Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SOUNDSTREAM v.s ELITE CAR AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהרבה כאן לא ירצו להגיב,

אבל אם למישהו יש נסיון עם אחד מהשניים, אני אשמח שהוא יגיב.

מי שלא יודע, שניהם מרכיבים ידועים, SOUNDSTREAM נמצאים בחולון וההתקנות שלהם נראות מדהימות אבל גם יקרות? :roll:

ויוסי אלפיין (ECAUDIO) גם נראה בכל עבודות מצוינות ואני לא יודע איך המחירים נעים.

כול אחד מהם, וזה יפה מאוד, ואני מעריך את זה מאוד, מתחשב מאוד בעניין של איזה חיווט לשים וכד' כדי לתת לי הערכה של מחיר.. ואני, מסכן אנוכי, עם תקציב של 3200 ש"ח מחפש פשוט התקנה זולה ופשוטה :cry:.

למי אני צריך ללכת? באמת, אני רק רוצה שהמערכת תעבוד :oops:

אני מתעסק עם הסיפור הזה הרבה זמן בימים האחרונים וזה כבר מכאיב בראש המידע שזורם בראש שלי בכול דקה. אני רק רוצה להזמין את המערכת מהמקום הכי זול שאני אמצא (TOMCAR/NINJA-POLO/PUNCH SYSTEMS) ולשלם לבחור שידאג לכול השאר (להרכיב את הכול כולל תיבה לסאב), אני לא דורש מקצועיות מיוחדת, מדובר באוטו ישן - OPEL ASTRA 97, הוטל עליי לקנות לו מערכת ובתבונה ואני רק מחפש מישהו לסמוך עליו ובמחיר לאביון :p .

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיגש לכל אחד מהם, תבקש הצעת מחיר לנתקנה בסיסית ופשוטה.

ותתקין אצל מי שיתאים לך יותר.

שניהם מעולים לפי התגובות בפורום עליהם.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אני לא יודע לגבי בית ההתקנות בחולון , אבל אצל יוסי מעלית קאר אודיו יש מגוון רב של אפשרויות התקנה במחירים ריאליים .

מפלטה " רגילה " ועד לבנייה בבגאז' . פשוט אומן אמיתי !

מומלץ בחום

פורסם

"אני לא דורש מקצועיות מיוחדת, מדובר באוטו ישן - OPEL ASTRA 97, הוטל עליי לקנות לו מערכת ובתבונה ואני רק מחפש מישהו לסמוך עליו ובמחיר לאביון :razz: ."

בכל זאת , כדי לא להוציא עוד כסף על התקנה חוזרת , עדיף ללכת לבן אדם מקצועי ולשלם קצת יותר מבן אדם שיעשה נזק או התקנה בצורה לא מקצועית .

פורסם

אולי אני לא שואל את השאלה נכון..

אבל לבחור שיש לו תקציב דל כמו לשלי ורוצה לקנות את המערכת הבאה:

רדיו-דיסק: PIONEER 3050UB (ד"א זה נכון שאין לו רדיו?!)

מגבר: MAC AUDIO Z4200

סאב וופר: KICKER C12

רמקולים קומפוננט: MOREL TEMPO

איזה חיווט הוא צריך לחפש? תחת איזה סכום בערך? איזו תיבה אני צריך לחפש (אני יודע שהמומלץ הוא 50 ליטר) יותר נכון, באיזה סכום?

כי הבחור בSOUNDSTREAM למשל שאל אותי את השאלות האלו.. אמרתי לו חיווט סביב 150 ש"ח ותיבה סביב 200 ש"ח.. אמרתי נכון?

וכן, כנראה שאני אלך ליוסי, כי יש לי הרגשה שהמחירים שונים לגמרי ואצל יוסי אני יוכל להשיג התקנה זולה ואצל SOUNDSTREAM לא כל-כך, אבל זה רק מה שנראה ולא מדע מוכח, אז התקשרתי והוא יחזיר לי מחיר מחר.

פורסם

+100 ליוסי.

נכון שבהתקנות יוקרתיות המחירים בהתאם, אבל

ראיתי אצל יוסי לא התקנה אחת "פשוטה" באמת במחירים שוים לכל

נפש.

הערך המוסף שתקבל הינו התקנה איכותית בכמה רמות מרוב רובם

של המתקינים שאני מכיר (ואני מכיר לא מעט:wink:).

תיגש ותקבל הצעת מחיר. אני מאמין שתופתע לטובה.

אלי

פורסם

עוד שאלה שעלתה עכשיו,

אומרים לי שהמחירים שלי TOMCAR/NINJA לא הגיוניים וכנראה שהרכיבים הם לא מהיבואן הרשמי.

