כחודשיים יונאי אקסנט שנת 2008 עם 1400 מהשכרה מאלדן

הרכב נוסע טוב וגם הצריכה שלו סבירה (13 לליטר)

הבעיה היחידה היא שבעליות הוא לא עובר את ה70 קמש אלא אם אני ממש סוחט את דוושת הדלק. בשאר הנסיעות הוא מצויין

האם זה נורמלי ? האם גם בעלי אקסנט אחרים חווים את זה

לפני הרכישה העברתי אותו בדיקה במבדק בהרצליה ויצא נקי לגמרי

יש לו עוד כשנה אחריות - אשמח לשמוע מה דעתכם ומה עלי לעשות ?

בתודה מראש

פורסם

מנסיון על אקסנט דומה,נשמע די הגיוני.

זה לא שהרכב לא יעבור 70 קמ"ש,פשוט כמו שאמרת,צריך "לאלץ" אותו לעשות את זה כי הוא לא ממש נהנה מזה,זה חלק מהמחיר שמשלמים על נפח קטן ומנוע לא דינאמי במיוחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא בטוח שהאשמה במנוע אלא דווקא בתיבה בעלת יחסי העברה ארוכים מידי.

לא ברור למה כך תוכננה התיבה סביב ה 80-90 קמ"ש אתה נמצא מתחת לתחום האפקטיבי של המנוע בהילוך שלישי

ובקצה הסל"ד של ההילוך השני , קיק דאון במהירות כזו לא יניב כלום ואם אתה רוצה שהרכב יסחוב צריך להוריד ידנית ל 2.

דרך אגב לפי הצריכת דלק שאתה מדווח עליה אתה מאוד עדין עם הדושה הימנית...

פורסם

מה הרכב הקודם שלך? יכול להיות שהתרגלת לסטנדרט גבוה יותר. רוב המכוניות בנפח עד 1.6 ל' לא מטפסות עליות ביותר מ-70 קמ"ש, אלא רק אם באמת לוחצים עד הסוף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי ככה זה באקסנט. במישור אין בעיה והרכב מבצע מה שצריך בצורה סבירה.לעומת זאת בעליה,כשהוא נדרש לתת יותר,אין לו מספיק כוח. כמו שאמרו פה כבר אני לא חושב שזה בגלל מנוע חלש אלא בגלל יחסי העברה שלא מותאמים בצורה טובה. בהרבה מצבים שאתה רוצה להאיץ ברכב הזה ואתה נמצא מתחת לתחום האפקטיבי של המנוע,אתה נותן קיק ומה שאתה מקבל זה רק רעש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מה הרכב הקודם שלך? יכול להיות שהתרגלת לסטנדרט גבוה יותר. רוב המכוניות בנפח עד 1.6 ל' לא מטפסות עליות ביותר מ-70 קמ"ש, אלא רק אם באמת לוחצים עד הסוף.

רוני

ניסיון קודם ? - קטנוע 50 סמק :) - גם שם היו אותם תוצאות אז הפתיע אותי

אשמח לשמוע עוד בעלי אקסנט - כי מבודדים שאני שאלתי באופן אקראי טענו שאצלהם הוא מטפס עליות ב100 קמש

תודה

פורסם

אני חושב שיש טעם להגביל להילוך שלישי בעלייה (OD OFF ביונדאי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשרות א': כפתור אוברדרייב לחוץ.

אפשרות ב': הרכב עבר מעל 45,000 ק"מ -יש להחליף מסנן דלק ויורגש שיפור משמעותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני חושב שיש טעם להגביל להילוך שלישי בעלייה (OD OFF ביונדאי).

הבעייה ביחסי ההעברה שלו היא שזה לא מספיק, בהילוך שלישי בסביבות 80 קמ"ש הרכב לא מאיץ לשום מקום,

כדי לקבל התקדמות סבירה בעלייה במהירויות האלו או שתאמץ את הרכב מעל 100 היכן שכבר נמצא איזשהו הספק

או שתסע לאט..

shlomub לדעתי האישית האקסנט אינו רכב מוצלח ולא משנה הנפח וזה לא קשור למנוע.

זה קשור לכסאות מחורבנים, מתלים מחורבנים, ABS שמתחיל לפעול כאשר הרכב עולה על מהמורות.

בנוסף גם הפלסטיקה הפנימית די עמידה אבל באיכות סוג ז'.

חוץ מזה רכב מעולה :shock:.

לפותח השרשור אני לא מתכוון לבאס לך את הקנייה ומקווה שאתה מרוצה כי למרות כל מה שכתבתי

אני מאמין 80% מהנהגים בארץ יחשבו שהרכב מספק וייתכן שגם אתה.

• תוכן חדש...