האם העובדה הזו נכונה לדעתם? האם זה אמור להשפיע עליי? כי באתר של היבואן, החנויות שמוכרות את הציוד יקרות כמעט פי שניים. עד כמה שווה העובדה שהרכיבים מהיבואן הרשמי?

פורסם

אני לא יודע לגבי החנות השנייה אבל אצל TOMCAR המוצרים של הרץ ואודיסון הם בעלי אחריות אצל יבואן מאוד מקצועי ונחמד .

כל השאר אני מאמין שגם בתמיכה מלאה מיבואנים שונים אבל בשביל לקבל תמונה מלאה יש לדבר עם בעל החנות .

פורסם

אתה יודע מה הבעייה היחידה בדילמה שלך? זה:

ואני, מסכן אנוכי, עם תקציב של 3200 ש"ח מחפש פשוט התקנה זולה ופשוטה :cry:.

למי אני צריך ללכת? באמת, אני רק רוצה שהמערכת תעבוד :oops:

התקנה איכותית וכיוון מערכת שווה במשקלה פי כמה מאשר הרכיבים שאתה בוחר. כבר הוכח בעבר ע"י כמה וכמה חברי פורום עם ציוד פשוט וזול שעם התקנה נכונה אפשר "לסחוט את המיץ" ולשים מערכות יקרות פי 3-4 בכיס הקטן.

התקנה זה הדבר האחרון שחוסכים בו, גם אם מדובר במערכת פשוטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אז אם התקציב שלי 3200 ש"ח ובציוד הגעתי ל2400 ש"ח.. ה800 ש"ח להתקנה יספיק? 1000 ש"ח להתקנה?

ובהתקנה אני כולל תיבה לסאב וחיווט. מה נחשב התקנה טובה יחסית? אתה צודק, אני לא רוצה להזניח או משהו כזה, אבל מצד שני אין לי (פשוט אין לי) כסף כדי להיות מטורף בהתקנה.

פורסם

1,000 ש"ח להתקנה זה מכובד מאוד, השאלה מה זה כולל.

התקנה טובה לדעתי צריכה לכלול:

1. שימוש בחיווט איכותי. לא 8 גייג' שהוא למעשה 10 גייג' ולא כבל מתח שתוך יומיים יתחמצן. חיווט רמקולים של לפחות 1.5 מ"מ ו RCA עם שכבת בידוד כפולה לפחות.

2. בידוד אקוסטי בדלתות. שים את הרמקול הכי איכותי בעולם בתוך תיבת פח ולא תקבל מזה כלום.

3. בידוד בין הרמקול לדלת ע"י טבעת עץ, גם אם אין צורך בהגבהה.

4. למקם את הרמקולים במיקום הטוב ביותר, ולא במשלושי המראות כי זה נוח למתקין או במקומות המקוריים, הם ממש לא תמיד המקומות הכי טובים.

אחרי שההתקנה (וההרצה במקרה של רמקולים \ סאב חדשים) יש להתחיל לכוון את המערכת. כיוון מערכת לוקח לא יום ולא יומיים, גם במערכות פשוטות. לכיוון מערכת כבר לא צריך את עזרת המתקין אלה רק את האוזניים שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מדבר על סאונדסטורם לדעתי - אני לא מכיר בית התקנות בשם סאונדסטרים - אני מכיר רק חברת אודיו כזאת.

מדובר בשני מתקינים שהם מתקיני על, אף אחד מהם לא יהיה זול

אבל אצל אחד מהם אתה תקבל התקנה טובה אם תסגור איתו על מחיר.

ואצל השני - אם אתה תתווכח יותר מידי על המחיר והוא כן יסכים בסופו של דבר אתה גם תקבל התקנה בהתאם - בקיצור, אצל סאונדסטורם, המחיר שהוא אומר לך זה מה שהוא רוצה בשביל לעשות עבודה טובה - אחרת אתה תקבל את מה שאתה תשלם עליו.

אצל ECA - הבן אדם לא מסוגל להתפשר על סטנדרט פחות ממאה אחוז - אבל אל תצפה שהוא יהיה זול.

מדובר בשני בעלי מקצוע ברמות הגבוהות ביותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה נגיד אמורה לעלות עבודה שכוללת:

עברת חיווט כוללת: כבלי חשמל, רמקולים,וRCA. פירוק והרכבת כל הפלטיקים בחזרה.

הכנת טבעות, הברגת רמקול.

הכנת פלטה למגברים, הברגת מגברים.

זהו.

תודה.

פורסם

זה תלוי מאוד גם בסוג הרכב - יש רכבים שמתפרקים כמו לגו ויש רכבים שאתה צריך להזמין טיפול פסיכיאטרי לפני שאתה מתעסק איתם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...